Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (1007. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü4 Mobil
5 sn
20.160
Cevap
789
Favori
1.647.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10041005100610071008
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • film 2010 öncesi yabancı diye hatırlıyorum.genç bir erkek ve akrabası diye hatırladığım bir erkek daha(amcası vs).bunlar bbanka gibi bir yerde birinin gelmesini bekliyorlar sanırım kötü adam soygun planlıyor.daha sonra gelen kötü adamımız bu amcayı öldürüyordu(emin değilim).baş aktörümüz bir şekilde olaydan yırtıyor paralarıda yanında götürüyordu galiba.herşey kötü adamın başına kalıyordu.baş aktör oğlanımız adamın öldüğünü sanıyor ancak adam hayatta kalıyor.sonrasında adam intikam almaya and içiyor.bu kısım filmin başında ve sonunda geçiyor.kalan orta kısımda ise bir kaç saat öncesine gidip baş karakterlerimizin plan hazırlıkları gösteriliyor.film bu şekilde bitiyor.devam filmi olması gerekirken çekilmedi diye hatırlıyorum o dönem varsa da görmedim.

• Merhabalar bende bir filim arıyorum yardım ede bileçek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
    Film şöyle: bu arada 2000’lerden eski filmde 2 adam hapisten kaçar bunlarda bir hazine haritası olur ve hazineyi aramak için kaçarlar bu arada adamlardan 1 gözlüklü ve okuma yazma biliyor diyeri ise bilmiyor şöyle yolda şarkıçı tarzında birini öldürüyorlar ce arabasını çalıyor sonra bir barda dilsiz bir kadınla karşılaşıyorlar kadında bir hırsız ve nadir bir yılan çalmış neyse bir zaman sonra bu 2 arkadaş hazıne arayarak eski bir depo bulurlar burda kalıp biraz yemek yerler sonra birden kızın aklına bir bulmaca gelir ve gidip yaşlı köpeye bakar ve köpekteki haritayı fark eder ve hikaye böyle devam eder : @Pori 🤞
  • merhabalar,

afrikada el-kaide veya işidin eline geçici bir süre geçen bir şehirde yaşananlar anlatılıyordu. sonra şehir geri alınıyordu.

• Abiler bir şey sorduk bir bakaydınız be 😂
  • Yok babam düz Amerikan filmi 😂
  • Merhabalar bende bir filim arıyorum yardım ede bileçek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
    Film şöyle: bu arada 2000’lerden eski filmde 2 adam hapisten kaçar bunlarda bir hazine haritası olur ve hazineyi aramak için kaçarlar bu arada adamlardan 1 gözlüklü ve okuma yazma biliyor diyeri ise bilmiyor şöyle yolda şarkıçı tarzında birini öldürüyorlar ce arabasını çalıyor sonra bir barda dilsiz bir kadınla karşılaşıyorlar kadında bir hırsız ve nadir bir yılan çalmış neyse bir zaman sonra bu 2 arkadaş hazıne arayarak eski bir depo bulurlar burda kalıp biraz yemek yerler sonra birden kızın aklına bir bulmaca gelir ve gidip yaşlı köpeye bakar ve köpekteki haritayı fark eder ve hikaye böyle devam eder : @Pori 🤞
  • Hacılar iki haftadır bulamadığım bir flim var bir kadın vardı ajan zencilerin arasına gidiyordu zenci eleman bir kitap yazmıştı aslında uyuşturucu kaçakçısıydı sonra kadını yakalıyorlardı oldürüp evin bahçesine gömüyolardı bilen varsa yazar mı ?
  • Abi burda 10000 ki?iyiz kimse bilmiyor muuuuuuuuuuuuu😂😂😂😂😂😂 filmin adını
  • Nnovaprostbekt
    Er dün 0
    Merhabalar bende bir filim arıyorum yardım ede bileçek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
  • Ayıptır be “bir HAY dâhi diyemiyorsunuz beee “ tuhhhh😅

• PORÎ DİYE BİRİ VARDI O HEP YAZARDI İSİMLERI

• 2015 2016 yıllarında bir çizgi filim vardı böyle arabalar ile ilgili ana karakterin arabası kırmızıydı hotwheels şeklinde araba konuşabiliyordu çocuğun omzunda duruyordu karşı rakipleri çocuğun arabasını almaya çalışıyorlardı

• Merhaba

Şu son bir hafta içinde TV'de bir film gördüm. Kanallar arasında zaplarken gördüm. Ya Beyaz TV, ya da TLC'de oynayan bir filmdi. Genelde bu iki kanal arasında geziyorum. Çünkü günün filmleri hep bu iki kanalda oynuyor.

Filmde başı kel bir adam vardı. Genç. Bu adam Çinlilerin mekanına girmişti. Ajan gibi bir şeydi. Çok sıkı dövüşüyordu. Oradaki herkesi dövmüştü. Mekandan bir tabloyu çıkarmaya çalışıyordu. Hatta tüm adamları dövdükten sonra polis güvenlik kapısını ancak açıp girebilmişti. Yani iş bittikten sonra.

Sonra kahramanımız tabloyu yetkililere teslim etti. Arabasına atlayıp evine gitti. Ben de sonra seyrederim deyip kanal değiştirdim.

Şunu söyleyeyim. Adamımız Jet Lee'nin ejderin öpücüğü filminde karakolda dövüştüğü iki tipe çok benziyordu.

Muhtemelen bu film ya Beyaz TV'de, ya da TLC'de tekrar oynayacaktır. Ama ben şimdiden merak ettim.

Hatırlayan var mı acaba?

Hem sordum. Hem de kendim buldum. TLC ekim filmleri diye aratınca çıktı. Tehlikeli Bölge ismi ile oynayan 2009 yapımı bir filmmiş. Kahramanımız Cyril Raffaelli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 22 Ekim 2024; 11:19:39 >
  • Merhaba, film muhtemelen 2015 yılı öncesi, üniversiteside bir tabelada öğrencilerim arabası ile yapacakları yolculuklar ve güzergahları yazıyor.
    Erkek olan kişi ilan veriyor ve bir kadın ilanı görüyor, beraber erkeğin arabası ile yola çıkıyorlar, yolda başlarına olaylar geliyor, karlı bir yere kadar geliyorlar, bir türlü bulamadım lütfen yardımcı olur musunuz, tahminim 2000 ile 2008 arası bir çıkış yılına sahip.
    @pori

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LockDownTR -- 24 Ekim 2024; 22:13:32 >
  • LockDownTR kullanıcısına yanıt

Merhaba

Bu filmi hatırlıyorum. Seyrettim. Seyrettiğim filmlerin listesini excell'de tutuyorum. Akşam bakıp yarın filmi buraya yazarım. Tabi Obili isimli üye benden önce davranıp yazmazsa. 

Kendisi tam bir film bulma profesörüdür.

• topaz42 kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam bekliyorum.
  • LockDownTR kullanıcısına yanıt

Buldum. Eve gerek kalmadı. Araya araya buldum.

Wind Chill. 2007 yapımı. Türkçe adı: Ölümden Daha Soğuk.

ımdb
    Wind Chill (2007) ⭐ 5.8 | Adventure, Drama, Horror
    https://www.imdb.com/title/tt0486051/
  • topaz42 kullanıcısına yanıt
    Hiç umudum yoktu yazarken valla uzun süredir aradım, çok teşekkür hocam.
  • 
Sayfa: önceki 10041005100610071008
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.