ikiside değil gibi... |
Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU] (246. sayfa)
-
-
Gençlik döneminde oynadığım en keyifli oyunlardan birinin adını hiç hatırlamıyorum. 4 kişilik bir ekibi farklı farklı kontrol edebiliyordun. Ekip klasik olarak bir keskin nişancı bir ağır silahlı bir teknik silah ustası ayrıca biri daha vardı ama net hatırlayamıyorum. Bu müthiş dörtlü ile birlikte düşman topraklarını ele geçiriyorduk. En zevkli kısım her bir karakter arası geçiş yapabiliyor ve aslında dördüylede oynayabiliyordun. 2010'lu yıllar için grafikler ve oynanış gayet iyiydi diye hatırlıyorum. Keskin nişancı klasik keskin nişancı şapkalarından takardı, ekibin lideri olarak hatırladığım teknik silah ustası abi yakışıklıydı :D Başka ne detay verebilirim bilmiyorum. Yardım edebilirseniz oyunu bulmayı çok istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
-
Değil arkadasim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba. Bi oyun var böyle adam kel kafalı ismi yanlış hatırlamıyorsam amazin di. Ama internette bununla ilgili bişey bulamadım. Bişeyler topluyodu sanki pacman gibi bişeydi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selamlar, yaklaşık 12 -13 sene önce oynadığım bir oyun vardı. Şişman bir adamdan gizli evde bir şeyler yapıyorduk. Sanırım çizgili bir kıyafeti vardı. Bu kadar hatırlıyorum bu oyun ne olabilir?
-
Neighbours from Hell
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet bu oyun 😀 Teşekkürler.
Selamlar, macintoshta oynadığımız bir oyun vardı. klavyeden iki kişi oynayabiliyordu. birisi karasinek olup masa üzerinde uçarken yemekleri masadan kaçırmaya çalışıyor, diğer kişi sinek öldürme sopasıyla vurmaya çalışıyordu. Daha öncede çok aradım ama bulamadım varmı bu oyunu oynamış olan?
-
Commandos ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
PS1 zamanında 3 cd li bir korku oyunu vardı malikanede geçen ismini hatırlayamıyorum sağlam bir korku oyunuydu hatırlayan varmıdır japon oyuunu olabilir ama tam emin değilim
edit: birinci şahıs görüntüsü yada point click türünde de olabilir aklımda kalanlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 25 Nisan 2023; 20:25:34 > -
D (1995)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam cevap için teşekkürler beni daha eskiye götürdün çok sevdiğim bir oyundu ancak benim bahsettiğim oyun daha yeni ve fps tarzında bir oyun.
-
eyvallah hocam doğru oyun D teşekkürler
-
Ortalama 16 yıl sonra buldum neymişsin be oyun ilgi için teşekkürler bu arada. Daha önce defalarca kez baktıgım eski progamer cdlerinin birinde ek demo olarak varmış.. Sanırım ben biraz eksik, yanlış hatırlamışım satranç gibi bişey yok :)))
FirstPlays HDyoutubeEtherlords II (2003) - PC Gameplay 4k 2160p / Win 10 Subscribe here ►►► http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=FirstPlaysHD Also SHARE, COMMENT, LIKE ☺ Useful infos / how to run: https://pcgamingwiki.com Try these if game is not working: ▪ dgVoodoo 2 ▪ DxWnd ▪ Turn Off DEP (Data Execution Prevention) in Windows ▪ Play with compatibility settings ▪ If you can't install a game in Windows 10 directly, download https://www.virtualbox.org and install Windows XP 32bit for example.Then install game there and move files to Win 10 (sometimes you need to export and edit registry too). ▪ New method how to install 16bit applications.Download https://github.com/otya128/winevdm/releases and just drag your setup.exe to otvdm.exe The saga continues! Etherlords II takes you back to the world of Ether and into a whole new realm of fantastic possibilities. Lead your hero on an unforgettable journey through lands filled with unsurpassed beauty and danger to unlock the ultimate mystery. ░▒▓ PC Hardware ▓▒░ CPU: Intel Core i7 8700K RAM: 32 GB GPU: GeForce RTX 2080 SUPER OS: Windows 10 64bit ░▒▓ Recording HW/SW ▓▒░ Nvidia Sharehttps://www.youtube.com/watch?v=xpxqN8kg7jk
-
Ahh progamer ne günlerdi ya koştur koştur alırdık oyunları denemek için oynadığım oyunlar da o olurdu yani sadece demodan ibaretti.
Güzel günlerdi ama 🥹
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba, çocukken oynamayı beceremediğim Crusader Kings benzeri bir oyun vardı.
Doğu avrupada geçiyordu, slavlar arasında. Harita üzerinde şehirler kurup orduları yönetiyorduk. Benzeri oyunları aratıp bulmaya çalıştım ama listeler hep güncel oyunları gösteriyor. DOĞU AVRUPA kıtasında geçiyor olması (rusya civarı) oyunun en farklı özelliği.
Bilen hatırlayan varsa çocukluk öcümü almak istiyorum.
-
2008-09'lu yıllarda bilgisayardan oynadığım bir oyun vardı.
Tam hangi yıl çıktığını ve oyuna nasıl başladığını hatırlamıyorum ama cs 1.5 deki siege haritasında anti terör olarak başladığınız zaman üzerinde doğduğunuz köprü gibi birçok orta derecede uzun köprü (cs deki örnek verdiğim haritadaki köprüye kıyas olarak) ve o köprülerin başında sonunda ve belirli aralıklarla savunma olarak çıkılabildiği dağlık yer yer ormanlık ve düz alanlarda geçen Dev boyutlarda örümceklere benzeyen yaratıkların olduğu ve çukur şeklinde tuzaklara ağ örüp bizi yakalama çalıştıklarını hatırlıyorum. Tek başına ve birinci şahıs şeklinde oynuyorduk sanırım sınırlı mühimmat vardı. o bölgeden kurtulmaya çalışıyor gibiydik. Çok uzun süre oynayamadan pc çöktüğü için daha fazla detay hatırlayamıyorum. Aşırı aklıma yer etti ve oyunu bir türlü bulamadım. umarım yeterince anlatabilmişimdir. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.
-
Merhaba. 2000-2005 yılları arasında çıkış yapmış bir oyunu arıyorum. Ben pc'den oynadım. Karakteri arkadan görüyoruz. Karanlık ve ciddi bir atmosferi var. Yönettiğimiz karakter anti-hero gibi korkunç ve yüzü sargılı birisi. Oyunda tabanca vs yok, kılıç ve mızrak ile canavar-iblis türüyle savaşıyoruz. Hatta yeşil alevli bir mızrak ile oynadığımı hatırlıyorum. Bu oyuna en yakın Nightmare Creatures 2'yi bulabildim ama aradığım oyunun karakteri çok daha ağır hareket eden ve daha korku öğeleri içeren bir oyun. Şimdiden teşekkürler
Uzuun uğraşlar sonucu oyunu buldum. Mesajı görüp merak eden arkadaşlar olabilir diye ismini yazmak istedim. Oyun ismi Conflict: Desert Storm II
-
Eski bir atari oyunu arıyorum oyun çin ya da japon evlerinde geçiyordu beyaz elbiseli samuray tarzı bi adam vardı yakın dövüşçü kılıcı vardı galiba başka bölümde ise siyah elbiseli şapkalı tabanca kullanan bir adam vardı bir prensesi kurtarmaya çalışıyorlardı galiba samuray ölünce siyah elbiseli adam devamla bölüm devam ediyordu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X