Merhaba liseye giderken arkadaşımla(rahmetli) film izlemiştim. Geçen aklıma geldi aradım bulamadım. Filmin içeriği bir grup inek öğrenci zorbalığa uğrayıp duruyor. Bir gün bunlar sinirlenip plan yapıyorlar. Zorbalıyanları işkence çektiriyorlar. Maske felen takıyorlardı. Hatta intikam almak için motorsikletçi ekiple anlaşma yapıyorlardı. Eğer adını bilen varsa yazarsanız sevinirim. |
Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (1006. sayfa)
-
-
the final 2010 olabilir mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet bu çok teşekkür ederim :)
-
Eğer bana yardımcı olursanız ben dünyanın en mutlu insanı olurum. yıllardır yana yakıla aradığım bir film var. Tam küçüklüğümden beri...2000'li yıllara ait. Filmde çocuklar ormanda gezerken içlerinden birisi böyle minicik nokta kadar büyüklükte parıltılı ışıltılı havada uçan bir şey görüyor onu takip ediyor peşinden gidiyor ve bir kutunun içinden ondan çok daha fazlası var. Bunlar birer peri. Bu periler bu çocuklara bir aksakallı temiz yüzlü bir amca tarafından emanet ediliyor. O perilere sahip çıkın deniyor. Bir gun bu nokta kadar pasparlak periler kutudan çıkıp ucusmaya başlıyorlar cocuklarda onların pesinden kosuyor egleniyor gülüyor filan derken bir gun kayboluyorlar cocuklar perileri aramaya veya onlari kurtarmaya başlıyor. Filmin sonunda da bir göl gösteriliyor bir kayık sonra o amca sevdiği kadın için şey diyor. "O günden sonra helen'i bir daha hiç gören olmadı" diyor. Ne akdar etkilendiysem aklımda bir tek bu replik kalmış. Yıllardır hatta küçüklüğümden beri arayıp dururum Ama bu film karşıma hiç çıkmadı. Sizler yardımcı olun bulursanız gerçekten dünyanın en mutlu insanı olurum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinemaveKitaphastası -- 7 Eylül 2024; 22:38:40 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne yazık ki başka sahne yok aklımda yabancı film ama onu hatırlıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Benim izlediğim kısa filmmiydi kısa videomuydu tam hatırlamıyorum ne olduğunu bir adam ve kız arkadaşıyla mutfakta hemek yapıyolardı kıyma vardı işte adam o kanlı bi kıymayı yanlış hatırlamıyosam vücuduna yapıştırıyodu ısıttıktan sonra galiba sonra bu adam köpek gibi yürümeye fln başlıyo kız arkadaşı ağlıyo sonra bir adam geliyo güvenlikmi öyle bişeydi galiba köpek gibi olan adamı alıp gidiyo kız arkadaşıda ağlamaya devam ediyodu böyle bişey izleyen varmı biliyorsanız ne olduğunu nerde bulabileceğimi söyleyebilir misiniz?
Merhaba
Tuttuğum listeden filmi buldum. Filmin ismi Chained. 2012 yapımı.
-
https://m.imdb.com/title/tt10731256/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba benim bulamadığım 3 adet film var yardımcı olursanız sevinirim
1 jason statham arabada kavga edip sonra öldü sanilip dereye bırakılıyordu oradan hastaneye yatıp ambulans ile kaçıyordu
2 filmde adam ve kadın biri tarafından tehdit ediliyordu adam saatini satmaya çalışıyordu
3 filmde adam denizde şnorkel ile yüzerken arı ağzından giriyordu hatta her yeri arılar basıyordu
Bu filmleri bulursanız çok sevinirim
- Film: https://www.imdb.com/title/tt1904996/
- Filmi bilemedim. Çok generik anlatmışsınız. Hatırlayabildiğiniz başka sahne var mı?
- Film: https://www.imdb.com/title/tt0112826/
-
Hocam çok teşekkür ederim 2.film adam eşini aldatıyordu Bi adamda bunu tehdit ve şantaj ederek zor durumda bırakıyorsun hatta adam zamanla yarışıyordu saatini kuyumcuya satmaya çalışıyordu
https://m.imdb.com/title/tt4439120// Filmin ismi Tag 2015 japon filmi, Geçenlerde tiktokta denk gelmişti senin için aratıp buldum. Ben filmi izlemedim bu arada kadın kalıyor sadece otobüste aradıgin bu diye düşünüyorum.
aynen buydu sağ olasın müdür. 8 sene olacak nerdeyse bu fragmanı göreli :D
-
Arkadaşlar merhaba.Bende adını unuttuğum bir filmi bulmak için buradayım... Yardımcı olursanız sevinirim...
Film galiba Joseph Gordon-Levitt' in filmi ama o aktörün filmlerine baktım bulamadım...
Filmden hatırladığım sahneler...
Kahramanımız bir banka veya bir kurumda bekçi gibi birisi...Bir gün ki kız arkadaşıda arabada ve (arabanın farlarını söndürüp ay ışığında) arkadaşlarıyla gece yarısı araba ile gezerken başlıyor sanki film... Ama sonra çalıştığı banka vaya işyeri soyuluyor (ben öyle hatırlıyorum) ve bu bekçi arkadaşımız buna engel olmaya çalışıyor...Kız arkadaşına gelince (filmin sonunda anlıyoruz bunu) o gece araba ile gezerken kahramanımız arkadaşları ile kaza yapmışlar. Bir biçerdöğer sanırım ona çarpıyorlar... Ve kız arkadaşının bacaklarına (kız yürüyor ama nasıl) protez takılmış halde görüyoruz.... Sanki kız arkadaşı ile buz paten yapıyor ve eğleniyorlardı öyle bir sahne de hatırlıyorum...
Hatırlayabildiklerim bu kadar....
Şimdiden teşekkürler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailyt -- 27 Eylül 2024; 11:6:7 > -
Aradığınız film The Lookout
ımdbThe Lookout (2007) ⭐ 6.9 | Crime, Drama, Thrillerhttps://www.imdb.com/title/tt0427470/?ref_=tt_urv -
Evet fragmanına baktım film bu...
Ben afişine bakıp bu olmaz ya deyip geciştirmiştim hep...
Sanırım başka bir afişi vs hatırımda kalmış ...
Teşekkür ederim...Kolay gelsin...
-
Merhaba, hollywood yapımı bir film arıyorum. Pislik babasından intikam alan bir kadın. Kız ayrı mı büyümüş ne yapmış babası tanımıyor kızını. Film boyu sevgili gibi takılıyor kızıyla. Sonra kızı tam seviştikleri sıra babası olduğunu söylüyor babası perişan oluyor. Aksiyon suç tarzı bir filmdi. Hatırlayan yazabilir mi?
Campfire Tales, mesajına yıllar sonra cevap verilmiş olacak ama benimde çocukluğumda aklımda kalmıştı bu film ararken denk geldim 91 ve 97 yıllarında iki tane aynı isimli film var senin aradığın 97 olan sanırım.
-
kızılderili bir genç üniversiteden mezun oluyordu. Klise okuluydu. insaflı davranan bir bayan öğretmen vardı.
tüm hatırladıklarım bunlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X