Öncelikle ilk açtığım konu olduğu için varsa bir hatam özür dilerim gerek konunun yeri olsun gerek kullandığım kelimeler. Konuma geçersek bundan 7-8 yıl önce oynadığım bir oyunu arıyorum adını hatırlayamadığım bu oyun 2 boyutlu olup pembe bir balon veya o şey her neyse bir krallıkta geçiyor gibiydi. Kılıç yiyip bunu ister düşmana tekrar atabiliyor ister savaşçıya dönüşebiliyordunuz. İçine hava alıp şişip uçabiliyorduk. Eğer bu oyunu daha önce benim gibi oynamış ve ya adını bilen bir ekran görüntüsü bulan varsa burdan bana iletebilirse çok iyi olur. Herkese şimdiden teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum. Not: Oyun segaya ait olabilir. Bir cd'de yaklaşık 100'e yakın oyun vardı orda oynamıştım önceden.
Siz Büyük ihtimal NES Versiyonlarını Oynadınız Oyun Seganın Degil Nintendo'nun Google Amcama Kirby Yazmanız Yeterli :D
çok teşekkür ederim bu oyunu bulmak için torrentten indirmediğim toplu oyun serisi kalmadı isimde bilmeyince tek tek gir bak yapmıştım 2 3 ay önce keşke buraya yazsaymışım anında buldunuz :)
gba versiyonunu da tavsiye ederim.. gba'da en sevdiğim oyunlardan biri, renkler çok daha canlı ve grafikler çok iyi
quote:
Orijinalden alıntı: WolF-EyE
gba versiyonunu da tavsiye ederim.. gba'da en sevdiğim oyunlardan biri, renkler çok daha canlı ve grafikler çok iyi
teşekkürler onuda deneyeceğim :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme