Şimdi Ara

ADIM ADIM USB (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
5
Favori
8.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kusura bakma cevabı yeni gördüm.Teşekkürler..
  • Bu arada USB Haberleşmesinde Kullanılan API'ler - 1 makalesi blog'a eklenmiştir.Gerekli açıklamayı makalede ve blog'da bulabilirsiniz.

www.usbdevgroup.blogspot.com
  • 18F4550'm geldi. Yavaştan başlayacağım

Elinize emeğinize sağlık
  • Hadi gözün aydın.Temin edemeyen arkadaşlar çok yalnız.Nedense sürekli 18F2550 bulunuyormuş.Şimdi PIC kodlarının birde 18f2550 için olan versiyonunu hazırlayacağım.

Kolay Gelsin.Çalışmalarını blog'da yayınlamak isterim.
  • Blog'a 18F2550 için uyarlanmış PIC Firmware'ını koydum.Elinde bu PIC olan arkadaşlar bu kodlarla deneme yapar ve sonuçları bana bildirirlerse çok sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PanDa

Hadi gözün aydın.Temin edemeyen arkadaşlar çok yalnız.Nedense sürekli 18F2550 bulunuyormuş.Şimdi PIC kodlarının birde 18f2550 için olan versiyonunu hazırlayacağım.

Kolay Gelsin.Çalışmalarını blog'da yayınlamak isterim.

İlginçtir, 2550 bulamadığım için siparişimi 4550'ye çevirdim. 3 gün içinde kapımdaydı (kaynak Futurlec).
    Elimde SMD versiyon 2550 de var ama SMD'lerle çalışabilecek teknolojiye sahip değilim evde. Bu yüzden onu ellemedim, dededen kalma "bacaklı" 4550 aldım.

• arkadaşlar bu kitap çalışması tamamlandı mı acaba_? internette "adım adım usb ve uygulamalar" adında bir kitabı araştırıp duruyorum ancak şu ana kadar nerede ne kadara satılır hiç bir şey bulamadım, ulaştığım en eski gönderiler bu başlığa ait, konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi_? kitap haline getirildiyse satın almak istiyoruz ancak dediğim gibi daha nereden sipariş vereceğimizi bilmiyoruz.
  • Merhaba arkadaşlar umng.dll dosyanın kaynak kodların ihtiyacım var geliştirdiğim projede ne yazık ki 64bit uygulamalar da kütüphane hata vermekte. Pandaya ulaşamadım e-posta adresi geçerli değil kapanmış. Arkdaş 2008 den sonra kaybolmuş internette :P Ciddi manada dokümanlar ve kaynak kodlar olan birisi yollarsa ben internet sitemde yayınlarım. Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asires26 -- 27 Ağustos 2013; 21:18:58 >
  • Özel mesaj atabilirseniz sevinirim. e*posta adresimi paylaşabilrim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.