Şimdi Ara

Adıma Kargo Verilmiş Kim Olduğunu Nasıl Ögrenirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aras Kargodan Gelen SMS Üzerine adıma benden habersiz bir kargo geliyor gönderici ödemeli olduğu için çok umrumda değil ama genede sormak istedim gönderici ismi A**** H**** G**** S**** V**** T**** A**** C**** böyle yazıyor biyerden tanıdık gelen varsa söyleyebilirmi lütfen?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Adıma Kargo Verilmiş Kim Olduğunu Nasıl Ögrenirim?

Böyle bir mesaj veya buna benzer bir mesaj gelir ise engelleyin ve silin mesajı hocam.

• Yok hocam bende başta dolandırıcı olarak düşündüm Aras kargonun sitesinde falanda gözüküyor kargo yolda

• Çok sıkıntılı bir durum, aynısı başımıza gelmişti tabii kargo şirketinden bir şey öğrenemedik, kargoyu teslim ettikleri kişi insaflı çıktı kargonun üstündeki numaradan bizi aradı birkaç sokak ötedeymiş gidip aldık, tabii sonra kargoyu arayıp şikayet de ettik, sizinkini alan insaflı değilse geçmiş olsun

• ZillaKami kullanıcısına yanıt
    Hocam benlik sorun yok başkasının kargosu bana gelio galiba

• Kaand5252 K kullanıcısına yanıt

Kargo şirketini arayıp kayıt oluştur hocam bir araştırılsın

• ZillaKami kullanıcısına yanıt
    Hocam gönderici ismi çok uzun bir kişi değilde galiba kurum veya kuruluş yolluyor gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaand5252

Hocam gönderici ismi çok uzun bir kişi değilde galiba kurum veya kuruluş yolluyor gibi

kargo takipten baksana alici ismi sana mi ait diye, bazen elektrik sirketleri son faturani kargoyla gonderiyor yeni adresine. evet cok komik ama oluyor.

• Ayumi Hamasaki kullanıcısına yanıt
    Alıcı ismi bana ait evet bakicaz yarın gelir ama fatura olduğunu sanmıyorum koli diyor hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.