Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU] (257. sayfa)
-
-
Unreal Tournament sanki.
Birkaç oyunu var, bir youtube a bakın.
-
My Amazing Human Body
-
Bir oyun vardı internette görmüştüm. 2D Kuş bakışı bir bilim adamı olarak oynuyorduk. Bir kaza sonucu canavarlar ortaya çıkıyordu ve bizim bir kolumuz hariç bütün uzuvlarımız kopmuştu,bizde yaratığa dönüşmeden önce kendimize iğne yaparak enfeksiyonu durduyorduk. Tek elle sürünüp, tek elimizle ateş ediyor ve mermi dolduruyoduk. Oyun adını verebilir misiniz?
-
Selamlar; 97-98 yılıydı heralde windows 95 yada windows 98 daha da eski ms-dos olabilir hatırlamıyorum. Bir araba yarışı oyunu vardı, pistte yarışıyordun normal yolda giderken viraja gelince nascar pistlerinde ki gibi eğimli viraj şekline girip, virajdan çıkıyor normal yol moduna geçiyordun. Arada arabayı tamir ettiriyordun, araç sürücüsü tamir ederken bir tuşa basınca hangisi olduğunu hatırlamıyorum, arabanın kaput şoförün üstüne düşüyordu adam kızıyordu falan. Belki ben yaşlarda birileride oynamıştır, hatırlarsa yardımcı olur mu acaba ? :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrec6 -- 1 Aralık 2024; 22:38:50 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
90 sonu veya 2000 başı çıkan bir oyundu 3 boyutlu aksiyon bulmaca oyunu böyle bir karavanla kaza yapıyorduk ben ten çizgi filimdeki karavan gibi uçurumun kenarında ön kısmı sarkıyordu ve kurtulmaya çalışıyorduk yanlış bir hareket yaparsak düşme tehlikesi yaşıyorduk falan bulmaca çözerek bölüm ilerliyorduk evlere giriyorduk tavayı silah olarak kullanma vardı böyle bi cıkmaz sokak duvarı aşmaya falan çalışıyorduk oyunun ismini bir türlü hatırlayamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Broken sword 3 the sleeping dragon mi?
evet o .. karavan diye aklımda kalmış nedense uçak kazasıydı doğru
Redneck Rampage?
-
Bir aralar sherwood dungeon vardı. Hala açık mıdır bilmiyorum ama çok eğlenceliydi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
www.elendormush.comElendorMUSH.com - The Unofficial Website for ElendorMUSHhttp://www.elendormush.com/connectnow.php
var, olma mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X