Bildirim
Adıma bankada hesap açılmış
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Babanın onayı olsa bile hiçbir banka kredi kartı veremez sana 18 yaş altında olduğun için. Yapı Kredide böyle yanlış bilgilendirmeler hep oluyor. Senin ismin ve soyismin ile aynı müşterilerine yollaması gereken mail büyük ihtimal sana geldi. Şikayetvara yada Yapı Kredi Hizmet Twitter hesabına yazabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapı krediyi aradım ve twitterdan konuştum adı soyadı aynı dediler ama sizin hesabınız değil dediler. İnşallah o borç faiziyle kapıma gelmez
Adı Soyadı seninle aynı olan birisi iletişim bilgilerine senin e-postanı vermiş. Telaşa gerek yok:)quote:
Orijinalden alıntı: BıkkınAdam
Yapı krediyi aradım ve twitterdan konuştum adı soyadı aynı dediler ama sizin hesabınız değil dediler. İnşallah o borç faiziyle kapıma gelmez -
TC kimlik numarasını kullanıp onlinedan açabiliyorlar mı
Telaş yapmanıza gerek yok. 18 yaş altında olduğunuz için şube harici bir yerden hesap açamazsınız. Şubeden hesap açmak içinde veli onayı gereklidir. -
116 TL ödeyemediğine göre kesin öğrenci
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Öğrenciye Gold kart veriyorlar mı ki 🤔
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X