Bildirim
Adım Çıkmış 9'a inmez 8'e :c:c:c:c
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aa bu bizim feeder. -
Orada belki sağa kuleye doğru kaçsan kaçabilirdin flashında varmış madem niye çimlere koşuyorsun ? -
Nasıl kaçacak adam? Peşinde oyunun en mobil herolarından 2 tanesi var, Ahri ve Lee Sin. Dodge atmaya çalışmış flash harcasa da ölecekt, -
quote:
Orijinalden alıntı: Basshunter HD
Orada belki sağa kuleye doğru kaçsan kaçabilirdin flashında varmış madem niye çimlere koşuyorsun ?
kulem yokmuş ondan sanırım
edit:hıı normal oyunda video çekin sonra montage deyin bu mu adalet bu mu oyunculuk >:c
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nasos Pls -- 31 Ocak 2014; 14:22:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Demacia
Nasıl kaçacak adam? Peşinde oyunun en mobil herolarından 2 tanesi var, Ahri ve Lee Sin. Dodge atmaya çalışmış flash harcasa da ölecekt,
Farkındaysan Lee'nin q yu dodgeluyor. Ahrinin öpücüğüde W ile siliyor. Madem ölüceğini biliyor diğer çime niye flash atmış ? -
Flashlıyor mu orada -
Eli ahri ye yatkin okan herkes boyle yapar hicbir ozel yani yok. Hatta ben rahatsiz oldum adc sine kill birakmamak icin ozel bir caba harcamis gibi geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi videoda varsın ? -
montaj çok kötü yalnız -
quote:
Orijinalden alıntı: alfe28
Hangi videoda varsın ?
+1 -
Şu videoyu koyunda bakak ne yapmış arkadaş -
Video nerde? -
video link olarak koydum mavi orda :I -
Sen kimsin -
Yıl olmuş 2014 video koymayı bilmeyen var... -
Yorumlarda adam ahri ilahı yazmışlar
-
-
Adam boktan bir montaj videosunda ölmüş diye konu açmış vay anasını. -
quote:
Orijinalden alıntı: Advancensar
Adam boktan bir montaj videosunda ölmüş diye konu açmış vay anasını.
yok oyuna giriyorum adamlar diyor aa vault feeder diye acayip birde renekton skini konusu var tabi
Benzer içerikler
- 1 milyon shaco ne demek
- eu west neresi
- troll nickler
- lol troll nickler
- pre ne demek
- lol kaç gb
- afk nedir
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X