Ürünü eline ulaşan oldu mu acaba? |
adidas Stan Smith M20324 Beyaz - 309 TL - Hepsiburada (2. sayfa)
-
-
adidas Stan Smith M20324 ile Ürün kodu: FX5502 olan ürün arasında ne fark var acaba?
43 almıştım 43 1/3 göndermiş satıcı? Bu ayakkabılarda 43 numara yok mudur fx5502 olan ürün için internet sitesini de kontrol ettiğimde hepsinde 43 1/3 yazıyor 43 ibaresi kesinlikle bulunmuyor? Bu durum hakkında bilgisi olan var mı?
Ürün adidas ordu dan gönderilmiş orijinalliğini sorgulatabileceğim bir yer yok fakat incelemelerime göre orijinal görüküyor.
-
M ile başlayanlar gerçek deri, FX ile başlayanlar suni deri oluyor diye biliyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ürün çakma değil ama büyük ihtimal türkiye üretimi malzeme ve işcilik kalitesi düşük oluyor. Son zamanlarda çoğu markada bunu görüyorum türkiyede üretilmiştir etiketi olan ürünlerin kalitesi bariz çok düşük.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet, öyleymiş, kendi sitesinde fx ler geri dönüşüm ağırlıklı malzemeden yapıldı, saya kısmı sentetik diyor, m serisi için birkaç model tanıtımına baktım, tümünde hakiki deri yazıyor, teşekkürler bilgi için. Ben de geçen hafta puma aldım deri diye, suni çıktı, ama adam sitesine yazmış, görmemişiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 30 Haziran 2021; 17:18:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Güzel bilgi,teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X