Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (1005. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.160
Cevap
789
Favori
1.647.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10031004100510061007
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2012'den sonra görmüş olmalıyım. Film daha eski mi bilmiyorum. Televizyonda izlemiş olmalıyım. Filmin sadece son sahnesini hatırlıyorum. Film eski tarihleri anlatıyor olmalı. Sanırsam kurtuluş savaşı zamanları fakat tam emin değilim. Son sahnede büyük bir adam bir çocuğa senin baban kahraman gibisinden bir laf söylüyor. Bu lafı söylemesi ardından ise kamera babasına dönüyor. Babası açık havada bir darağacında asılı halde. Fakat kafası tamamen yok. Bilen birisi varsa söylerse çok iyi olur. Ara sıra aklıma takılır, hiç hatırlayamam.

• ibrahim.erdal İ kullanıcısına yanıt

bu filmi zaten önceden sormuştun ve cevapladik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yillar once CNBCe de izledigim bir japon filmi, babasiyla yasayan bir genc kadin, calismak yerine ortadoguya gonullu olarak hayir isi yapmaya gidiyordu, fakat adamlarin kulturunden kaynakli ailesinin ihtiyaci varken calismak yerine boyle birsey yaptigi icin komsulari tarafindan dislaniyordu,o donemde bana cok tuhaf gelmisti bu davranis. filmin sonunda sahildeki evlerinde kadinin ayak izlerini kumlarin ustunde goruyorduk denize dogru gitmis ve bir daha geri gelmemis tahminen

tahminen bir festival filmi..

• X kare kullanıcısına yanıt

ilk film cevaplandı ve aradığım film değildi emeğinize teşekkür ederim fakat 2.film bulunamadı

• Birkaç gündür bir arkadaşıma film önerecekken adini hatırlamadığım.bir film var sonkez bu konuya sormak istedim sadece konusunu bliyorum.

Konu: Dunya uzayli alien benzeri yaratiklarla istila edilmis bu yaratıkların nerden nasil geldigi blinmemekde 2 sene civari oldu izleyeli.Sonra araştırıyorlar antartika da yillar once carpip oraya gömülü kalmis bir uzay aracini kesfediyorlar icindede bu yaratiklar yillar sonra buzullarin erimesiyle uzay gemisi ortaya cikiyor bunlarda serbest kalip ortaya ckiyorlar. bildiklerim bu kadar.

• Tomorrow War?

• Bir yerde gördüm sanırım ama emin de değilim bir kadın var eski eşinden gelen bir kitap var. Henüz basılmamış kitabın ismi filmin de ismi. Şuanki eşi onla görüşmeyeli epey oldu diyor 20 25 yıl olmuştur diyor. Kadın da 19 yıl diyor. Bir de kadının elini kağıt kesiyor sanırım. Kitabı okurken mi emin değilim. Twitter da gördüm gece diye hatırlıyorum sonra uykum geldi tweeti de kaydetmedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • JustCrew J kullanıcısına yanıt

Bu galiab?

ımdb
    Nocturnal Animals (2016) ⭐ 7.5 | Drama, Thriller
    https://www.imdb.com/title/tt4550098/?ref_=nm_flmg_t_18_act
  • SpinalTap kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam evet bu 👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bulabilen yok mu ya  

• Selamlar. Daha önce sorulup sorulmadığına bakmaya çalıştım ama sorulmadığını sanıyorum. Aradığım film shooter/sniper tarzı bir film. Ana karakter yalnız yaşıyor, silah uzmanı, ara sıra krize girip yüksek sesli şarkı dinliyor. Çocukken yetenekleri kısıtlı, babası özel eğitim veriyor. Flash backlerde Kardeşi de var ve filmin sonunda birerlerini tanımadan çatışıyorlar. Ayrıca adamın silah, para vs yedeklediği uzaklarda özel bir karargah tarzı yeri var. Kullandığı araç Ford ranger gibi bir arabaydı. Filmi aramadığım site kalmadı, yardımınızı rica ediyorum. Sırf bu film için üyelik oluşturdum 😅

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gktrk51 G kullanıcısına yanıt

Sizin aradığınız film bu

ımdb
    The Accountant (2016) ⭐ 7.3 | Action, Crime, Drama
    https://www.imdb.com/title/tt2140479/
  • Merhaba ben küçükken TV de izlemiştim aşağı yukarı 1990 yada 1995 arasında sanırım

Anne ve kızı geçim sıkıntısı yaşıyorlar Bir parça ekmek bile zor buluyorlar kadın kızına bakmak için çok direniyor.kizin elinde çok sevdiği Bir peluş oyuncağı var. En sonunda artık bakamayacağını anlayınca sosyal hizmetlere vermek zorunda kalıyor. Son sahnesi Bir salıncak da kız sallanıyor annesi ona çikolata yada hamburger alacağını söyleyip ayrılıyor sonra sosyal hizmetler gelip oradan alıyor alırken çok sevdiği peluş oyuncağı düşürüyor annesi uzaktan ağlayarak izliyor

• SpinalTap kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle bu film, çok teşekkür ederim. Filmdeki adam gibi takıntı haline getirdim filmi bulmayı 😅 ama iyi anlatmışım kısa sürede buldunuz 😅👋

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu film arıyorum lütfen biri bana yardımcı olsun arşivinde olan belki vardır. fim nette hiç bir yerde yok

• Merhaba acaba yardımcı olabilir misiniz?

• Aklınızda kalan başka bir sahne var mı? Generik olarak yüzlerce filmde işlenen bir sahne anlattığınız, hem yerli hem yabancı yapımlarda.

• Arkadaşlar bir taksicinin bebekli bir kadını kaçırıp işkenceyle öldürdüğü bir film var mı hatırlıyor musunuz? Kız arkadaşım çocukken izlemiş ve bana sordu ama hiçbir fikrim yok.

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Merhaba

Daha 2 gün önce bu filmi düşündüm. Evet. Taksici bir kadını kaçırıyor. Yanında bebekten biraz hallice bir çocuk ta var. Kadını öldürüyor. Çocuğu büyütüyor. Hatta çocuğu bir odaya kapatıp orada büyütüyor. Ev kırsal bir yerde ve yakınlarında başka hiç bir ev yok.

Hatta şunu da yazayım. Adam çocuğun ilk cinsel deneyimini yaşaması için bir tane de kızı kaçırıyor. Ama çocuk yapmak istemiyor. Adam zorluyor. Çocuk yapmak istemiyor vs. Adam çocuğa sürekli tavşan diye sesleniyor. İsmini söylemiyor.

Kız arkadaşınızın hatırladığı film muhtemelen bu film. İsmini hatırlayamadım. Seyrettiğim filmlerin listesini tutuyorum. Eve gidince bilgisayarda tuttuğum listeye bakarım.

• topaz42 kullanıcısına yanıt

Bekliyoruz hocam.

• 
Sayfa: önceki 10031004100510061007
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.