< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU] (256. sayfa)
-
-
Thunder & Lightning?
-
Arkadaşlar ataride bir oyun vardı asker ile oynuyorduk,zıplayınca üstü değişiyordu ve ilk bölüm sanırım trenin üstünde başlıyordu hatırlayan varmıdır?
-
YouTube'da dolanırken böyle bi oyun gördüm videoda ama ismini bulamadım oyunun ismini bilen varmı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 yıl önce sormuşum kimse yazmamış yine deneyeyim şansımı :)
2002 2003 gibi büyük ihtimalle dergilerin verdiği demo oyunlardan birini arkadaşın bilgisayarından oynamıştık.
İki kişi oynayabiliyorduk tek klavye ile, öteki oyuncuyu öldürmeye çalışıyorduk.
Sanırım tabanca ve yakın dövüş silahları vardı. 2 kat vardı ve merdivenlerle yukarı aşağı katlara geçebiliyorduk. Sanki böyle hapishane gibi bir mekanda geçiyordu.
Adamların üstünde turuncu mahkum giysisi vardı, diğer karakterde üniforma gibi bir şey olabilir.
Aklımda kaldığı kadarıyla yazdım 10 yıldır falan ara ara bakarım ama bulamadım.
Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim :)
Oyunun grafikleri atari oyunları gibi değildi 2 boyutlu idi ama modellemeler vs gerçekçiydi, yandan bakıyorduk ve gerçek orantıdaki nesnelerin animasyon hali gibiydi.
Ekleme: Dergi CD'si idi ve CD üstünde elf tarzı ten rengi kırmızı mavi gibi bir renk olan kadın oyun karakteri resmi vardı. CD'de bir sürü oyun vardı demo şeklinde.
-
Hocam oyunu ben de arıyordum ve sonunda buldum, burada sizin de yazınızı görünce belki hala bulamamışsınızdır diye yazıyorum umarım ki görürsünüz. Marine sharpshooter
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
NFS run
Merhaba arkadaşlar 2004-2006 yıllarında PC de oynadığım bı oyun vardı, oyunda karakterimize hafif kuşbakışı bir açıdan bakiyorduk oyuna başlarken kadın ve erkek olmak üzere iki karakter mevcuttu kadın ve erkek karakterler oyuna farklı bölümlerden basliyolardi kılıç ve kalkan kullanılan bir oyundu kılıçlar yeşil bir animasyonla parlıyordu düşmanlarımız yaratikti sanırım(bu kısımdan emin değilim) oyunu bilen varsa yazarsa sevinirim.
Arkadaşlar selamlar 2 adet adını hatırlayamadığım oyunum var hepsini okuyup yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum
- oyunum bu oyunda zırhlı bir aracı komuta ediyoruz lakin her bölümde farklı bir araç bazen tank bazen lazer tankı bazen hafif zırhlı araç bazen bir helikopter gibi oyun bölümde şuraya git şu hedefi yok et şuraya gizlice git tarzında yani bölümde bize bir görev veriliyor onu tamamlamaya çalışıyoruz oyunun ilk bölümünde bir üsse gidip radar kulesine birşey yapıyoruz ve bize saldırmayan düşmanlar saldırıyor ölmeden ordan çıkıyoruz bölüm bitiyor diğer bölümde bir mağaradayız ve düşman araçlarına yakalanmadan bir yerlere gidiyoruz sonraki bölümde çöl gibi bir yer güçlü düşman tankları var ve bizden hafif zırhlı aracımız ile mech lerin olduğu bir yere gitmemizi istiyor 3 mech ile düşman tanklarını avlıyoruz diğer bölümde gece vakti düşman karakoluna sızmamız isteniyor düşman tankları ışıkları ile devriye atıyor başka bölümde helikopter oluyoruz gibi tam oynadığım yılları hatırlamıyorum ama öyle yüksek gb lı bir oyun değildi cd ciden içinden 20 oyun çıkan bir cd almıştım oyunlardan birisi bu idi
- oyunum ise sanki yok olmuş bir dünya var oyunun menüsünden harita seçiyorduk yanlış hatırlamıyorum ise 6 yada 7 gen bölüm seçme ekranı vardı ama her bölüm bbu kaotik insanlığın olmadığı bir bölümde geçiyor 2 tip robot vardı birisi mavi birisi kırmızı yada turuncu idi klasik deathmach lar vardı diye hatırlıyorum birde düşman üssünden kristal çaldığımız oyun modu vardı onların ki turuncu bizimki mavi hologram gibi kristal idi değişik silahlar vardı 4 namlulu gibi birde o zamanlar ne yazdığını anlayamadığım için bir yere tıklıyordum oyunun o harita seçme menüsündeki haritalar seçilmiyor ve 1 bölüm kalıyor onj seçince ise dev gibi robotlar vardı sanırım yada çok güçlü idi onlara karşı tek kalıyorduk takımımız olmuyordu hiç oynayamazdım korkardım bu oyunu ilk oyundan çok önce oynadım okuma yazmam yokken yıllarını tam bilemiyorum ama ikiside çok güzel oyunlardı özellikle 2. oyun lütfen yardım edin daha fazla detay isterseniz de anlatırım
-
Merhaba. Geçenlerde aklıma Ankara fantasylandde (yanlış hatırlamıyorsam orada) oynadığım bir oyun geldi. Onu bulmaya çalışıyorum. Belki biliyorsunuzdur diye sormak istedim. Önce az bilgi vereyim.
Sene 2011-2012 falan. Okuldan kaçtık öğle vakti geldik arkadaşlarla. Yanlış hatırlamıyorsam alt katta (fantasylandde alt kat vardı sanki) bir dövüş oyunu vardı merdivenin başına yakın. Arkadaşla oynamıştık beni yenmişti. Sonra birisi gelmişti. Onunla oynadık ve adam müthiş oynuyordu. Özel yetenekleri ardı ardına yapıyordu. Hatta dövüş oyunlarında genelde rastlamadığın über special move diye adlandıracağım bir yetenek bile yapmıştı. Kadın karakter oynuyordu. Bu hareketi de tarif edeyim. Karakter ile havaya zıplayıp elini aşağı doğru tutarak güç topluyordu. Bu altında topladığı güç kocaman karanlık bir topa dönüşüyordu. Sonra da bu topu gönderiyordu. Oyunun görüntüsü 2d eski tip görünen bir oyundu. Kamera da şu anki dövüş oyunlarına kıyasla sanki biraz daha uzaktan bakıyordu.
Üstünden 12-13 sene geçmiş emin değilim. Bu oyun hakkında ne olabileceğine dair bir fikri olan var mıdır?
-
Darkstalkers serisinden Morrigan veya Lilith olabilir
Duvardaki kola ilanını Google'da arayarak "Fallen Aces" ismine ulaştım. Sanırım oyun bu. Steam''de varmış ve puanı da bayağı yüksek bir erken erişim oyunuymuş.
-
Friv kelimesinin anlamı nedir?
Bu çok eski bir konu ve oyuncular arasında bununla ilgili birçok tartışma var. Bu konuya geri dönmek ve bir noktayı netleştirmek istedim.
Arka plan şu ki, internette birçok kişi "Friv" in bir kişi tarafından yaratılan bir marka olduğunu, "Frivolous" kelimesinin kısaltılmasından türeyen, basit oyunları tanımlayan bir terim olmadığını kanıtlamaya çalışıyor. Henüz kimsenin ayrıntılı olarak incelemediği tartışmalı noktalardan biri, 2010 yılında Urban Dictionary'de yayımlanan ve Friv'in bir web sitesi olarak tanımlandığı bir gönderi. Ancak, yazarın "Friv" terimini genel olarak çevrimiçi oyun sitelerinden mi yoksa belirli bir web sitesinden mi bahsettiği net değil. Bu, terimin bilinen en eski yorumlarından biridir.
Yazarın verdiği kullanım örneği şu şekildedir:
"Jerry: Hey Bob, friv'e gireceğim.
Bob: Tamam, ne oynayacaksın?
Jerry: Muhtemelen Ninja Glove."
Bu nasıl anlaşılmalı?
2010'dan önceki tüm YouTube videolarını inceledim ve oyuncuların Ninja Glove oyununu oynadığı 30 videonun hiçbirinde friv.com web sitesi geçmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamal A -- 12 Eylül 2024; 17:15:33 >
-
friv.com korkunç bir site! İspanyolca Wikipedia'da bulduklarımı burada yazdım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mAriAmAriAm -- 16 Eylül 2024; 19:58:44 > -
Bir kere YouTube da görüp çok hoşuma gitmişti bir yere not aldım ama o notu da bulamıyorum.
Oldukça eski olan bu oyun uzayda geçiyordu bir bilgisayar başından bir takım robotlara komutlar verip enkaz gemilerin içini araştırıyorduk.
Acaba burada bilen çıkar mı?
Space Engineers olabilir mi?
-
Kendim buldum duskers miş
muhtemelen eskiden PCnet cd'lerinden birinden indirmiştim oyun generals oyunu gibi bir haritada yapay zekaya karşı oynuyorsun bir kahraman olarak başlıyorsun o kahramanı istersen haritadaki canavarları keserek seviye atlatarak düşmana saldırıyorsun istersende kahramanı üs gibi birşey yaparak işçi alıp binalar inşa edip ordu eğitip saldırabiliyorsun belli bir süreden sonra tekrar kahramanını alabiliyorsun şuan bu kadarı aklıma geliyor bulabilirseniz çok sevinirim
-
bir oyun vardi genellikle takimlardan olusuyordu kirmizi renkli takim ve mavi renkli takim ellerinde silahlarla map´in ortasina gidip bir küre parcasi gibi birseyi alip kendi base´ne goturmen gerekiyordu farkli modlarida vardi sanirsam bulmam icin yardimci olurmusunuz
-
Yıllar önce bi oyunum vardı, buffalo kafalı çeşitli kovboylar, çatır çutur ateş edip bölümleri geçerdik. hatırlayan var mı acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X