Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU] (244. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.176
Cevap
178
Favori
350.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kendi oyunumu buldum belki arayan, bakan olur Alien Shooter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000ler olması lazım, strateji oyunu tarzı yukardan görünüm, karlı ortam kurtlar vs var fazla bir şey hatırlayamıyorum var mı aklına bir şey gelen?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • superior1 kullanıcısına yanıt

Lenny Loosejocks Goes Snowboarding diye aratınca çıkıyor bu mu?

Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU]
  • Windows Xp zamanında oynadığım iki tane platform tarzı oyun vardı

Birincisi ana karakterimiz insan benzeri kanatları olan bir sinek ve platformda bulmacaları çözüp yavrularını kurtarmaya çalışıyoruz oyuna giriş introsunda ise yavrularının kaybolduğunu gösteriyor

İkincisi ana karakterimiz horoz benzeri bir şey bunda ise platformda bulmacaları çözüp bölüm geçmeye çalışıyoruz ve Super Mario tarzı borular var içlerinden geçerek farklı yerlere ulaşıyorduk

• torkema61 kullanıcısına yanıt
    Grafikler çok daha iyiydi diye hatırlıyorum hocam bu tarz bı oyun da değildi

• superior1 kullanıcısına yanıt

SpellForce: The Breath of Winter

• RZATLGNN R kullanıcısına yanıt

Battlefield Heroes" olabilir.

• Nihat aykut N kullanıcısına yanıt

Bu tariflere dayanarak aradığınız oyunun "Galactic Civilizations II: Dread Lords" olabileceğini düşünüyorum

• flameteam kullanıcısına yanıt

Gangsters: Organized Crime" olabilir

• 1rakungece 1 kullanıcısına yanıt

Penguin Diner

• sgursel3 kullanıcısına yanıt

Giants: Citizen Kabuto" olabilir.

• Gonsez G kullanıcısına yanıt

Anlattığınız oyunun adı "Alien Shooter: Vengeance" olabilir.

• bluelife27 kullanıcısına yanıt

Merhaba! Anlattığınız oyunun adı "Carmageddon TDR 2000" olabilir. Bu oyun, distopik bir dünyada geçen bir yarış oyunu ve oyuncular zırhlı araçları kullanarak diğer araçları yok edebiliyorlar. Ayrıca araçlarınızda silahlar ve bombalar da mevcut. Oyun 2000'lerin başında oldukça popülerdi ve demo sürümü de birçok oyuncu tarafından oynanmıştı.

• oyungazi kullanıcısına yanıt
    Çok iyi oyundu özledim.Müzigi hala kulağımdadir

• bir tanede ben sorayım. 92 yılında atari salonunda oynadığımı hatırlıyorum. he-man kılıklı bir herifle 1vs1 round olarak yaratıklarla karşılaşıyorduk. tek silahımız 1 kılıçtı. ilk canavar genelde medusa ya benzer yılan vücutlu bir kadındı. bizi yakalayıp vücudumuza dolanıp sıkarak öldürmeye çalışıyordu. 2. rakip kanatları olan bir iskeletti. bazen bunların sırası değişebiliyordu. 3. yü hatırlamıyorum. ama büyücü gibi birşeydi sanırım. 4 ü hiç hatırlamıyorum çünkü hiç geçemedim :D bir ara mame roms da bulmuştum 10 sene kadar önce fakat pcye format atınca hepsi gitti bende bir daha bulamadım.

• Master Willem kullanıcısına yanıt

Hippodrome - arcade game

Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 10 Mart 2023; 4:12:16 >
  • oyungazi kullanıcısına yanıt

valla bravo:)

• Beyler oyun araba oynuydu arabadan ateş ederdik ömümüzdekiler öldürürsük/yok ederdik arcade oyunuydu arabayı geliştirdikçe ateş ettiğimiz kurşunların rengi değişirdi kırmızı yeşil fln cadı hatırlıyorsam arabayı geliştirdiğimizde ateş ettiğimiz kurşunların tek seferde attığımız sayısıda artardı hatırladıklarım bu kadar kötü anlattığım için özür dilerim

• Bahsettiğiniz oyuna benzer birçok araba oyunu var, ancak aklıma gelenler şunlar;

Birinci seçeneğim "Death Rally" adlı bir oyun olacaktır. Bu, 1996 yılında yayınlanan ve ardından yeniden yayınlanan bir araba yarışı oyunudur. Oyuncular arabaları ile yarışırken, silahlarla rakiplerini yok edebilirler ve araçlarını geliştirebilirler. Silahlar geliştirildikçe ateşin rengi değişir.

İkinci seçeneğim "Twisted Metal" serisi olacaktır. Bu, Sony PlayStation için bir oyun serisidir ve oyuncular araba yarışı yaparken rakiplerini yok etmek için silah kullanabilirler. Oyuncular, silahların güçlerini geliştirebilir ve ateşin rengini değiştirebilirler.

Üçüncü seçeneğim ise "Interstate '76" adlı bir oyun olacaktır. Bu, 1997 yılında yayınlanan bir araba yarışı oyunudur. Oyuncular araba sürerken rakiplerini yok etmek için silah kullanabilirler ve silahların özelliklerini geliştirebilirler. Silahlar geliştirildikçe ateşin rengi değişebilir.

• Merhaba arkadaşlar.

Adını hatırlayamadığım oyunu yaklaşık 20 yıl önce oynamıştım. Oyun elektrik ve elektronik alanında eğitici bir oyundu. CD si ile bilgisayarıma kurmuştuk.

Oyunla ilgili hatırladığım en iyi şey oyun içerisinde duy öğesinin üstüne tıkladığımda arkadan "DUY" diye seslendiren bir ses vardı. Yani oyunda tıkladığın öğeyi Türkçe olarak seslendiriyordu.

Oyunda devre elemanları ile bir devre oluşturup içerisinde yer alan ampulü açıp kapatabiliyorduk.

Oyundaki bize öğreten karakterin özellikleri ise:

-Sarı veya turuncu renkli kıvırcık bir saça sahipti.

-Şişman bir karakterdi.

-Gözlük takmaktaydı.

Ayrıca oyunun cd sinin arka planı beyaz renkliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rheago -- 17 Mart 2023; 13:17:31 >
  • 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.