Şimdi Ara

ADINI HATIRLAYAMADIĞIMIZ SİNEMA FİLMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEN İKİ TANE FİLM YAZACAĞIM ADINI HATIRLAMIYORUM YARDIMCI OLUN LÜTFEN 1/ EVİ KIRALAIYORLAR EVİN ALT KISIMNI KOKAIN İLE STOK YAPIYORLAR EV SAHIBI EŞ KADIN VE ERKEK BU KIRACILARDAN KURTULMAYA ÇALIŞIYORLAR 2./ İŞ YERİ SAHIBI GENÇ ADAMA DOĞUM GUNU HEDİYESİ BIR FAHIŞE İLE BİRLİKTE OLMAK UZERE HEDİYE VERİYOR BUNUNLA SINEMAYA GİDEN GENÇ AYRILAMIYOR YINE UYUŞTURUCU SATICILARI İLE KOVALAMCA BAŞLIYOR VE BABA LARINI ÖLDÜRÜYORLAR FAKAT BU İŞTEN BU İKİ GENÇ KURTULUYOR AKSIYON VE TAKIP OLAN BİR FİLM HATIRLAYANM BİLEN VARSA LÜTFEN İSİMLERİ BEKLİYORUM SAYGILARIOMLA TURGUT AĞDACI

• ikinci film True Romance gibi geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

ikinci film True Romance gibi geldi

EVET BU FİLM AFİŞİ GÖRÜR GÖRMEZ BİLDİM HATIRLADIM...1 .FİLMİ TEKRAR GENİŞLETEYİM KIRALANAN BU EV KÖŞE BAŞINDA MEVKİİ BİR E,V DİR HATTA CİNAYET TE İŞLENİR EV SAHIBLERİ KURTULMAK İÇİN BÜYÜK MUCADELE VERİYOR TABİİ AKSIYON MUTHIŞ TV DE OYNADI BU FİLM
  • quote:

Orijinalden alıntı: balinadertli

EVET BU FİLM AFİŞİ GÖRÜR GÖRMEZ BİLDİM HATIRLADIM...1 .FİLMİ TEKRAR GENİŞLETEYİM KIRALANAN BU EV KÖŞE BAŞINDA MEVKİİ BİR E,V DİR HATTA CİNAYET TE İŞLENİR EV SAHIBLERİ KURTULMAK İÇİN BÜYÜK MUCADELE VERİYOR TABİİ AKSIYON MUTHIŞ TV DE OYNADI BU FİLM

Alıntıları Göster
    1. film tanıdık geldi.Tom Hanks'in filmi diyicem ama orda evin bodrumunu kiralayıp, bankayı soymaya çalışıyorlardı.İşte film bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 26 Şubat 2014; 14:01:23 >

• evet doğpru eksikleri tamamladık teşekkür edrim adı net ne idi adı net adını istiyorum @Batman Beyond
  • quote:

evet doğpru eksikleri tamamladık teşekkür edrim adı net ne idi adı net adını istiyorum @Batman Beyond

Kadın Avcıları-Ladykillers.Düzelttim hocam.Resim kodunun içinde atmışım Önemli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 26 Şubat 2014; 14:02:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

quote:

evet doğpru eksikleri tamamladık teşekkür edrim adı net ne idi adı net adını istiyorum @Batman Beyond

Kadın Avcıları-Ladykillers.Düzelttim hocam.Resim kodunun içinde atmışım Önemli değil

Alıntıları Göster
    teşşekür ederim hemen izlemeye başladım bile sağ olun EVET TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM İŞTE BİRAZ ACEMİ
    LİK VAR KUSURA BAKMAYIN İYİ ÇALIŞMALAR EMEĞİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM...İYİ GÜNLER

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Filmin ismini hatırlamıyorum
    11 yıl önce açıldı
    bu filmin ismini arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Adını Unuttuğum Eski Film
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

teşşekür ederim hemen izlemeye başladım bile sağ olun EVET TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM İŞTE BİRAZ ACEMİ
    LİK VAR KUSURA BAKMAYIN İYİ ÇALIŞMALAR EMEĞİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM...İYİ GÜNLER

Alıntıları Göster
    İKİ FİLM DAHA YAZIYORUM LÜTFEN 1./BİR OTOBAN KENARINDA COLA VE YA FANTA ŞİŞİSİ REKLAMI YAPILMIŞ REKLAM MAKEWTİNİN İÇİNDE BİR KIZ YAŞIYOR BELLİ ZAMANDA ÇIKIYOR VE OLAYLAR OLUYOR BU KADAR HATIRLIYORUM ESKİ BİR FİLM 2. FİLM O DAHA AZ DAHA BAŞLANGIÇTA ÇİFTLİK EVİNE TATİLE GELİYOR TAHMINI DÖRT ARKADAŞ HEMEN BAŞINDA BİR KIZIN GÖĞSÜNDEN BIR UZUN KESKİN BİR MADDE GİRİYOR ÖLÜYOR VE BU KADAR OLAYLAR DEVAM DELİYOR ÇOK ÇEVRİLEN ÇİFTLİK FİLMİNDEN BİR TANESİ..BULUNURSA İZLERİM

• teşekkür ederim iiki film daha yazdım biliyorsanız lütfen
  • balinadertli B kullanıcısına yanıt
    Maalesef ikisinide bilmiyorum ama belki 2. film, Sondurak olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

Maalesef ikisinide bilmiyorum ama belki 2. film, Sondurak olabilir.
    son durak sersini izledim biliyorum bu çok çevrilen çiftlik filmleri başlangıçta çiftliğe gelir gelmez bayanlardan birirnin ölmesi ile gelişiyor.. fazla önemsemiyorum ama bilginiz beni şlaşırt tu doğrusu sağ olun
  • quote:

son durak sersini izledim biliyorum bu çok çevrilen çiftlik filmleri başlangıçta çiftliğe gelir gelmez bayanlardan birirnin ölmesi ile gelişiyor.. fazla önemsemiyorum ama bilginiz beni şlaşırt tu doğrusu sağ olun

Alıntıları Göster
    bi film var bende hatırlamıyorum adını :) yardım edin lütfen

animasyon flimi

şişman göbekli bi adam vardı buzun üstünde bir geyik gibi birşey avlamaya çalışıyordu vuramayıncada bi replik vardı 'hay babayın kemüğüne ' diyordu

konuşması ege şivesine benziyordu

bukarını hatırlı yorum goglede baktım bulamadım

• Müdür42 kullanıcısına yanıt
    gayet ciddi yazdığımız konuyu sulandırmak gibi derdiniz yok tuır umarım alageyik izleyin cüneyt arkın yörük şivelidir iyi izlemeler
    ne müsabet ya adam gibi birşey sorduk adam gibi cevap bekliyorum
    burda karekteri olan sinema filmlerinden bahsediliyor yüz ifadesi önemlidir konulu olacak ödüllü olacak iz yapacak çizgi filmler animasyonlarda işte öylesine çekilen filmlerdir red kit gibi yardımcı olabildim mi kuzuların sesizliği izle öneriririm furs gumb izle gözlerine yuazık etme hatırlamadığın oskarlı film varsa falan sor burada cevab veren olur iyi günler
    tamm gözüm yolun açık olsun sen bitanesin
    sağlıkla kal iyi likle kal
    herhalde cevabı okuyunca şok oldun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Xzibit

herhalde cevabı okuyunca şok oldun.

ne cevabı
    arkadaşın cevabını
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.