Şimdi Ara

adidas online shop’ta 50 saatlik %50 indirim saat 22:00’da başlıyor! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
10
Favori
17.055
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adam kampanyaya yetişip istediği ürünü alamadı diye alanlara küfür ediyor.
    Çer çöp dolu diyip stok erittiniz ya la! Ayakkabıların 46 numarası kalmış sadece..
    Enteresan bir forum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devian

%50 falan değil yalan tamamen ...

175 tl demiş..

https://shop.adidas.com.tr/adidas-lite-racer-mid-ayakkabi_75752?d=8707

zaten piyasa fiyatı 210 tl..

https://www.yalispor.com.tr/adidas-lite-racer-mid-11

30 lira indirim yapmışlar işte..

Yalan olan nedir? Kusura bakmayın ama gördüğünüzü anlamıyorsunuz; yalısporda'ki zaten %40 indirimli fiyat, adidasta da %50 indirimli, yani bir anormallik yok. Ne olacaktı ki başka; aaa yalısporda 210 lira, bunun %50'sine satalım diyecek halleri yok herhalde ki. Çok iyi indirim diye bir iddiam yok ama biraz mantıklı olmak lazım. Üstü çizili fiyatın %50'si işte, bunda anlamayacak ve itiraz edecek bir şey göremiyorum.

• Arada buradakilerin gazına gelmemek gerek. Bir ay kadar önce bi elektronik alette indirim vardı. Hemen atladılar bekleyin fiyatlar daha da düşecek almayın diye. Biz de bekledik... Bekldik de nooldu indirimi bırak fiyatları arttı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar piyasaya göre uygun olabilir ama bir gittigidiyor vodafone %50 değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

Fiyatlar piyasaya göre uygun olabilir ama bir gittigidiyor vodafone %50 değil.

gittigidiyor vodafone %50 nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avanta

quote:

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

Fiyatlar piyasaya göre uygun olabilir ama bir gittigidiyor vodafone %50 değil.

gittigidiyor vodafone %50 nedir?

Gittigidiyorda belli ürünlerde vodafone freezone lulara %50 indirim vardı. Ayakkabılar zaten indirimliydi. Üstüne bir %50 indirim daha oluyordu. 75 80 tl ye nike adidas ayakkabı alınabiliyordu.

• brkbrktgl B kullanıcısına yanıt
    Ayakkabı orjinalliği, iade problemleri vs ile uğraşmamak adına 20-30 tl fazla verip keyfime bakarım .

• brkbrktgl B kullanıcısına yanıt
    Geçmiş zaman kullandığınıza göre bitmiş kampanya olsa gerek. Gerçi, öyle sitelerde de sınırlı sayıda model oluyor. Teşekkürler bilgilendirme için.
  • Reserved
  • Bi samoa bulamadik arkadas beyaz 42.5 den gelen olursa pm atsin hep ya buyuk ya kucuk elde kalanlar ind falan yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: Avanta

Geçmiş zaman kullandığınıza göre bitmiş kampanya olsa gerek. Gerçi, öyle sitelerde de sınırlı sayıda model oluyor. Teşekkürler bilgilendirme için.

Evet bitti hocam. Birsürü model vardı. En az 200 çeşit diyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: badangel01

Ayakkabı orjinalliği, iade problemleri vs ile uğraşmamak adına 20-30 tl fazla verip keyfime bakarım .

20 30 lira olsa yine iyi :)) koraysporda vardı. O güvenlidir

• Bi tane basketbol şortu aldım.Onun dışında bi indirim göremedim.

• Kapşonlu beğendim almak için formu doldurdum paypaldan ödeme sayfasını açtım ödenecek tutar falan gözüküyordu, sonra renkte kararsız oldum diğer rengi sepete ekledim vazgeçip paypaldaki ödemeyi yaptım.Ama komiktir ki ikisini satın almış oldum. Akşam akşam sinirim bozuldu işin yoksa uğraş
  • NASIL YANİ?

• sırf laf oyunu yaptıkları icin alacagım varsa da almayacagım, %50 diyip 20 lira indirim yapmak nedir
  • uygun fiyata sweatshirt önerisi olan varmı ?
  • Baktim. Bes para etmez

• Sundan kaptim bitane

• hep kandirmaca bide bunlara aldanip alisveris yapanlar var çer çöp

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.