Rica ederim. İyi seyirler. |
Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (1008. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: topaz42Merhaba
Bu filmi hatırlıyorum. Seyrettim. Seyrettiğim filmlerin listesini excell'de tutuyorum. Akşam bakıp yarın filmi buraya yazarım. Tabi Obili isimli üye benden önce davranıp yazmazsa.
Kendisi tam bir film bulma profesörüdür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obili -- 25 Ekim 2024; 14:38:14 > -
Obili'nin bulamayacağı bir filmi buldum. Kendimle iftihar ediyorum.
-
Chatgpt diyor ki,
Aradığın film, 2001 yapımı "Out of Sight" (Kayıp Kedi) olabilir. Ancak, verdiğin detaylar daha çok 1990'lar yapımı "The Treasure of the Sierra Madre" veya "National Treasure" serisine de benziyor. Ancak, tam olarak belirttiğin gibi bir film bulmak zor görünüyor.
Özellikle gözlüklü bir karakter ve bir hazine haritası gibi unsurların yer aldığı, hapisten kaçma ve bir dilsiz kadınla karşılaşma temalarıyla benzerlik taşıyan başka bir film de "O Brother, Where Art Thou?" (Kardeşim Nerede) olabilir. Bu filmde de iki karakter, eski bir hazineyi ararken çeşitli maceralara atılıyor.
Kontrol et de dönüş yap, merak ettim filmi
-
baya önce izlemiştim yıl 2018 19 falandı zombi filmiydi filmin devamıda 2026da çıkçak falan demişti sonunda ben unuturum diye düşündüm unutmadım ismini çok merak ediyorum lütfen bulabilirseniz iyi olur. daha fazla detay verirdim ama hayal meyal hatırlıyom ama filmin sonunda adam fedakarlık yapıyodu adamı zombiler yiyodu diğerleri kaçıyodu
-
Merhaba, benim de ismini hatırlayamadığım bir film var ve filmdeki sadece bir sahneyi biliyorum. Yapay zeka robotlarına sordum hep sahneyi doğru tarif ettiler ancak yanlış film isimleri söylediler. Pekala sahne şöyle; Adam bir mağazada çalışan kız arkadaşıyla çıkmak için yanına geliyor. O sırada içerde kalan bir müşteriden bahsediyor. Kadın asla satın almaz sadece bakıyor diyor. Sonra adam beni izle diyip büyük ekran bir plazmaya bakakalmış müşterinin yanına varıyor. Selamlaştıktan sonra ben normalde Sony personeliyim ama şanslısınız ki bugün izinliyim o yüzden sizinle rahat konuşabilirim diyerek önce televizyonun ulaşılmaz bir şeymiş gibi överek anlatıyor daha sonra müşterinin yanına oturup bir demo açıyor ve çevresel ses efekti yaratmak için hoparlörü o anlamadan müşterinin kafasının arkasında çeviriyor. Muhabbet bittikten sonra müşteri bu çok pahalıdır dediğinde adam merak etme karının aylık manikür ücretini geçmez diyor. Sonra adama televizyonun tam fiyatını söylemek yerine taksitli fiyatını söyleyerek satışı tamamlıyor ve kasaya yönlendiriyor. Adamın kız arkadaşı şaşkınlık ve hayranlıkla ona bakıyor. Oyuncu sorarsanız inanın hiç aklıma gelmiyor. Yani Al Pacino da olabilir Jim Carrey de. McConaughey veya Robert De Niro olma ihtimali bile var. Film kesinlikle 2013 yılından daha eski ona eminim.
-
-
Sen harikasın dostum. Nasıl bulmayı başardın? -
Merhaba, animasyon arıyorum. Afrikada geçiyor, bufalolar asker gibiydi, kavga ediyorlardı, içme suyu arıyorlardı. Yaşlı kaplumbağ, siyah jaguar falanda vardı yanlış hatırlamıyorsam. Madagaskar 2 değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeufeL-07 -- 12 Kasım 2024; 3:11:25 > -
Chatgpt: "Merhaba! Bahsettiğiniz animasyon, "Yerdeniz Hikayeleri" olabilir mi? Ya da belki "Jungle Emperor Leo" gibi eski bir animasyon olabilir. Eğer değilse, başka bir filmden detaylar hatırlıyorsanız, onları da paylaşırsanız daha kolay yardımcı olabilirim."
-
Bende chat gpt ye sordum buldu sağolsun 😄 Animals United
-
bir film arıyorum ancak bulunabileceğinden çok emin değilim. sadece sıkı kore yapımı takip eden bir sinefil bulabilir gibi geliyor.
film eski yeppudda sitesinde yer alıyordu maalesef çöktüğü için bir daha ulaşamadım listeye.
yarım yamalak hatırladığım kadarıyla: bir sanat filmiydi, güney kore yapımıydı.
evsiz bir kız vardı, bir admaın evine giriyordu, erkek arkadaşından öç almak için onu da o eve getiriyordu bir sandalyeye mi ne bağlıyordu. sonra ev sahibi adamla birbirilerine aşık oluyorlardı ancak kız gidiyordu niyeyese sonunda. adam da onu aramaya mı ne gidiyordu ve yıkık dökük bir kulübede donmuş olarak buluyordu.
hem berbat bir film anlatıcısıyım hem yarım yamalak hatırlıyorum bu yüzden konusu biraz saçma görünmüş olabilir sizlere okuduğunuzda ama çok güzel kaliteli bir filmdi. izlerken bayağı etkilenmiştim. bulunursa pek sevinirim.
ek: kızın saçını yıkıyordu, konuşuyorlardı bir taraftan, böyle bir sahne de hatırlıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzeRusEng -- 22 Kasım 2024; 20:29:3 > -
Merhabalar...yıllar önce izlediğim bir insan avı filmini arıyorum...bir grup zengin insan şehirden evsiz parasız insanları bir miktar para karşılığında kandırıp uçakla bir ormana götürüyorlar...sonra bunlara birer paket sigara verip ormana salıyorlar ve başlıyorlar avlamaya....siyahi bir adam içtiği sigaranın değişik koku saldığını o kokudan izinin bulunduğunu anlıyor ve sigarayı yakıp ağaca bırakıyor sonrada o avlamaya başlıyor....çoğunu avlıyor enson heryeri patlatıyor yakıyor....zenginler onun öldüğünü yada kaçtığını zannederken o gidip uçağa saklanıyor...şehre dönünce kalan zenginide şehirde öldürüyor....film 2000 öncesidir... -
Uzakdoğudan robotlu bir film arıyorum. İsminde 'ares' geçiyor, sonrasında da bir sayı olduğunu hatırlıyorum. -
C.GPT: Surviving The Game (1994)
-
C.GPT: Bahsettiğiniz film, "Peppermint Candy" (2000) adlı Güney Kore yapımı bir dram olabilir. Ancak verdiğiniz açıklamalarla tam uyuşmayabilir, çünkü film, bir adamın hayatındaki travmatik anıların ve geçmişin üzerine yoğunlaşır, daha çok kişisel travmalar ve zamanın etkisi üzerine derinlemesine bir inceleme yapar. Ancak, farklı bir film olabileceğini de göz önünde bulundurarak, daha fazla detay vermeniz yardımcı olabilir.
-
çok teşekkür ederim emeğiniz için. bu film değil maalesef. bunu yarıda bırakmıştım başrol oyuncuyu pek sevmeme rağmen. fazla trajik geldiği için.
tek çare yeppudaa`nın film arşivine ulaşabilmek gibi görünüyor :/
-
Kill zone
Çinli dövüşçü donnie yen başrolde
-
merhaba, tam tarihini hatırlamıyorum 2000-2003 arası izlemiştik bir 23 Nisan günü.
Bir sıcak hava balonu gibi birşeyi kuşlarla gökyüzünde soğuk karlı bir iklimden sıcak iklime içinde bazı hayvanlarla götürüyorlardı, havada domuz saldırıları falan oluyordu. En sonunda bir karınca kıvrımlı dondurma külahına benzer bir eve giriyordu
Film artık ne şekilde yerleşmişse kafama tekrar izlesem çok güzel duygular yakalayacağım.
Bu kadarını hatırlıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 15 Aralık 2024; 0:11:43 > -
Bir flim vardı oyuncularını ve yönetmeni hatırlamıyorum flimin konusu çok güçlü bi krallık var ve 7 veya 8 krallık bir olup bunları bitirmeye çalışıyorlar savaştan bir kişi kurtuluyor herkes ölüyor bu kurtulan bu güçlü dediğim krallıktan sonra ormana yerleşiyor kılıçını saklıyor ve ormanda normal bir yaşam sürmek istiyor uzak bir ülkenin prensesini öldürmek istiyorlar sonra bunla karşılaşıyor felan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X