Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU] (255. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.123
Cevap
176
Favori
342.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hangi yıllar? Çok eskiyse Ms-Dos Duke Nukem olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 28 Mayıs 2024; 22:45:36 >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

Maalesef hocam duke nukem değil 2000-2003 arası tpsydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasan123417 H kullanıcısına yanıt

Outcast?

• Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

Evet hocam bu oyun.Çok teşekkür ederim beni mutlu ettin umarım sende hep mutlu olursun

• hasan123417 H kullanıcısına yanıt

Rica ederim :)

• Arkadaşlar galiba 2016 2017 senelerinde dell inspiron almıştım 2. El
    Bilgisayarcı oyun yüklemişti şimdi size iki adet oyun ismi soracağım 1. Oyuna başladığımızda bir dağ gibi birleyim içine giriyoruz ve iskeletleri öldürüyoruz silahla böyle odalar falan var kum taşından meşaleler falan hatta fıskiye vardı mermi toplamamız gerekiyordu havuz vardı fıskiyenin oralarda. Birinci oyun bu şekilde 2.ye geçeyim bu oyunda anime tarzı bir oyundu 3. Şahıs hatırladığım kadarıyla siyah kaçan top şekline yakın yaratıklar vardı ve biz bunlara birşey fırlatıyorduk açık dünya oyununa benziyordu yani etrafta dolaşabiliyorduk karakter kızdı bunu çok oynardım o yıllarda 2 sene önce bu oyunu daha detaylı hatırlıyordum fakat unutmuşum detayları bu iki oyunu bulabilirseniz çok mutlu olurum gerçekten

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar muhtemelen cevap alamayacağım ama, Ana karakterimiz bir canavar ve insanlara bağırıp onları korkutup kafalarını yiyordu, bu şekilde enerji alıyordu. 2d oyundu ve siyah arkaplanlı bir atmosferde geçiyordu oyun. Bu oyunu hatırlayan yazabilir mi lütfen?

• Shadow of the Beast

• oyungazi kullanıcısına yanıt

Hocam bana mı cevap verdiniz bilmiyorum ama hayır bu oyun değil

• Redlineal R kullanıcısına yanıt
    chatGpt 'ye sorulabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yanıtınız için teşekkür ederim ben zaten Chat gptye sormuştum fakat maalesef oyunu bulamadım. Oyunun çizimleri çöp adam tarzıydı. Chat gpt daha bilindik oyunları öneriyor benim bahsettiğim oyun pek bilindik değildi..

• Redlineal R kullanıcısına yanıt

Carrion olması lazım

• Bakalım bulunur mu?

Atari salonunda oynadığımız bir oyun idi yukarıda ki objeleri gidip bir top vurup geliyor bitiriyoruz bölüm geçiyoruz tarzı oyunları herkes bilir muhakkak.

İşte o tarz olan bu oyunda aşağıda klasik olan sağa sola giden topu sektiren çubuğu, bir çocuk başının üstünde tutmuş sağa sola çocuğu hareket ettiriyor idik başında ki çubuk ile topu gönderiyor idik.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kartaltib K kullanıcısına yanıt

Süper Pang

Hayır hocam bu oyunu biliyorum. Benim dediğim yukarıda nesneler var onlara gidip gelen bir top oluyor aşağı yukarı. Topu düşürmemek lazım, alt kısım da bir buçuk var sağa sola hareket eden klasik oyunlar dir bunlar. Fakat o çubuğu bir insan tutmuş idi.

• Merhaba uzun süredir benim aradığım bir oyun var bulursak çok mutlu olurum 2d platform oyunu telefondan oynanıyo oyunda düşman askerler var ve bize kaç tane düşman asker öldürmemiz gerektiğini söylüyor öldürünce diğer bölüme geçiyoruz bazı bölümlerde düşman askerler paraşütle geliyor ve onları vuruyoruz oyunun mapı büyük oyunun mantığı dan the man gibi eskiden çok oynardım lütfen bulmama yardım edin.

• kartaltib K kullanıcısına yanıt
    Arkanoid veya dxball tarzı bir oyun ama nedir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Hayır hocam maalesef bu da değil,

çok basit çizimli ( çöpadam tarzı bir oyundu )

--------

Arkadaşlar muhtemelen cevap alamayacağım ama, Ana karakterimiz bir canavar ve insanlara bağırıp onları korkutup kafalarını yiyordu, bu şekilde enerji alıyordu. 2d oyundu ve siyah arkaplanlı bir atmosferde geçiyordu oyun. Bu oyunu hatırlayan yazabilir mi lütfen?

• Arkadaşlar merhaba bir yarış oyunu arıyorum 2005 lerde pc de oynamıştım yatış haritasın da şelale gibi bir yerlerden atlıyorduk sarı uzun okul servisi gibi otobüsle vs yarışabiliyorduk tren yolundan geçiyorduk

• Rengen22 kullanıcısına yanıt

Flatout?

• 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.