Şimdi Ara

Adım adım Askeri Pilotluk! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
4
Favori
24.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @@kesadamÖnemli değil inşallah başarırsınız buda benim lensi aldığım doktorun sitesi çok fazla bu lensle uğraşan doktor yok çünkü
    http://www.cuneytocak.com.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyaz1616 -- 7 Ağustos 2014; 8:02:43 >
  • Soruşturma altında olanlar hho ya girebilir m? Adli sDicle kaydı yok ve bitmesine son1 sene kaldı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sene baraj puaninin 270e düşmesi olasılığı var midir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlis bilgi verilmis hep.F-16 F-4 secimi ucus okulu mezuniyet siralamasina gore belirlenir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ATM4CA kullanıcısına yanıt
    Mesela ne kadar puan yapmamız gerekiyor
    Fiziki olarak nasıl ne kadar çalışmamız gerekiyor
    Bi yardım ediversen

• E şimdi çoğu yer kapatılıyor. Burada yer alan şartlar da mı geçersiz olacak böylece.http://www.devlette.com/askeri-pilot-nasil-olunur-kimler-askeri-pilot-olabilir/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATM4CA

quote:

Orijinalden alıntı: STMUS

quote:

Orijinalden alıntı: ATM4CA

Hayır adaylar seçebileceği uçaklar arasından tercih yapıyorlar ve çoğunlukla seçtikleri uçaklarda göreve başlıyorlar.

Bilgiyi hvkk sitesinden aktardım,bu konuda hata yapacaklarını sanmıyorum.

Negatif. Tercih hakkını adaylara bırakıyorlar. Nasıl ilkokul ve lisede klüp seçimlerinde veya performans ödevi seçimlerinde sizden bir kağıt doldurmanızı istediklerinde siz en başa istediğiniz alanla ilgili dersi yazarsınız buda aynen öyle. Şöyle bir durum var eğer belirlenen kontejyan dolarsa sizin ikinci tercihiniz kabul edilir. Fakat Hava Kuvvetlerinde öyle bir durum şuana kadar olmamıştır. Çünkü Hava Harp Okulundan itibaren pilotaj eğitiminiz süresince adayların %80 i eleniyor. Bunun doğurduğu sonuçlarda şu oluyor; Siz F16 tercih ettiyseniz %100 F16 ya atanıyorsunuz. Olurda F16 lar dolarsa, ki böyle bir durum şimdiye kadar olmadı. O zaman sizi diğer uçaklara yönlendiriyorlar. Olay bundan ibaret. Yıllardır bu işin içindeyim.

Kontejyan ne çok cahilsin keşke öğrensen

• Arkadaşlar artık Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde bulunan Hava Harp Okulu’nu tamamlamanız gerekiyor. Burada eğitiminizi bitirmenizin ardından her şey bitmiyor tabi ki hatta yeni başlıyor. Bundan sonra da İzmir’de bulunan 2. Ana Jet Üssü’ne girmeniz gerekiyor. Burada eğitimlerinizi tamamladıktan sonra da hangi araçta eğitim almak istiyorsanız ona göre birliğinize atanırsınız ve burada da eğitimler devam eder. Anlayacağınız üzere oldukça zor bir süreç ve bu yüzden tamamen gönülden istemeyen kişiler bu sürece girmemelidirler. Zaten eğitimleri de bir hayli zor. Örnek olarak G kuvvetine dayanmanız için bir eğitim vardır ki hak getire. Şurada (https://isadresi.net/askeri-pilot-nasil-olunur-olma-sartlari-nelerdir/ ) bu eğitimin videoları içeriği ws var mesela bakabilirsiniz. Siz siz olun iyi düşünün. Yarıda bırakıp giden çok sayıda kişiyi bizzat tanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.