Şimdi Ara

Adidas Tüketicileri enayi olarak görüyor!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar belki çoğunuz en az 1 adet ürününü kullanıyordur bu firmanın.
    Sadece internette adidas şikayet yazın ve tüketicilerin nelerle karşılaştıklarını okumanızı öneriyorum.

Şuanda bir davam var 180 tl lik bir ayakkabı için ve 3 ay ertelendi.
    Tüketici hakem heyeti de tüketici lehine çalışmıyor insanları süründürmeyi tercih ediyorlar.

Siz siz olun 2 yıl garanti vs. geyiğine inanmayın.
    Yazık gerçekten tüketicilere..

• bugüne kadar adidasın tek bir ürününü bile kullanmadım iyi yapmışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.C. Vatandaşı

bugüne kadar adidasın tek bir ürününü bile kullanmadım iyi yapmışım
    Küçükken adidasın açılımını yapardık. Bol küfürlüydü.
  • Adidas hiç kullanmadığım için hiçbir fikir söyleyemeyeceğim.Büyük firmalar genelde tüketicisini madur etmez ama sizinki ilginç geldi.

Hakkınızı aramanızı takdir ettim birçok tüketici es geçiyor ve bu firmalar da insanları sömürmeye devam ediyor.İnternette sikayetimvar.com du galiba oraya da yazabilirsiniz.Daha çok kişi görmüş olur...

Biraz reklam gibi olacak ama;
    Ayakkabı konusunda ve spor giyim vs. Lescon markasını size rahatlıkla önerebilirim, kaç yıldır düzenli müşterisiyim.Malları gayet kalitelidir ve Adidas, Nike gibi markalardan ucuzdur.Bu tip konulardada müşterisini madur etmez, bir keresinde top oynarken ayakkabım patlamıştı.Gittim iade ettim, ilk önce yapımı için yolladılar fakat yapılamaz diye galiba rapor mu ne gelmiş ayakkabı ücreti tutarında hediye çeki verdiler(ki ayakkabıyıda indirimden almıştım, 10 lira civarı bana kar oldu).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 29 Eylül 2011; 15:27:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: T.C. Vatandaşı

bugüne kadar adidasın tek bir ürününü bile kullanmadım iyi yapmışım
    Adidastan 140 TL'ye bir ayakkabı aldım, 10 numara (Nazar Değmesin - MaşAllah) 1 yıl oldu neredeyse, yağmur, çamur, dağ, tepe demedi hâla yeni gibi. Biraz da şans meselesi, bu arada ayakkabıyı, Ayakkabı Dünyası'ndan aldım, böyle yerler bir sorun olunca kendiler muhattap oluyorlar üreticiyle, tavsiye ederim.
  • Valla ben cok memnunum su ana kadar bir superstar aldim 3 sene olcak tas gibi bir stan smith aldim hala duruyor bir nizza aldim fena bisey gecen haftada rom aldim superstar gibi cok rahat, rom'u söyle aldim; ilk vespa almistim mart ayinda sonradan ayagimi sikmaya basladi ayakta 47 benim 2 ay sonra goturdum iade aldilar degisim ceki verdiler gittim gecen hafta rom'u aldim su ana kadar problem yasamadim boyle bir ayagim olmasina ragmen ve her gittigimde istedigim modeli bulabiliyorum. Nike puma falan hikaye hepsi almadim cunku bana gore numarasi yok adamlarin istedigimi bulamiyorum cesitde yok bana gore adidas bu yolda 1 dir. Senin durumunuda bilemem nedir ne degldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelimeyounu

Adidastan 140 TL'ye bir ayakkabı aldım, 10 numara (Nazar Değmesin - MaşAllah) 1 yıl oldu neredeyse, yağmur, çamur, dağ, tepe demedi hâla yeni gibi. Biraz da şans meselesi, bu arada ayakkabıyı, Ayakkabı Dünyası'ndan aldım, böyle yerler bir sorun olunca kendiler muhattap oluyorlar üreticiyle, tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Şu piyasada aldığım en dayanıklı ayakkabılar adidastan aldıklarım çıktı.Stansmith modelini alalı 3.5 sene falan oluyor ve hala yırtığı parçalanması falan yok.Yeni nike aldım 1 sene dolmadan 2 tarafıda açıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mxyzptlk

Şu piyasada aldığım en dayanıklı ayakkabılar adidastan aldıklarım çıktı.Stansmith modelini alalı 3.5 sene falan oluyor ve hala yırtığı parçalanması falan yok.Yeni nike aldım 1 sene dolmadan 2 tarafıda açıldı.

Alıntıları Göster
    Adidas tan hiçbir marka olmadıgı kadar memnun kaldım bütün aldıgım ürünlerinde. Kardeş garanti işi aldıgın adidas bayii ne görede degisir. Çalısanları anlayıslıysa sorun yapmadan garantiyi kullanabiliyosun. Ark'ım gözümün önünde 120 liraya aldıgı ayakkabıyı 3ay sonra top oynarken actı önünü ve ertesi gün gitti yenisiyle degistirdi. Kendim şahit oldum yani buna o yüzden kötüleyemem o markayı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Watch N Learn

Adidas tan hiçbir marka olmadıgı kadar memnun kaldım bütün aldıgım ürünlerinde. Kardeş garanti işi aldıgın adidas bayii ne görede degisir. Çalısanları anlayıslıysa sorun yapmadan garantiyi kullanabiliyosun. Ark'ım gözümün önünde 120 liraya aldıgı ayakkabıyı 3ay sonra top oynarken actı önünü ve ertesi gün gitti yenisiyle degistirdi. Kendim şahit oldum yani buna o yüzden kötüleyemem o markayı...

Alıntıları Göster
    Madde algılandığı kadardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Aslan deveyi itti, işler bu hale geldi yav ne bu adidasın hali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Köpüklüİguana

Madde algılandığı kadardır.

Alıntıları Göster
    Reebok easytone alın kafanız rahat olsun.Her ne kadar adidas, reebok markasını satın alsa da, adamlar kaya gibi ayakkabı üretmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıvan Ç

quote:

Alıntıları Göster
    90 TL ücreti olan bir ayakkabıyı tam 6 defa garantiye yolladım ve her seferinde ürünün sıfırını aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheWazZ

90 TL ücreti olan bir ayakkabıyı tam 6 defa garantiye yolladım ve her seferinde ürünün sıfırını aldım.

Alıntıları Göster
    Bende bir dragon vardı 5 sene gitti.Halende giyiyorum biraz soyuldu ama.Param olduğu zaman ordan alışveriş yapmayı tercih ediyorum.Hiç sorun çıkmadı bugüne kadar.
  • quote:

Alıntıları Göster
    1 kere Stan Smith aldım ve pişman oldum
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ben o büyük markaların pahalı ayakkabılarını almıyorum. Aynı kalite mala sırf logosundan dolayı fahiş bir fiyat ödemem. Spor ayakkabı alacaksam jump,puma,lescon gibi markaları tercih ederim. Özellikle de sezon sonu olanlarını. Diğer klasik olan ayakkabılarda ise gene indirime giren komçero ve dockers ı tercih ederim. Keza bu durum kıyafetlerde de öyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Betonaoturmaüsütürsün

Ben o büyük markaların pahalı ayakkabılarını almıyorum. Aynı kalite mala sırf logosundan dolayı fahiş bir fiyat ödemem. Spor ayakkabı alacaksam jump,puma,lescon gibi markaları tercih ederim. Özellikle de sezon sonu olanlarını. Diğer klasik olan ayakkabılarda ise gene indirime giren komçero ve dockers ı tercih ederim. Keza bu durum kıyafetlerde de öyle.

Alıntıları Göster
    Ben mümkün olduğunca adidastan alırım. Basket ayakkabısı var 1 yıl oldu nerdeyse her gün giydim nerdeyse o derece, kaç maç yaptım kaç km yürüdüm. En ufak bir açılma bile yok aldığım gibi sapasağlam. Hatta bu ayakkabının bilek koruyucusu sayesinde bileğimi kırmaktan kurtuldum, 1metreden bileğim yana dönük şekilde yere düştüm kemik üstüne.Bu ayakkabı olmasaydı parçalanmıştı heralde bileğim.

ayakkabıyı geçtim spor için t-shirt ve şortları da var adidasın onlarda gayet sağlam çok uzun süredir giyiyorum. hiç garantiye gitmedim ama diğer markalardan çok daha kaliteli olduğundan eminim.

• quote:

Sen de yüzsüzlüğün dibine vurmuşsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derrick Rose

Ben mümkün olduğunca adidastan alırım. Basket ayakkabısı var 1 yıl oldu nerdeyse her gün giydim nerdeyse o derece, kaç maç yaptım kaç km yürüdüm. En ufak bir açılma bile yok aldığım gibi sapasağlam. Hatta bu ayakkabının bilek koruyucusu sayesinde bileğimi kırmaktan kurtuldum, 1metreden bileğim yana dönük şekilde yere düştüm kemik üstüne.Bu ayakkabı olmasaydı parçalanmıştı heralde bileğim.

ayakkabıyı geçtim spor için t-shirt ve şortları da var adidasın onlarda gayet sağlam çok uzun süredir giyiyorum. hiç garantiye gitmedim ama diğer markalardan çok daha kaliteli olduğundan eminim.

Alıntıları Göster
    nike

• quote:

quote:

Dedem annemi itti değilmiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarksman

quote:

quote:

Dedem annemi itti değilmiydi

Alıntıları Göster
    Uzun zamandır Adidas ın bir çok ürününün kullanmaktayım, çok da memnunum.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.