Şimdi Ara

Adidas Tüketicileri enayi olarak görüyor!.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • New Balance en ufak gözünüze çarpan sorunda bile değişim yapıyor. New Balance iyidir.
  • Nike iyidir.
  • Buyuk firmalarin hangisinin tuketiciyi dusundugunu saniyosuinuz ki dusunmus gibi gozukurler sebebi prestij kaybetmemektir sonucta musteriyle is yapiyorlar yoksa kimsenin kimseyi dusundugu yok
  • Superstar 1 ayda soyuldu, daha öncedende adidastan aldığım bi ayakkabı yırtılmıştı kendiliğinden kullanım hatası demişlerdi gittinde.
  • puma varken adıdas alanlara allah akıl fkır versın dıyorum
  • Son 1-1.5 yıldır adidastan aldığım ayakkabıların tümü 2-3 aya açılma yaptı ayakkabıyı iade ettiğimde ise birçok kez beklettiler aylarca ayakkabısız kaldım. 1.5 sene öncesinde aldığım ayakkabıları en az bir sene hiçbir şey olmadan giyerdim. Artık kesinlikle dandik yaptıklarına inanıyorum.
  • arkadaşım adidas shop tan porche modelini almış. 2 ay sonra burnu hafif kalktı diye 210 liralık bir ayakkabı beğendi farkı olan 30 tl yi ödedi ve ayakkabıyı aldı. siz tam meridyene denk gelmişsiniz aga
  • valla beyaz süperstar var ben de. ayakkabı çok sağlam 2 senedir giyiyorum ki en sevdiğim ayakkabımdır normalin üstünde giymişimdir. yavaş yavaş perte çıkıyor. herhalde 1 sene daha giyerim.
  • basketbol oynadığım zamanlar adidasın ayakkabılarını teercih etmek zorunda kalıyordum

ondan sonra and1 diye bişey çıktı gerek kalmadı. Zaten basketi de bıraktım. Adidas kullanmamaya özen gösteriyorum
  • yıllardır adidas ve reebok kullanıyorum fazlasıyla memnunum...

bende aynı şikayeti nike için söyleyebilirim... sanırım şans meselesi biraz... hayatımda 3 kere nike'dan ayakkabı aldım 3ünde de pişman oldum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.