Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (1009. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Poyraz1928
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.175
Cevap
789
Favori
1.654.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10051006100710081009
Sayfaya Git
Git
Giriş

Zafere Kaçış (Escape to Victory) filminde benzer bir sahne hatırlıyorum. Biraz farklı ama...

• Maalesef obili. Bu film değil. Çünkü ben bu filmi hiç seyretmedim. Film bu kadar eski değil. 

• Bir Türk filmi uzun süredir bu filmi arıyorum filmin konusu bir adam her gün ki iş döngüsünde ekonomik sıkıntıdan dolayı intihar ediyor ve yaşlı bir melek intihar etmeseydi hayatının nasıl olacağını merak ettiğini soruyor ve adam da merak ettiğini soruyor ve adamı simülasyon gibi eğer intihar etmesiyle hayatına nasıl olacağını deneyimlemesi için ona bir şans veriyor ya da bir zaman veriyor şans sayılmaz bir zaman veriyor ve adam hayatını nasıl olduğunu deneyimledikten sonra yani ölmesiyle nasıl olduğunu deneyimledikten sonra bir iş partisinde adamın yaşlısı melek'in yanındaki yardımcı melek o partiye insan şeklinde dünyaya geliyor ve adam da o melek'i gördüğü için zamanının bittiğini korkuyor ve o adam yani o meleğin Melek yardımcısı adamı yaşlı meleğin yanına götürüyor ve yaşlı Melek de diyor ki bu hayatta ikinci bir şekilde yaşamaya başlamak ister misin diye bir tekli sunuyor adam da kabul ediyor bu bir Türk filmi şehirler arası otobüsle izlediğini söylemiştim zaten film o kadar yeni bir filmde dedi eski bir film dedi bildiğim kadarıyla 2015 ya da 2010 arası bir film olabilir ve bildiğim tek şey Melek yardımcısı Barış akarsu'ya aşırı derecede çok benziyordu. (bu arada yazım yanlışları olabilir çünkü sesli yazıyorum kusura bakmayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nachor -- 18 Aralık 2024; 17:3:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hint filmi bir adam sporcu ilac veriyolar buna sevgilisinden ayrilmak zorunda kaliyor cunku kambur cirkin biri oluyor bu hangi film

• Nachor N kullanıcısına yanıt

Bir çok ünlünün oynadığı bir filmde sanki yabancı bir film anlatır gibi anlatmışsın. 😁 Neyse ben ilk çıktığında izlemiştim hatırladım.

• Hint Filmi

Evlenmek üzere tanıştırılan bir çift .

Kaderden , olaylardaki işaretlerden bahsediyor.

Kadın oyuncunun ismi yanlış hatırlamıyorsam menekşe

İsmini arıyorum

Teşekkürler

• Filmin adını veya mümkünse shortunu arıyorum. Filmde eleman tuvalete geçecek yer bulamıyor olay yeri muhtemelen Afrika karanlıkta bir barakaya giriyor tuvalete sobanın üstüne oturuyor ama farkında değil karanlık bir ortam sifonu çekiyor, ışık yanıyor çektiği zaman bir ailenin odada yattığını görüyor kendini temizlediği şeyin kedi olduğunu aile bakıyor filmin adını paylaşırsanız sevinirim

• Amerikan yapımı kolej-lise gençlik filmi. 2 filmden oluşuyor. 2014 öncesi bir yapım. 2014 de izlemiştim.

Konusu; bir grup kız genç grubu var, bunlar tabii ki okulum gözdeleri arasında, bir tane kızda bunları sevmiyor, onlarda kızı sevmiyor adı keia olabilir. Filmde kâya diyorlardi ismine. Tam hatırlamıyorum içeriğini ama ilk filmin sonunda bu keia ölüyor trafik kazasında. İkinci filmde kazadan başlıyor ve kızın ruhu geziniyor ortalıkta. Böyle bir film.

İsmini cismini hiç hatırlamıyorum malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermes_unuy -- 25 Aralık 2024; 23:6:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar şimdi film eski biraz sanırım
    Bir ev var çocuklar anneleri felan yaşıyorlar yeni tasinmislar sanırım yerin altında yaratıklar var renkleri yeşil olabilir valla hatırlamıyorum neyse yüzlerce cüce cüce yaratıklar var bir de büyük anneleri var coook büyük o eve saldırıyorlar evdeki çocuklar tabi kargaşa halinde kaçıyorlar mücadele ediyorlar felan en son çocuklardan biri sanırım fırını patlatıyor ateşe verip evde büyük bir patlama olunca canavarlar patlayıp sıvıları çıkıyor ortaya ama sanırım tekrar birlesiyorlar
    hatta o çocuklardan birinin ananesi mi ne huzur evi ya da bir yerde kalıyor ananesine gidiyor bir şey konuşmak için
    (Tek hatirladiklarim bunlar lütfen bilenler hemen Cevap verirse çok güzel olur şimdiden teşekkürler🦋)

• Z.nep009 Z kullanıcısına yanıt

Z.nep009

Aradığınız film bu:

ımdb
    The Spiderwick Chronicles (2008) ⭐ 6.5 | Action, Adventure, Drama
    https://www.imdb.com/title/tt0416236/
  • Filmin konusu 2 fotoğrafçı arkadaşın Avrupadan (emin olmamak ile birlikte) Afghanistan - Pakistan - Hindistan bu üçünden birine fotoğraf çekmek için gitmesi, ve orada organ mafyasıyla başlarına gelenleri anlatıyor.

Filmin aklımdaki sahnelerini hatırladıkça yazdım.

Filmin ilk dakikaları olaylardan hiç haberiniz olmuyor, güzel bir aşk filmi sanıp izlerken. Herşey çok güzel, kurbana güzel kibar her açıdan muhteşem biraz narin yerli bir hanım efendi rehberlik yapar…Bu arada bişeyler yiyip içelim derken sık sık görüşmeye başlarlar.Rehber kız bir gün şuraya bir gün buraya gidelim der araları sanki diğer turist rehberliği yaptığı kişilerden daha samimi gibi görünür.

Bizim elaman fotoğrafçı olduğu için rehber kız manzaralı yerlere götürür turist oğlanı .Daha sonra Kız fotoğrafçı çocuğu bir gün otelden uzakta manzarasının harika olduğu başka bir otelde 1 gece kalmayı söyler.Çocuk kıza aşık olmuştur, bir kaç defa öpüşmüşler falan tabi.Neyse çocuk hemen kabul eder ve uzun bir yolculuktan sonra kız çocuğu otele götürür.Oteldeki otel sahibi evli olmadıkları için onları alamayacağını ve yasak olduğunu söyler kovar.

Tabi bunlar ve otel sahibi hep planın bir parçası.Kızda çocuğu tenha ve karanlık bir köyde kalacak yer bulur.Neyse gece yatarlarken kızın çığlığı gelir.Ve çocuk uyanır.Kız çok korkmuş rolü yapar.Erkek ne olduğunu falan sorarken.Kız konuşmayarak direk o küçük tek odalı köy evinin odun ocağında küçük bir tünel olduğunu gösterir oradan bir şeyin geldiğini söyler.Erkekte onu korumak için [Malum bizimki saf çok seviyor] o tünele dalar.Fotoğraf makinasını alıp karanlık olduğu için flashını patlatarak önünü görmeye çalışır.Neyse biraz ilerler ve sonra bir ışıklı odacık fark eder.Oraya sessizce tam girerken içeride derin dondurucuyu fark eder.Tam kapağını kaldırırken bir de ne görsün içinde organların sakladığı kutuları gördü.Direk rehber kızı kurtarmak için geri dönüp kızla beraber kaçmak istedi ama tam kafasını kaldıracakkene arkadan bizim rehber kız kafasına bir koyar sopayla ve herşey kararır.

Çocuk gözünü açtığında bir masada uyanır, bizim rehber kız doktor önlüğüyle ve yanında bir doktor ile görünür.Çocuk yapmayın nolur seni seviyorum falan der kıza.Çocuk saftır ve kız onun sevgilisi gibiyken bir anda hiç gözünün yaşına bakmayan birisi olur ve neşteri karnına doğru götürür.Çocuk son bir çığlık atar ve orada karanlık olur.

Sonra bununla o otele gelmeyen kankası çocuğu merak eder.

Kankası bunun sözde rehber manitasının numarasını bulur ve nerde olduklarını sorar.Rehber kız şurda mahsur kaldık gel bizi al falan der.Çocukta arkadaşını kurtarmak için atlar gider o küçük köy evine.Ve oda organ mafyasının kurbanı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pktimes1 -- 27 Aralık 2024; 18:58:8 >
  • bu filmi yeni hatırladım. avrupa sinemasıydı yanılmıyorsam. yapay zeka filmi ile benzer konuluydu. yalnız bu filmde robot bir kız çocuğuydu. annesine - normal insan anne - zarar verdiği için babası varlığını sona erdiriyordu.

hatırlayan olursa ismini makbule geçer. chatgpt bilemedi.

• Çocukken izlediğim bir filmi bulamıyorum filmde bir çift bir ormana giriyorlar kamp yapmak için sanırsam ama geri çıkamıyorlar geri dönüş yolundan gitmelerine rağmen her seferinde ormana geri dönüyorlar ormanın içinde bir gölde bir balığı vuruyorlar balık her gün biraz daha yaklaşıyor ölüsü sonradan bu ormana gripte kaçamamış insanların cesetlerini buluyorlar devamını hatırlamıyorum korku sayılır mı bilmem ama gerilim filmi olduğu kesindi

• bir tane animasyon tarzı ama gerçekçi gibi bir film vardı bir kız çeşmenin yanında melek kanadı buluyordu sonra melek kanadının sahibi önceden iyi bir melekmiş ama sonra bulutların üstünden falan düşmüş o yüzden onu sürgün etmişler, bizim kız da penguenleri çok seviyomuş hatta bu kızın penguenli bi hırkası var şapkasını kapatınca penguen sanıyolardı... çok eski filmdi.

• Merhaba,

Mekan, çöl.

Kahramanlar, kolları ve ayakları olmayan bir çocuk ve ablası.

Hikaye, çölde anne ve babasını kaybeden iki kardeşi anlatıyor. Hayatta tutunmak için bir sebep yok diye düşünürken çocuğun sürünerek her gün bir çiçeğe su vermesi en vurucu sahne.

Filmi 2000 li yıllarda cnbc de seyretmiştim. Ama film arapça olduğu için ismi bende yok. O günden beri aklımda filmi bulamıyorum. Fas Tunus Cezayir Libya Mısır ve hatta belki İran yapımı olabilir.

• 
Sayfa: önceki 10051006100710081009
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.