< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
adidas Stan Smith M20324 Beyaz - 309 TL - Hepsiburada
-
-
-
Aynı satıcıdan geçen son baharda 180 e almıştım. Özellikle stan smithin bu modelini arada ucuza satıyor.
-
Bir iş var bence ama emin değilim. Ben olsam almam 😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yazın ayağınız yana bu ayakkabıyı giyerseniz :)
-
Prof spor satıcısı gibi sahte aşağıdaki yorumlar yapışkan kokusu ve ipliklerle ilgili
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sahte mi değil mi ?
27,5 cm için kaç numara almak gerek?
-
Denemeden bilemezsin üstad, satın alırsan bizede haber ver fake mi değil mi diye.
-
Aldım iki tane bakalım.
-
Sedat umut spor ordu da orjinal Adidas bayisi arkadaşlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Stan Smith kalite olarak çok kötü durumda şu anda. Gerek taban malzemesi gerek kullanılan deri eski kalitesinden çok uzak. Bir de ayakkabının tekleri birbirini tutmuyor. Birinin kalıbı dar diğerinin geniş oluyor. Model olarak ne kadar sevsem de kalite sorunları yüzünden Stan Smith defterini kapadım.
quote:
Orijinalden alıntı: e_capkanyazın ayağınız yana bu ayakkabıyı giyerseniz :)
Olsun markası adidas. Ve millet ayağa bakınca vov Stan simit der. İşte bu his paha bicilemez
Fiyat artmis
Daha önce hiç kullanmadığım için soruyorum fake real karşılaştırmasını nasıl yapabiliriz bir de size chart hakkında bilgi sahibiyseniz kaç numaranın kaç cm e denk geldiğini söylerseniz sevinirim.
-
Orijinalinde bile o kadar hataya denk geldim ki aldığım yer yetkili satıcı olmasa sahte olduğunu iddia edebilirdim. Ben şu anda alacak olsam kesinlikle mağazadan deneyerek alırdım.
Stan Smith'in kalıpları büyüktür. Ben mesela normalde 42, Adidas koşu ayakkabılarında 42.5 giyiyorum, Stan Smith'te de 42 oluyor.
Çakma
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dayanağınız nedir?
-
Adidas mağazası ya da stan smith modelini satan bir yerde yaşamıyorum. Bu sebepten dolayı mecburen gelince bakacağız.
Kimi yer normal kimi yer dar siz de geniş demişsiniz bunu da yaşayarak öğreneceğiz.
Benzer içerikler
- bim çiğköfte fiyatı 1 kg
- afyon eko sucuk yorumları
- deli2go ne demek
- unify parfüm erkek yorum
- oliovilla zeytinyağı yorumları
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X