Şimdi Ara

Adil Kullanım Kotası kısaca kotalı internet neden var? Gerçekten “Adil” mi? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
451
Cevap
4
Favori
11.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SENİ SEVERDİK MESUT BEY LAKİN ŞU YAZIDAN SONRA ANLADIMKİ ERDİ NERE SEN NERE.. EXPERDAN ALDIĞIN PARA YETMEDİ ANLAŞILAN.. UMARIM ERDİDE SENİN GİBİ OLMAZ..

• Eskiden her sene internet hem hızı artar bende ucuzlardı. Ne zaman satıldı Telekom işler değişti. işin üzücü kısmı Türkiye'nin en çok teknoloji konuştuğu bir site,bu kadar kullanıcıyı üzen firmayı destekler nitelikte yazı ortaya koyması hiç olmadı. "Akıl tutulması" şeklinde yorumunuzu size iade ediyoruz. Biz bu işten para kazanmıyoruz, verilen ücretin hizmetin karşılığını bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ttneti hiç sevmem sahibide değilim 10 yıldır süperonline kullanıyorum. ne kadar kolay değilmi önyargı ile bakmak
  • OmeaR kullanıcısına yanıt
    güzel yorum. bunu bende düşündüm 25/50mbit 250gb akn 40 tl bu bile insanları doyuyur.
    bence mbit çok önemli değil ha 25 ha 50 akn çok olsun zaten hız fazlası ile yetiyor
  • milletin akk kalkması isteği yanlışmı anlaşılmış acaba akk kalkarsa felaket senaryoları yazılmış yok istanbul trafiği örneği yok istanbulun bu kadar nufüs artcağı önceden bilinmiyordu falan milletin isteği belli ay başında girdiği hızda aysonundada aynı hızı istiyor yapın kardeşim biölçüm ortalama kaç gb gidiyor bi ayda 200 300 gba çıkarın kotayı devam çok bişey istiyoz sanki madem böyle katlanmak zorundayız bana çıkıpda demeyin ülke gelişiyor falan diye o kadar beyinsiz değiliz çok şükür dağılın şimdi
  • 6 sayfa yorumda seni destekleyen bir elin parmaklarını geçmiyor mesutcuğum

demek ki bir şeyler ters gidiyor
  • Şunu rahatça söyleyebilirim ki TTNET ile anlaşma yapılarak bu haber yapılmış, haberin bazı bölgelerinde kasti olarak yumuşak eleştiriler getirilmiş fakat olmamış.
    Sizin gibi aç gözlü halkına ihanet eden insanlar oldukça bir yere varamayız.Onurunuzu ve iş etiğinizi satıyorsunuz.

• Akk hakkinda hicbisey savunulmamalidir. Akk Tr icin bela bana gore. Adam gibi video izlenmiyor hep 360p. Ben sikayet ettim btkya sizde edin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dunyada neden akn var adam onu aciklamis bu durumun neden devam etmesi gerektiginide güzelde yazi olmus.

• Adil değil
    Bir ton para veriyoruz35-50gb gibi komik kotaları 50-60 tlden satıyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 18 Eylül 2016; 10:29:29 >
  • Arkadaşlar önceki konuya mesaj atamıyorum [Baştaki AKK konusuna] mesaj göndermeye çalışırken bir hata oluştu diyor. Sebebi nedir? Konu popülerlikten de düştü
  • Eskiden ptt calışanları kendi evlerine 1024 ve 2048 mbit hızı bedavaya alıyordu.
    Bir ayrıcalık...
    VE eskiden GPRS DATA wap hattı vardı..
    Operatör webten girersen daha hızlı olur diye yerdi kekimizi..
    Altı üstü kç kırık bir logo ve polifonik indirttiricez nokiyamıza..
    peki kaptırdıgımız para ne kadar ...
    anasının nikahı....
    Kimdi kimdi kimlerdi....
    A Tİpiyi ahmet B TİPİYİ MEHmet C TİPİYİ AYşeYE neden veriyorlar..
    Madem bu hizmeti veremiyecekler neden talip oluyorlar,,,
    MADEM BU HİZMETİ VEremiyecekler ihaleyi devlet bunlara neden vediyor..
    ...............................
    Para kazanmanın ve milleti keklemenin tırtıklamanın yolu,,
    talep oluştur sorun yarat arza göre hareket et,,,
    Eger 3G döneminde sınırsıza geçilmiş olsa idi ne 4 ne 5 e gerek kalırdı....
    10mb ttnet sınırsız verse idi 100mbite gerek kalmazdı....
    ileride 100mbit veya 500 verilecek ama 8 ve 16k ya geçildiği için ve yine ekran kartları 32 ve 64 ram ile doldur boşaltta muazzam hızlara ulaşmış iken online oyun hızlarına onca veri nasıl aktarılacak...tabiki aktarılamayacak
    biz geriden geliyoruz alt yapı yok masalları ile uyutulacağız.....
    MESELE ALT yapı değil bence bana göre...
    MESELE FİRMALARIN malları ürünleri hizmetleri kısıtlı vererek sizi her daim muhtaç tutmasından kaynaklanıyor..

• Akk yandaşlarının LÜTFEN bu resimleri görmesini rica ediyorum.O zaman akk'nin nasıl bir uygulama olduğunu anlarlar.Akk para meselesi ama ancak hala telekomu dinleyip altyapı diyenler var.Türk telekom bu sözlerle beyinleri yıkatıyor.Türk telekom baştan hiptonize etmiş herkesi.Oger denen arapların olunca telekomun bunları yapması normal.Biz asla bu uygulamalara katlanmayız ve kalkması için de mücadelemizi sonuna kadar veririz.Telekom bazı insanları kullanarak bizi kampanya yolumuzdan indirmeye çalışıyor.Sakın bu tuzağa aldanmayın.

[simage][/simage]Adil Kullanım Kotası kısaca kotalı internet neden var? Gerçekten “Adil” mi?

[simage][/simage]Adil Kullanım Kotası kısaca kotalı internet neden var? Gerçekten “Adil” mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 18 Eylül 2016; 11:24:01 >

• En kazık internet Türkiye'de limitli üstüne kota denen saçmalik var film oyun müzik indir bakayım noluyor o kota...

Yıl 2016 bir oyun indirmeye kalk en az 45 50 gb sana verilen en yüksek kıyamam 125gb zaten 2 oyun indir bitiyor nerde kaldı bu sınırsız internet. Boş işler bu trde internet hiç adam.olmaz böyle. Kazık. Kazık kullanmaya devam ederiz.

Kullanmayan kotasını ona göre alsın kullanmak istediğimiz İnterneti kota kisvesi altında kazık fiyatlara satmak nasıl bir ticarettir hala Cozemedim on bin TL kasa topla sonra otur karşısına mol mol ekrana bak olacak ismi bu.

• Benim merak ettiğim konu ise 2008 yılında sözde 8 mb hız hani kesintiye ugrayınca 3 felan oluyordu galiba öyle hatırlıyorum, ama hiçbir kesinti olmazdı.
    Gül gibi 8 mb hızla devam ederdik, herkeste hiç değilse mutluydu.
    E yıl oldu 2016 hıza bakıyorsun 3 mb, TTNET buradan size sesleniyorum.
    Arkadaş 50 gb bir oyun artık en düşük oyun 50 gb bunu kafanız bir alsın, insanlar youtube'dan 4k video seyrediyor biz hala 360p.
    Lan yazıktır bu millete, zaten ülke tımarhane dolu sadece internetle yaşayan bir sürü insan var.
  • Mesut bey devlet-BTK Türk telekom'u koruduğu sürece o komik kotalı tarifelere mahkumuz. Piyasa serbest değilki, her ISS istediği tarifelerle piyasa çıkamıyor. Neden? BTK düzenlemesi.

Piyasa arz-talep ile dengesini bulur. Bu her yerde her sektörde böyledir. Bir ISS çıkar ucuza kotasız internet verir, he altyapı gerçekten yetmiyor ise kullanıcılardan şikayet gelir. Kullanıcılar ISS'lerini değiştirir eğer isterse.

Serbest piyasa yok maalesef ipler Türk telekom ve BTK nın elinde.

Siz kablo net kullanıyorsunuz. Uydunet bir istisna ve verdiği internet/fiyat oranı çok iyidir. Ama Türk telekom ADSL kullananların sıkıntısını anlayamazsınız. Ve Türkiye'nin büyük bir bu çoğunluğudur bu kitle. Türk telekom buraların kaymağını çok güzel yiyip diğerleri paylaşmıyor. Olan bize oluyor.

Mesut bey, kısaca, siz 50 mbit 250 GB AKK'li teledünyalı falan kampanyaya 80 lira öderken, ben 50 GB AKKli 16mbit ADSL'e 97 lira ödüyorum. Altyapının yeteceğini adım gibi biliyorum. AKKsiz günler de yaşadık az da olsa. Kimseyi kandırmanın lüzumu yok. Türk telekom milleti kazıklıyor hem devlet eliyle.

• Şimdi durduk yere
    Eleştirir gibi yapıp, akk yi iyi yararlı mecburmuş gibi göstermek hiç olmadı. Bunlar reklam kokan hareketler

• Adil Kullanım Kotası kısaca kotalı internet neden var? Gerçekten “Adil” mi?
  • Arkadaşlar konuya şaşırmayın.Biz akk konusunda canla başla çalışıp,konuyu diri tutmaya çalışırken konumuzu sabitlemediler bile.Siz ne bekliyordunuz ki?Ondan sonra bana demediğini bırakmadılar diye konu açıyorsun.Sen sitenin kullanıcılarının yanında olmazsan,niye senin yanında olsunlar ki?Bak yazdığın bu yazı bir tane bile olumlu yorum almamış.Çünkü bu akk milletimizin kanayan yarasıdır.Böyle bir hassas konuda böyle bir yazı yazmak resmen kullanıcılara hakarettir.

Sen işin özü biz kullanıcılara diyorsun ki akk konusunu açık tuttuğumuza şükredin.İşinize geliyorsa böyle gelmiyorsa girmeyin olsun bitsin.Çokta umrumuzda
  • Beyler herkes ister kota diye bir şey olmasın diye ama mantıklı düşünmek gerek.
    1-Kota kalkarsa sürekli download yapacak 1 milyon abone(en az çünkü 50 milyondan fazla kullanıcı var)

2-Korsan oyun,film,müzik daha fazla indirilecek.(Steam,Psn,Origin gibi platformlardan indirilenler korsan değil elbette ama download ların çoğu korsan)

3-Beyler herkes nasıl olsa kota yok diye 1080p veya daha üstünde video izler/indirirse ne olur bir düşünün.(Bu konuda hız da önemli o yüzden pek sorun olmaz ama download yapanlar eminim yüksek kalitede indirir her şeyi)

4-Bunlar da trafiği çok sıkıştırır ve büyük ihtimal internet kalitesi düşer.(Gerçi daha nereye düşecek yerlerde zaten)

Beyler olacaksa şöyle olmalı.Kotasız tarifeler max 100mbit hızda satılmalı ve pahalı olmalı. Ayrıca en önemlisi de upload hızı artmalı. En kötü tarifede bile 8mbit olması lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.