Merhabalar...öncelikle aradığım filmi yaklaşık 30 sene önce 1 kere izledim sonrasında da hiç bir yerde görmedim...aklımda kalan birkaç sahne var sadece...başrol kadın oyuncu arabasını kullanırken erkek oyuncu hareket halindeki aracın kaputuna atlayıp bişeyler söylüyor ve ardından arabanın ön camını öpüyor...bu erkek oyuncu filmin başında oldukça sağlıklı ve fit ancak film sonunda fazlaca kilo almış olarak görünüyor...tüm hatırladığım bu...yardımcı olursanız çok sevinirim. |
Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (1004. sayfa)
-
-
Çok emin olmamakla beraber; Spoorloos (1988) olabilir mi?
-
merhaba arkadaşlar bende bir ara bir video izlemiştim. filmdi sanırım ama eminde değilim. 2 adam dövüşüyordu ve bu film komedi gibiydi. bir adamın kolunda saatvari bir alet var ve onu kullanarak duruma göre kendi kolunu hulk koluna çeviriyo, daha sonra x men pençesine dönüştürüyo bu şekilde karşıdakiyle dövüşüyodu. tabi karşısındakide buna benzer işler yapıyordu. dediğim gibi abüst komediye benziyordu varmı böyle bir film :)
-
Merhabalar herkese...
Filmin belli bir bölümünü hatırlıyorum : Adam sanırım uzakdoğulu ve bir otobüste eğiliyor bir şey için sonra Bi kalkıyor hem otobüs hem de yolcuların yarısı yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
s.a arkadaşlar. umarım iyisinizdir.
bu görsel hangi dizi yada filme ait olabilir ne dersiniz.
yardımcı olursanız sevinirim.
-
çok uzun süredir bu filmi arıyorum. chatgpt ve gemini`ye sordum bilemedi embesiller.
özetle, ölenlerin ruhlarının gittiği bir dünya var. bir kız ısrarla ölmediğini bu dünyaya gelmesinin hata olduğunu ve geri dönmesi gerektiğini söylüyor. yanlış hatırlamıyorsam oyuncu kız latin amerikalıydı. ünlü de bir aktris ama ismini unuttum. meğer kız komadaymış. başrol erkek de öyle. geçici olarak öteki dünyada bulunuyorlarmış meğer. arabayla dünyanın sonuna mı ne gitmeye çalışıyorlardı. birilerine ulaşıp geri dönmek için. en son kız da oğlan da geri dönüyordu. komadan çıkıyorlardı yani. bulunursa aşırı mutlu olurum. takıntı oldu. :/
-
Wristcutters: A Love Story ?
çok mutlu oldum, çok sağolun :)
ek: bu tür filmleri sevenlere alice in borderland dizisini ve palm springs filmini öneririm.
bir de konudan bağımsız olarak kırmızı kaplumbağa animesini öneririm. bu türden önerilere de açığım.
buu paPalm Sgs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E48534441 -- 9 Ağustos 2024; 10:53:22 > -
Herkese selam..
Bi film izlemiştim..
Binadam vardı polislere ya da dedektiflere saat dakika veriyor ve o saatte dedigini yapiyordu...Hatta adami en son hucreye attilar..adam hucresinde disarida binadamin olecegi dakikayi verdi o dakikada o adamin arabasi havaya uctu..
Filmin En sonunda saat veriyor ve hucresinde kendi oturdugu yerde bomba patladi ve film bitti..
Bileniniz varmi ?
Law Abiding Citizen - Adalet Peşinde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İyi seyirler. Siz. Sağ olun.
Alice in borderland güzel dizi ancak sadece 2 sezon oldu malesef
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
evet, umarım gelir 3. sezon.
benzer konuda yonder dizisini ve wonderland filmini de öneririm. bu ikisini de eklemiş olayım.
-
Munchie Strikes Back (1994)
Chris's Movie CorneryoutubeFull Moviehttps://www.youtube.com/watch?t=4046&v=6MbnNj6Fmuo&feature=youtu.be -
Arkadaşlar merhaba...bir kaç yıl önce yerli bir cin-büyü filmi izlemiştim... bir aile vardı bir genç kız. filmin sonunda o genç bayanın anne diye bildiği kadın aslında annesi değilmiş gerçek annesini büyü vs ile öldürmüş ve o kızı sahiplenmişler. musallat 2 den şüphelendim ama değil galiba. yardımcı olursanız sevinirim.
-
bir film arıyorum, daha önce izledim ismini bulamadım. bir kadının yaşadığı evde son teknoloji güvenlik sistemi var. bir gün bu eve kadının kocasının özel kasasını açmak için yabancı adamlar giriyor. kadın güvenlik şirketini arıyor, aradığı kişi evdeki kameralardan kadına talimat veriyor ve evden kurtarıyor
-
Eskiden izlediğim bir animasyon filmi vardı fakat şuan bulamıyorum. Bir adam ve kedisi vardı bahçelerine birşey düşüyodu sanırım ve uzay mekiği yapıp uzaya cıkıyorlardı sonra çöle falan düşüyolardı eğer hatirlayan varsa ismini yazabilir mi? (kedinin ismi mörfi olabilir)
Eskiden izlediğim bir karate temalı bir film vardı karate turnuvası yapıyorlar bizim elemanın sevdiği bir kız arkadası filmin kötü elemanıyla karşılasıyor bu eleman kızı dövüyor ve dudağından öpüyor filmin en akılda kalan kısmı ve tüm hatırladıklarım bu kadar bu eleman dövüşte kızı yenip dudaklarına yapısınca filmin iyi çocuğu olan elemanda kızgın şekilde bağırıyor daha sonra o ikisi final maçında kapışıyor.Şu filmi ALLAH aşkına bulun bir zahmet senelerdir arıyorum.
-
Yıllar geçti yine aklıma geldi filmleri hala bulamadım
iki adet türk filmi soracağım birincisi hapishaneden kaçanları konu alan bir filmdi çöl gibi bir yerden geçerken üstlerinden helikopter geçiyordu ve görünmemek için kumla üstlerini kapatıyorlardı
ikinci film ise filmin sonunda 3 tane peçeli kadın baş roldeki kadını kendisini asması için götürüyorlardı ve kadın kendini bir üzüm ağacına asıyordu filmin son sahnesi olması lazım ve doğuda geçen bir filmdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim.erdal -- 20 Ağustos 2024; 13:37:12 > -
Panik Odası (2002)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X