Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU] (242. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.176
Cevap
178
Favori
350.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar 2000 başlarında abimle oynadığımız ve bulamadığımız bir oyun vardı. çeteler halinde lootlayarak baskın yaptıgımız belli sayılarda çetemizin olduğu izometrik bir oyun arıyoruz. şehirde geçen gruplaşa savaş açtıgımız bir oyun idi.

• Merhaba bende bir oyun arıyorum. Oyunun çok çeşidi vardı ama aklımda kalan versiyonunu anlatıcam. Bir tane böyle penguen ile başlıyorduk böyle köşelerde fırın gibi şeyler olurdu penguen yumurtlayınca o yumurtayı falan araba vardı satardık arada ayı gelirdi penguenleri falan dağıtırdı üstüne çok kez basınca kafese kapatırdık bir süre sonra ayı kafesi kırardı falan hatırlayan olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan 10 veya 15 sene önce Gta benzeri bir oyun görmüştüm. Siyahi karakter vardı diye hatırlıyorum. Ayrıca tank falanda vardı. Grafikleri biraz garipti diye hatırlıyorum.

• X kare kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler buldum oyunu. Beatdown :)

• 1rakungece 1 kullanıcısına yanıt

Farm Frenzy 3: Ice Age

• playstation 2 demo cdsi vardı bende.

çiplerin yeni yeni taktırılmaya başladığı zaman bu dediklerim.

bir karakterimiz var onunla köy gibi birşey inşa ediyoruz ve bir yandan bir yerlere gidip yaratıkları öldürüyoruz. demo da en fazla bu kadarına denk gelebildim sonra kapanıyordu oyun ya dakika sınırı vardı yada belli bir yere kadardı oyun.

inşa ettiğimiz şeyler sanki böyle mantarımsı ağaç gibi birşeydi. zelda gibi bir karakter geliyor gözümün önüne.

• bahtiyar0011 kullanıcısına yanıt

eskilere bakim dedim neler var diye.

dediğiniz oyun online travian olsa gerek.

• kadir3461 kullanıcısına yanıt

dark cloud

• @MadWolf

@Impakt

merhaba ben oyunun türkçe adını biliyorum hatta mynette oyun var (uykucu cemre) ama adobe yuzunden oynayamıyorum, o yuzden baska sitede arattım ama bulamadım, resmini googleda arattım ama yine bisey cıkmadı.

yardımcı olur musunuz?

2 dk sonra gelen edit: hatta eski oyunskor'da vardı ama şimdi yok tabi :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nananavillera -- 12 Ocak 2023; 21:49:30 >

• merhaba oyunu ruffle ekleyip açabildim, adı sleepy morning imiş.

• 2000-2005 arasında bir demo cdsinde oynamıştım. Bir grup uzaylı vardı. low poly grafikleri vardı. uzaylılardan birisi cüsseli birisi ince birisi de elinden bir şeyler atıyordu, hepsinin arasında geçiş yapabiliyorduk. TPS bir oyundu. MDK'a benziyor ama MDK değil. Uzaylılar çok biçimsizdi.

• Selamun aleykum, 2009 cıvarında bılgısayarın klasorlerını karıstırırken buldugum oyunu yaklasık 5-6 senedır bıraz bıraz arastırıp bulmaya calısıyorum, aklımda kalan bılgıler sunlar:

*Hıkaye olarak: Oyunun baslangıc sekansı hafıf pıksel, anımasyon olmadan resımler aracılıgıyla anlatılıyor. Kadın karakterımız hastane gıbı bı yerde aılesıne zıyarete gelmıstı, ardından odadan cıkıp pencereden uzaklara bakıp uzgun/umutsuz bır ruh halıyle bıseyler dıyordu. Tam cumlesı bıtıyorken gokyuzunde bır patlama meydana gelıyor ve ekranımız bembeyaz oluyordu. Bu olayla bırlıkte dunyayı uzaylılar ıstıla edıyordu. Bızım karakter ıse bu olayın ustesınden gelmeye calısıyordu.

*Oynanıs: 2D sıde scroller bakıs acısından elımızdekı sılahlar ıle karsımızdakı uzaylıları vuruyoruz. Kutu arkasına egılıp sıper almak ve dusmana gorunmeme gıbı mekanıklerı de vardı sanırım. Ilk bolum hastaneden cıkmaya calısıyorduk. Bınanın ustunden asagıya dogru asansorle ınıyorduk, katlar arasında uzaylılarla savasıp devam edıyorduk. Ardından dısarıya cıkıyorduk oyle devam edıyordu.

Sımdılık bukadar, hıkayedekı pencereye bakma sahnesını ve oynanıs hakkında temsılı bır resım cızıp atarım bı ara, ınsallah bulunur, sımdıden tesekkur ederım.

• kadir3461 kullanıcısına yanıt
    Aynen yıllarca oynamıştım Travian.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de şöyle bir oyun arıyorum: uzaydaydık sanırım, distopik bir dünya da olabilir. Bir arabaya biniyoruz zırhlı gibi ufak tek kişilik. Araba bomba atabiliyor, ateş edebiliyor tam donanımlı bir araç. Bir forum sitesi 2000'lerin başındaki dergisinde Cd olarak demo sürümünü vermişti hatta. Forumu da hatırlamıyorum, oyunun adını da tam.

vallahi bu.

adam tek attı.

• Çok olmadı aslında belki 3 ay falan oldu ismini hatırlayamadım ve araştırdım bulamadım. Şimdi bir arkadaşımın çocuğu için yararlı olacağını düşündüğüm zevk alarak oynadığım bir oyun,

Uzaydayız bir adam koşuyordu sanki ve karşımıza gelen hedeflerin üzerlerinde yazmamız gereken kelimeler var. İlerledikçe kelimeler zorlaşıyor. Kelimeleri yazdıkça nesneler patlıyor. Uzay gibi bir yerdeyiz. Umarım bulunur :)

Bakayım hocam.

Değilmiş, tank oyunu bu. Benim dediğim zırhlı ama arabaydı. Safari arabaları gibi tek kapılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelife27 -- 20 Ocak 2023; 23:32:32 >

Çok benziyor ama değil malesef hocam. Benimki uzayda geçiyordu, haritanın dış kısmı siyah ağırlıklıydı diye hatırlıyorum.

• Yıllar Önce PS1 de oynadığımı hatırladığım revolt tarzı ama araçların ev dışına çıkmadığı yalnızca evin içinde birbiriyle savaştığı 2 kişilikte oynanabilen bir oyundu eşyalar çok büyük arabalar oldukça küçüktü koltukların üzerinden televizyonun üzerinden geçebiliyorduk araçların özellikleri vardı elektrik atıyorlardı cd fırlatıyorlardı gizli bir yerlerde sağlık bulunuyordu aracın canını iyileştirmek için herkesi patlatınca boss gibi birşey geliyordu vinç dozer tarzı bu oyunu bulan çıkar mı acaba

baktım dediğin oyuna kepçe olsun ateş etme biçimleri büyüklük vb gerçekten benziyor ama benim dediğim oyunda dış alan yoktu bi ev salonu düşün koltuk sandalye masa televizyon bunların etrafında savaşılıyordu gizli yerlerde canlar oluyordu arabalar cd felan fırlatıyordu üzerinden revolt da benziyor mesela ama oda değil

• 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.