Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (1003. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.182
Cevap
789
Favori
1.659.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10011002100310041005
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bende buldum "Black Mountain Side" filmiymiş

• selam arkadaşlar aradığım film 2000-2010 arası olabilir.gençlik filmi inek kızımız yakışıklı ve ünlü erkeğimize ders çalıştırıyor.kızımız da aralarında geçenleri hikaye olarak yazıyor.oğlan kızdan hoşlanır gibi yapıyor ama tek amacı derslerden iyi not almak.bir yandanda annesi ikisini ayırmaya çalışıyor.oğlan film yıldızı veya şarkıcı idi aynı zamanda.

• Herkese Merhabalar,

2 tane film soracaktım.

1) Filmde Çocuğun babası gizli ajan, çocuk öyle olduğunu bilmiyor ve babasının kafasına bir şey geçirip oğlunun ondan nefret etdiğini düşündürecek bir takım görüntüler gösteriyorlar.

2) Filmde bir tane çocuğa herkes aşağılayıcı gözle bakıyorlar, ve onları (Çocuk ve ona aşağılayıcı bir bakanları) çölde hapishane gibi yere sokuyorlar. Ve çocuk zekasıyla herkesi oradan çıkarıyor, Duvarda olan bir boşluk filan buluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu gibi bir film değerli arkadaşım ama bu film değil platform böyle efktli aynen

• Film they yada karabasan filmine benziyor çocukluk korkuları dolaptan karanlıktan gelen yaratıklar. Küçük bir çocuk korktuğu için ailesi dikkate almaz. Esas oğlanımız büyümüştür. Boynunda led aydınlatmalarla filan gezer karanlık hiç bir yere girmez. Herkes kafasından sakat yada deliyle uğraştıklarını düşünürken çocukluk aşkını görür. Tabi bu korkular kıza da saçma gelir. Ancak bir süre sonra kızın bir tanıdığı çocukta aynı şeyleri anlatır. Kız esas oğlanın yardımını ister. Esas oğlan Çocuğu hastaneye gelerek kurtarır. Çocuğu uyuması için kapatacakları oda ve alete girmesine müsade etmez. bu yaratıklar çocukları kaçırmaktadır. Böyle bir film var ancak adını hatırlayamadım. Yardımcı olacak kimse?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akamaci -- 27 Haziran 2024; 19:2:45 >
  • Selamlar
    1990 lar ile 2000 arasında idi hatırladığım. Amerikan filminolsa gerek, Baş rollerinde şişman biri ve normal bir adam vardı bunlar ikili rollerde olması lazım. Filmin girişinde şişman bir yatta seyahat ediyor diğer adam gizlice girmiş yat a . Pusulayı mıknatıs ile yanlış yere çeviriyor rotayı ve adamın yemeğini çalıyor vs. Rota değişince bir adaya düşüyorlar orada yerliler var felan. Filmin sonunda askerler helikopter ile koca bir sepetteki dolarları götürüyor. Bunlar sahte zannediyorlar. Asker bunlardan birinin cuzdanimda olmasını isterdim diyor son sahnede.

Saygılarımla

• Bu gün sabaha karşı TV de izledim çocuk komaya giriyor annesi onun paralel evrelerine girip kurtarıyor çocuk komadan çıkıyor bu filmi bulamadım adını hatırlamıyorum

• Dar sokakta ilerledikçe elindeki kılıcın / mızrağın ustası ile karşılaşıp hepsini yeniyordu. Eski filmlerden değil. Hatırlayabilen var mı ?

• bulundu

HomeLanderyoutube
    The Final Master Fight Scene Bart Jam Do
    https://www.youtube.com/watch?v=qH8sRpoyYD0
  • Arkadaşlar bu filmin adı ve bu aktörün adı nedir.....yardımcı olursanız sevinirim.

• Arkadaşlar merhaba,

Daha önce sorduğumda çok hızlı bir şekilde yanıt almıştım. Bu sefer aklımdaki bilgi daha kısıtlı ama yine de şansımı buradan bir denemek istiyorum, belki çıkar. :)

Sanırım film 90lar-2000 arası bir yapım olabilir. Filmin türü korku-gerilim. Tipik çekik gözlü tasvir edilen bir uzaylı düşman var. Ancak sanırım birden fazla kolları da vardı ve bu yaratık insanları o kol(vantuz)larıyla sardığı zaman garip bir iz oluşuyordu sanki görsel bir glitch varmış gibi.

Aklımda bu bilgiler kalmış. Buradan da bulunursa artık bulamayacağımız şey yok kanısındayım. :)

• Arkadaşlar merhaba aradığım 2 film var.

1. Aradığım film uzaylılar ile alakalı bir komedi filmi.

Filmde uzaylı araştırması yapan bir kadın ve ona eşlik eden adam var. Filmin sonuna doğru uzaylıları yeryüzünde buluyorlar ve uzaylılar filmin kahramanlarının peşine düşmüşlerdi, arabalı kovalamaca da uzaylılar Volkswagen Beetle'a binmişlerdi.

(istenirse daha detaylı yazabilirim)

2. Bu filmi 80`lerde vhs kasetten bir film izlemiştim. Filmde ufak sayılabilecek bir teknede, bir grup yolcu denizin ortasında mahsur kalıyor. Teknenin ortası delik bölme olarak tasarlanmış, yolcular o delik bölmeden denizi görebiliyorlardı (sanırım o delik bölme balık avlamakta kolaylık amacıyla öyle tasarlanmış olmalı) Yolculardan birinin köpeği vardı (sanırım köpeğin sahibi kadındı ). Teknedeki yolcular açlıktan köpeği yemek için ayaklanıyorlardı ve köpeği yolculardan biri olan adamın biri ele geçirip kesmiş, teknedeki herkes ile birlikte köpeği yemişlerdi. Tahminen Avustralya filmidir sanırım.

• intel1111 İ kullanıcısına yanıt

Merhaba.

İkinci filmi ben de hatırlıyorum. Hatta kadın köpeğini vermek istememişti. Adam elinden alıp kendi kucağında köpeği kesmişti. Film Okyanusta kaybolan tekne ile ilgili idi. İşin içinde Bermuda şeytan üçgeni konusu vardı.

Umarım hatırlayan çıkar.

• Sevgili topaz42 paylaştığınız detay ve dileğiniz için çok teşekkür ederim.

• Cyclone 1978

bilgi @topaz42

ımdb
    Cyclone (1978) ⭐ 4.8 | Action, Adventure, Drama
    https://www.imdb.com/title/tt0075901/
  • obili O kullanıcısına yanıt

Evet bu film.

Sevgili Obili yardımınız için çok teşekkür ederim.

• çok eskilere gidecem 1983 yada 1984 Trt zamanı siyah beyaz vardı bizde cocuktum. Bi film vardı büyücü gibi bişey hint filmimi uzak dogu ama çinli değil. Büyücünün kolları uzuyordu hırsızlık yapıyordu. sonra gaz lambası ile elini hırsızlık yaparken uzatırken yakıyorlar bu elektrikli süpürgenin kablosu geri sarar ya aynı onun gibi kolu geri sarıyordu , caddelerden pazardan falan geciyordu kolu geri cekerkende onune geleni deviriyordu.

• Merhaba arkadaşlar uzun süredir aradığım bulamadığım bir filmi sormak istiyorum gerçekten takıntı haline geldi herşeyi denedim ama filmi bir türlü bulamadım filme veya diziye emin değilim instagramda film kesitleri paylaşan bi sayfada denk geldim kaydettiğimi düşünmüştüm ama kaydetmemişim film eski bir zamanda geçiyordu ama görüntü kalitesi yüksekti büyük ihtimal yeni çekilmişti ama eski zamanları anlatıyordu şık giyinmiş bir adam(siyah takımı ve kafasında şapka vardı) ve kadın arabada oturuyorlar kadın adama yalvarıyor her şey istediğin gibi olur tarzında adam kadını arabadan indiriyor ve gözünden bi kaç damla göz yaşı akıyor kadın arabadan indikten sonra bir kaç tane adam kadının kollarından tutup götürüyor yardımcı olursanız çok sevinirim

• Bir film vardı sarışın bir kız kaçırılıyor kanal D de izlemiştim dedektif var bulmaya çalışıyor hatta filmin sonunda kız bulunamıyor kaçıran kişi bulunsa bile kızı otoparkta bagajda bırakıyor öyle bitiyor film

• Merhabalar...öncelikle aradığım filmi yaklaşık 30 sene önce 1 kere izledim sonrasında da hiç bir yerde görmedim...aklımda kalan birkaç sahne var sadece...başrol kadın oyuncu arabasını kullanırken erkek oyuncu hareket halindeki aracın kaputuna atlayıp bişeyler söylüyor ve ardından arabanın ön camını öpüyor...bu erkek oyuncu filmin başında oldukça sağlıklı ve fit ancak film sonunda fazlaca kilo almış olarak görünüyor...tüm hatırladığım bu...yardımcı olursanız çok sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 10011002100310041005
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.