Dostum benim sorduguma da bakar mısın rica etsem sen yetkili bir abiye benziyorsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU] (245. sayfa)
-
-
Valla çok detay olmadığı için girişemedim. Daha fazla detay verirsen tekrar kontrol etmeye çalışırım.
Birincisi oyunda ana karakter sinek adam gibi birşey mi. Mesela vücudu insansı kafası mı sinek. Yoksa bildiğiniz insan ebatlarında olan bir sinek mi ? Oyun 2d yandan görünüş mü. Bölüm seviyeleri platform tarzında mı (Mario gibi ilerlemeli ) yoksa bir alan icinde bulmaca çözüp seviyeyi o sekilde mi tamamlıyoruz (pacman bomberman gibi ) oyunda sinek yavrularının kaçırıldığı intro animasyon şeklinde mi yoksa slayt gösterisi gibi resimlerle anlatılmış. Oyunda hiç metin varmı, altyazı şeklinde
İkincisi oyunda horoz benzeri şey ördek de olabilir mi. İlla bir kuş mu. Kuş ise insansı bir mutant mı yoksa tavuk büyüklüğünde gerçek bir tavuk mu. Silah kullanabiliyor mu ?
Süper Mario gibi demissin , onun gibi ezerek düşman öldürebilir miyiz. Ayrıca seviyeler gene Maryo tarzımı.
Biraz daha detay alabilirsem sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
1-2 Sene önce oynadığım bir oyun vardı, muhtemelen gamepass ile microsoft storedan indirmiştim şimdi bulamıyorum.
2d ekran düşünün. bir araba var, siz köprü, geçit yollar yaparak bir hedefe ulaştırmaya çalışıyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funnel -- 20 Mart 2023; 20:24:10 > -
Teşekkür ederim öncelikle dostum. Karakter evet insansı formda göbekli yüzü sinek ve yüzünde iğnesi olan ve kanatları olan bir karakter. 2 d platform oyunu Mario gibi, bölüm içinde tuzaklar ve büyük butonlar var onları kullanarak çözmeye çalışıyorduk kapıları açıp küçük yavruları kurtarıyorduk her biri farklı bölgede olurdu ne kadar sağ salim getirirsek o kadar puan kazanıyorduk ve atmosferi renkliydi. İlk giriş introsunda yavruların kaçırıldığı gösteriyor yanlış hatırlamıyorsam animasyon şeklinde.
İkincisi de oynanış olarak aynı platform tarzında, karakter horoz gibi bir kuş iki ayaklı yürüyen hatırladığım horoz olması lazım sinek gibi insansı değil kendi formunda sadece iki ayak üzerinde hareket ediyordu silah kullanmıyor mariodan kastım Mariodan çalıntı borular vardı içinden geçip bir yerlere gidiyorduk yeşil ve kırmızı kullanılabilir itemlar vardı bomba olarak kullanabiliyorduk oyunun amacını bilmiyordum sadece bölüm geçmeye çalışırdım ve çok fazla bölüm vardı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
oyun "Bridge Constructor" olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tavuklu oyun şu olabilir mi ?
Chicken Journey
Yok dostum bu değil grafikler daha detaylı ve canlıydı neyse bulamicaz sanırım her sene aklıma gelir araştırmaya çalışırım ve bulamam 😂😂
Tekrar teşekkürler ilgilendiğin için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownsoldier_000 -- 21 Mart 2023; 4:51:34 >
Evet oyun "Bridge Constructor Portal"
çok teşekkür ederim.
-
Valla kusura bakmayın hocam bende baya baktım ama bulamadım. Amiga falan degil demi kesin, pc oyunu bunlar.
Bide kafamı karıştıran diğer konu Windows xp zamaninda demiştiniz. Şimdi xp 2001 de çıktı sonra vista 2007 de çıktı. Bu oyunun 2007 den sonra olma ihtimali yok mu demek istiyorsunuz. Oyunu 2007 den sonra oynamış ve o dönem de hala xp kullanıyor olma ihtimaliniz yok mu kısaca. Eğer 2007 de Vista ya geçtiyseniz 2001 -2007 de çıkan oyunlar arasından bulma ihtimalimiz daha kolay olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 21 Mart 2023; 16:5:21 >
Maalesef, dedıgınız oyun tepeden bakmalı (top down shooter). Benım bahsettıgım oyun yandan bakmalı (2d sıde scroller). Yıne de zahmet edıp arastırıp/cevap verdıgınız ıcın tesekkur ederım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gonsez -- 22 Mart 2023; 11:26:1 > -
Böyle bir an varmı oyunda. Uzaklara bakma kısmı olarak.
Hocam dediğiniz gibi de olabilir 2001 lere kadar eski bir oyun değildi güzel animasyonlari vardi 2d platformda sağa sola aşağı yukarı oynanan 3d modellemeleri vardı çok eski değil çok da yeni değildi
Eski Atari salonları oyunu dövüş oyunu grafikleri baya kaliteliydi çift karakter seciliyordu ve bazen ikisi birden dövüşüyor arkadan çıkıp gelip vurup geri gidiyord ultu barları felanda vardi sadece bu kadar hatırlıyorum günlerce aradım görsel aramalar felan ile ama nafile bulamıyorum
Bu anlatıma uygun Marvel Super Heroes vs. Street Fighter var.
hayır ondan daha kaliteli grafikleri ve karakterleri kendine özgü hiç bir oyunda olmayan tipler beyzbol sopali kadın felan vardi
Evet, bu tarz bı bakıs perspektıfı ancak camdan uzaklara bakıyor ve kadın karakterdı (en azından kel degıldı, uzun saclıydı (toplu da olabılır)).
-
Bir oyun vardı sanırım pcoyun dergisinden oynamıştım diye hatırlıyorum oyun tek boyutlu bir cadde üstünde geçiyor binalar arabalar şehirler insanlar var ana karakterimiz mini insan ve sırtında jetpack var ayrıca taramalı ve roket arası değişen silahları var şehir içinde belli yerlerden görevler alıp bunları yapıyoruz görevler 5 tane bina patlat 10 tane araba patlat şehir içinde 10 tane balon çıkıyor belli süre içinde onları patlat gibi obje olarak bank telefon kulübesi yangın söndürmeleri patlatarak silah vs kazanabiliyoruz ileriki görevler zorlaşıyor falan işte aynı bizim gibi uçan birisi geliyor onu öldürmeye çalışıyoruz uçak patlatiyoruz gibi bilen varmı acaba ?
5e5 oynanan 2 d bir oyundu lütfen yardimci olur musunuz mobil bir oyundan bahsediyorum icinde 5 6 tane karakter vardi ozellikleri sunlardi;
Biri dusman takim uyesinin kiligina giren mavili bi karakterdi
Biri siyahi sisman minigun kullanan bi abiydi
biri beyaz sacli zayif kesin nisanciydi
biri taret kurabilen gozluklu muhendisti
bir tanede kadin karakter vardi lakin ozelligini unuttum .
ayrica 3 oyun modu vardi;.
Biri buyuk bir siyah bombayi yuvarlayarak rakip baseyi patlatmakti
Biri olum maci idi
Biride bayrak kapmacaydi
Oyunu cok seviyordum lutfen yardimci olun simdiden teşekkürler 👋🏻👋🏻.
Kaç aydır adını düşündüğüm oyun tank kullanıyorsun f tuşlarına basınca asker kule tarzı şeyler indiriyor gezegenler var.oyun 2000-2003 arası olması lazım
aradığım yıllardır oyunlar adını hatırlamadığım oyunlar:
1-bir oyun vardı askeri tarzı helikopter oyunu vardı kuzenimin bilgisayarında oynardık 2D boyutlu bir oyundu helikopter giriş şarkısı vardı güzeldi...(windows 98 olması gerekiyor)
o oyunu çok arıyorum yardım edin askerler küçük gözüküyordu oyunda... çok eski oyun olması gerekiyor...
2-bir uzaylı oyun vardı uzayda arabalar ile çatışıyorduk çok eski bir oyun olması gerekiyor uzaylılara kendi silahımızla ateş ediyorduk ben küçükken Windows XP ile oynamıştım...
3-bir tank oyunu vardı sen tank olarak kullanıyorsun tank oyunu çatışıyorduk diğer tanktaki ordularına komutlar veriyorsun emir gibi... kazanınca Victory şarkısı geliyordu... güzel oyundu ....
bu oyunların 3 tanesi arıyorum... şimdiden yardımcı olur musunuz?....
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X