< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATROMITOS -- 31 Ekim 2024; 1:15:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU] (257. sayfa)
-
-
Unreal Tournament sanki.
Birkaç oyunu var, bir youtube a bakın.
-
My Amazing Human Body
-
Bir oyun vardı internette görmüştüm. 2D Kuş bakışı bir bilim adamı olarak oynuyorduk. Bir kaza sonucu canavarlar ortaya çıkıyordu ve bizim bir kolumuz hariç bütün uzuvlarımız kopmuştu,bizde yaratığa dönüşmeden önce kendimize iğne yaparak enfeksiyonu durduyorduk. Tek elle sürünüp, tek elimizle ateş ediyor ve mermi dolduruyoduk. Oyun adını verebilir misiniz?
-
Selamlar; 97-98 yılıydı heralde windows 95 yada windows 98 daha da eski ms-dos olabilir hatırlamıyorum. Bir araba yarışı oyunu vardı, pistte yarışıyordun normal yolda giderken viraja gelince nascar pistlerinde ki gibi eğimli viraj şekline girip, virajdan çıkıyor normal yol moduna geçiyordun. Arada arabayı tamir ettiriyordun, araç sürücüsü tamir ederken bir tuşa basınca hangisi olduğunu hatırlamıyorum, arabanın kaput şoförün üstüne düşüyordu adam kızıyordu falan. Belki ben yaşlarda birileride oynamıştır, hatırlarsa yardımcı olur mu acaba ? :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrec6 -- 1 Aralık 2024; 22:38:50 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
90 sonu veya 2000 başı çıkan bir oyundu 3 boyutlu aksiyon bulmaca oyunu böyle bir karavanla kaza yapıyorduk ben ten çizgi filimdeki karavan gibi uçurumun kenarında ön kısmı sarkıyordu ve kurtulmaya çalışıyorduk yanlış bir hareket yaparsak düşme tehlikesi yaşıyorduk falan bulmaca çözerek bölüm ilerliyorduk evlere giriyorduk tavayı silah olarak kullanma vardı böyle bi cıkmaz sokak duvarı aşmaya falan çalışıyorduk oyunun ismini bir türlü hatırlayamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Broken sword 3 the sleeping dragon mi?
evet o .. karavan diye aklımda kalmış nedense uçak kazasıydı doğru
Redneck Rampage?
-
Bir aralar sherwood dungeon vardı. Hala açık mıdır bilmiyorum ama çok eğlenceliydi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
www.elendormush.comElendorMUSH.com - The Unofficial Website for ElendorMUSHhttp://www.elendormush.com/connectnow.php
var, olma mı?
-
GET OFF MY LAWNyoutubeA single player DOS driving game from the early 90s has a competitive multiplayer scene in 2022. How? Stunts is how! Distinctive Software's brilliant racing game pits you against not just a keen AI, but tracks full of all kinds of physics-defying stunts to perform!https://www.youtube.com/watch?v=GBaWCCGrTRY
Olabilir mi?
-
Vay beee küçüklüğümün oyunu ne oynardık. Bir de bunun haritasını kendin yapabiliryordun. Muhteşemdi ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşın paylaşımı sayesinde aynı tesadüfle bu oyunu bulmuş oldum. Oyunun ismine hiç dikkat etmemiştim, disketten oynamıştım. Ama sanki benim oynadığım bu kadar akıcı değildi. Bu videodaki gibi arabayla hızlı gidince yokuşlarda uçuyorduk, çok zevkliydi.
-
Hatta bu oyundan sonraki yıllarda Stunt GP'yi oynamıştım, onu da çok beğenmiştim.
xp0980youtubea great racing game from the past. Funny, beautiful, sometimes adrenaline. Can we stop to pit stop to recharge energy and make evolution with the electric-car in the air. official site http://stuntgp.team17.com/https://www.youtube.com/watch?v=m5nf7XhENAA -
bu GP olanı hiç görmemiştim. Stunt'a göre level atlatmışlar.
bende o kadar akıcı olduğunu hatırlamıyorum belki de bilgisayardandır diye düşünüyorum. 66mhz win95 ile bu kadar oynanıyordu belki de :)
-
Unreal Tournament 2003 / 2004'ün Bombing Run modu olabilir.
Arkadaşlar bir oyun arıyorum ama hatırladığım şey çok az. Demo sürümü vardı, muhtemelen Level dergisi cinsinden yüklemişimdir. Tapınak gibi bir yerde başlıyoruz. Tps türünde bir oyun. Elimizde kılıç var. İskeletlerle savaşıyoruz, sanırım iskeletlerde de kılıç vardı. Karakterimiz büyü yapıyor olabilir. Karakterinizin kıyafeti sanırım mavi idi. En az 15-20 sene öncesinin oyunu. Biliyorum ayrıntı çok az ama belki bilen çıkar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanırım aradığım oyun eski 2000li yıllarında tam kestiremiyorum, hack and slash mantığında yeni 3D'leşmiş oyunlar döneminde, kamera açısı eski god of war gibi tepeden.
3 Ana karakterimiz var birisi Kılıç kullanıyor klasik şovalye gibi diğeri büyücü bi diğeri ise kadın karakter suikastci
dünyası ise fantastik bir evrende geçiyor lord of the rings gibimsi benzeri bir evren
Bölüm bölüm ilerliyoruz ilk bölümde karakterlerimizle tanışıyoruz savaş alanındayız ilk olarak savaşcı karakterimizle ilerliyoruz ve sonrasında büyücü karakterimze geçiyoruz ardından suikastcı karakterimize geçiyoruz ve portala giriyoruz ve mağaraya çıkıyoruz. bölümün sonunda ise bir kale gibi biyere gidiyoruz ve orayı savunuyoruz sonrası devam ediyor tam hatırlayamıyorum.
oyunu ararken başka birisinin konusuna denk geldim şöyle yazıyordu
"Evet eski oyunculara bir oyun soracağım. Oyunu 2007 2008 yıllarında oynadım. Ana karakter kılıç kullanıyor ismi Ranek gibi bir şeydi. Ana karakterin yanına ilerleyen bölümde 1 tane büyücü 1 tane de assassin geliyor. Assassin’in görünmez olabileceği bazı özel zeminler var. 3 karakter arasında da geçiş yapabiliyor istediğinizle oynuyorsunuz diğer 2si bot olarak sizinle devam ediyor ve saldırı yapabiliyor. Sanırım 10 bölümden oluşuyordu karakterlerin özelliklerini ilerlerken geliştirebiliyoruz. Var mıdır oyunu hatırlayan oynamış olan ?"
tıpa tıp aynı aradığım oyun ama kimse bulamamıştı yardımcı olursanız sevinirim
-
Trine 3
Blade of darkness olabilir mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X