Şimdi Ara

Adidas Sadece 50 saat için %50 indirim 22:00’da başlıyor!‏ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
894
Cevap
28
Favori
48.394
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kesinlikler 1 .si çok hoş kırmızı çizgiler güzel durmuş
  • hafta sonu koru park adidası gezdim. baktığım ürünlerin fiyatları aklımda, bir iki ayakkabı ve spor malzemesinde hakikaten yüzde 50 indirim var. fiyatlarını biliyorum çünkü
    ama bitmiş güzel şeyler, hep büyük bedenleri kalmış.
  • tenis ayakkabısını beğendim baya alıyım en iyisi
  • Sitede iade / değişim konularını bulamadım. İki ayakkabıyı da sipariş vereceğim. Biri 42 biri 42.5 iki farklı model. Muhtemelen koşu ayakkabısı olanla rahat edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızı pelerin

http://shop.adidas.com.tr/erkek-barracks-ayakkabi_71311?d=8347

http://shop.adidas.com.tr/erkek-nizza-remodel-leather-ayakkabi_70745?d=8347

Çalışırken hangisi daha rahat olur ?

Barracks benim de hoşuma gitti.İnşallah sabaha stok bırakırlar

• magaza fiyatları zaten indirim yalan.
  • 4007 kullanıcısına yanıt
    hocam bende nasıl tanımlayabilirim merak ediyorum ödemeyi gerçekleştirdim avantajix den önce
  • Şişirip, indirim yapma zihniyetine birileri daha ortak olmuş. Zaten çoğu ürünü piyasada daha ucuza veya aynı fiyatlara bulabilirsiniz. Google'a yazmanız yeterli.
  • Sabaha bırakma kaç numara giyiyosan yani imkanın varsa. Ben 42'sini bulamadım. 42.5 dedim. Lifestyllere göre biraz daha darlar hatırladığım kadarıyla. Olacağını düşünüyorum. Büyük gelirse diğerin kullanacağım.
  • Saat kampanyası sanmıştım ilk okuduğumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızı pelerin

Sabaha bırakma kaç numara giyiyosan yani imkanın varsa. Ben 42'sini bulamadım. 42.5 dedim. Lifestyllere göre biraz daha darlar hatırladığım kadarıyla. Olacağını düşünüyorum. Büyük gelirse diğerin kullanacağım.

Şimdi benim de dikkatimi çekti 42 kalmamış 42.5 nasıl olur acaba ya
  • Haklıyken haksız oluyorsunuz bazen sırf konu baltalamak için. Daha ucuzunu bulursanız bir adet de size alacağım.

M18035 , G96257

@SüperEspri.

Giydiklerinle kıyaslamalısın artık şans :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı pelerin -- 12 Şubat 2015; 2:52:42 >
  • ürün kodu ile google da arattığım ürünlerde ciddi indirim oranları var gerçekten.
  • Bu koşu-yürüyüş ayakkabısı tarzı olanlardan bakıyorum da bir çok çeşit mevcut tabanları çok farklı değil bunların arasındaki farkı bilen var mı veya en rahatı şu diyebilecek biri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HatcheteR

Şişirip, indirim yapma zihniyetine birileri daha ortak olmuş. Zaten çoğu ürünü piyasada daha ucuza veya aynı fiyatlara bulabilirsiniz. Google'a yazmanız yeterli.

Goretex ayakkabilarin hicbirini bu fiyata alamazsin 42 43 44 numaralarini .

47 48 falan kalir sagda solda bi ihtimal.
    Yarina hicbişey kalmaz zaten.

• sabaha kalırsa siyah cüzdandan alırım kartı kim bulacak şimdi kalmassa kendileri kaybeder.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

Arkadaş adidas diye girdim gittim northface mont aldım gece gece 400 kağıt girdi sizin yüzünüzden

Nasıl becerdin bunu hocam?

• indirim falan yok. zaten çok rahat bulabıldıgımız fıyat bunlar
  • Jawpaw modeli gören var mi arkadaşlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • av.ak kullanıcısına yanıt
    Terrex Swift Solo Ayakkabı bu ayakkabıyı 158 tl ye aldım bana bir tane bu fiyata yakın gösterebilirmisiniz? Ezbere konuşmakla olmaz link paylaşın haklısınız diyelim.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.