Beni bırakıp gitmek isteyene..... ellerin o kadar sıcak ki,bırakma diyemedim bırakıp gittin ya beni içim ılıdı benim. kaybettiğimde seni soğuk rüzgarım benim.
hayata dair unutkan sözler düşürdüm sana ait kırık fotoğraflar... bir ölümlünün defterinde ne olabilir ki, geleceğe dair umutlar. bir kaç hatıra bir kaç önemsiz şey bir bakış,içi boş satırlar daha ne olabilir ki saysam ne önemi var ki
düşlerim hiç bu kadar yabancı olmamıştı hiç bu kadar yabancı değildi sensizlik bari bir şey söyle giderken yürekten nağmeler oku seni seviyorum mesela,ben de özledim gibi. ılgıt ılgıt es ki titresin acizane ruhum sevmek buysa galiba ben yoruldum.
oysa ne tatlıydı hayat ne hayeller büyütürdük dünyamızda sen ve ben mutluyduk aslında fark bu ya anlamsız kavgalardan koca ayrılıklar çıkardık, koca yanlızlıklar.
ellerin o kadar sıcak ki bırakmam diyemedim bırakıp gittin ya beni içim ılıdı benim kaybettiğimde seni soguk rüzgarım benim
Anlamalıydım ben üzüldüğümde kılını kıpırdatmamandan, sadece işin düştüğünde aramandan.
"N'aber, nasılsın" lâfının arkasına "Bir görüşelim mi?" ekleyememenden, anlamalıydım sevgisizliğini... Ben, seni görmek için sınırlarımı zorlarken, senin umursamamandan, alaycı konuşmalarından, ya da senden vazgeçerim diye korkup önüme bir parça yem atmandan anlamalıydım... Ben, hayatta hiç kimseye bu kadar sabırlı bu kadar mülayim davranmamıştım oysaki.
Severdim özgürlüğümü, asi olmayı, bir bardak suda fırtınalar koparmayı, kimseye hesap vermemeyi... Bir bunları severdim bir de seni sevdim...
Sevgilin değil sevdiğin olmayı istedim....
İlk defa biri benden hesap sorsun istedim, bir açıklama beklesin. Bu biraz açık değil mi ya da "Hayır bir yere gitmiyorsun, evde oturuyorsun" dan başka bir şeydi bu... Beni sorgula, duygularımı sorgula istedim. Olmadı...
Ne kadar da kolaydımsenin için, ne kadar da zahmetsiz... Tabiiki, bocalardın, emindin düzgün insan olduğumdan hayatında hiç karşına çıkmamış kadar düzgün, emindin seni çok sevdiğimden ve düşündüğümden;
öyle olmasaydı her probleminde ilk beni arar mıydın? Nedenleri, niyeleri merak etmedim hiç, inan etmedim...
Bu kadar sevgisizliğinde seni nasıl bu kadar sevdim, onu merak ettim. Benim için ne düşündüğünü, beni nasıl gördüğünü, sendeki beni merak ettim... Artık hayal kurmuyorum, geçmişe bu kadar bağlı olmamın sebebi; o zaman çok mutlu olmam bunu biliyorum...
Şimdi tekrar başlasak da, yalnızlığı paylaşsak da sana gönlümü açabilir, gözüm kapalı güvenebilir miyim sanıyorsun? Şimdi artık tek başınayım... Hiç değilse hakkını veriyorum yalnızlığın. iki kişilik kocaman bir boşluktansa sensizliği ve yalnızlığı yeğlerim... Artık kendimi görmemek için aynalara bakmıyorum, üşürüm diye kazağını giymiyorum, ağlarım diye türkü söylemiyorum. Belki de sen haklısın!
Artık ben bile kendimi SEVMİYORUM...
unutma!
yüreğinde bir ismin imzası var ve sen onu silemezsin
söküp atamazsın ne kadar uğraşsan da seninle beraber büyür ıcındekı sızı ilk önce onu hissedersin başkasına dokundugunda...
unutma!
bir kere sevdin mi uzun uzun yanarsın sitemler.. öfkeler birikirken ıcınde sen azalırsın. dilinde küfür elinde kadeh eksik olmaz günler böyle geçer. alışırsın...
unutma!
sabahlar artık gecikir. ister sağa dön ister sola gözüne uyku değil gidenin hayali gelir... kendini şiirlere verirsin elin sigaraya gider her on dakika da bir fena zehirlenirsin...
unutma!,
bir süre güvenmeyeceksin kimseye kandine sığınacaksın aşk konuşulduğunda sen susacaksın of'larla ah'larla başlayacaksın her cümleye çevrende senden başka herkes haksız olacak senin haklılığınsa çaresiz gidecek çöpe..
unutma!
bir gün kaldığın yerden başlayacaksın biri seni bulacak... önce korkacaksın eski acılara yakalanmaktan biraz ürkeceksin. ne kadar dirensen de nafile insansın sonuçta, seveceksin....
eski acılara bakıp da küsme sevdalara gavura kızıp da oruç bozulmaz sök at kafandan acaba'ları! bir kemik aynı yerden iki defa kırılmaz..
artık kararmaz gecelerin. bir daha yaşlar akmaz gözünden. sabahların gecikmez. kim bilir ağladığın günlere gülersin bir defa öldün ya zamanında? bir daha ölmezsin...
Üstüme yıkıldı dağ gibi bir hasret.. Yaraları sarmaya... Alışıp Unutmaya.. Koca bir hayat lazım, yıllar yetmez.. Senin uzağında hayat çok hüzünlü.. Şimdi kime yar diye sarılıyor ellerin.. Gitsen bile gözlerin benden gitmez!!
Resimlerde hep o güzel yüzün.. Yüreğimde hep ağlayan bir hüzün.. Karaya vuran gemiler gibi.. İçimdeki kalp yaralı bereli..
Hançerli şu gönlüm sevdanla kanarken.. Unutmak ne mümkün severken?
Hayatla barışmak, bir yerden tutunmak.. Herşeyde sen varken kolay mı unutmak?
Ben aski sen gittin diye yaktim..
Terk edilmiş bir sokaktayım.. Bütün duvarlar bana dargın.. Dargın bana bütün yollar,Seni sevdiğim için.. Ardından ağladığım için...
Oysa.. Yıldızlı gecelerde gözlerini gölgeleyen bendim.. Şafağın ışıklarını birer birer ben söndürdüm.. Bulutları ben iteledim dağ başlarına.. Sevdalılarını sığ denizlerde boğan bendim... Nehirleri ben kuruttum.. Ve Ask'ı ben yaktım..Sen gitmeyesin diye!...
Bir labirentin sonundayım şimdi.. Ya yasayacam ya da öleceğim.. İkiside benim elimde.. Bütün sokaklar dilsiz,bütün sokaklar sağır.. Teker teker geçtim karanlık odalardan.. Yüreğim paramparça aştım engelleri.. Takıldım,düştüm,çok beter hırpalandım.. Ama inan bana Ay Parçam.. Sevdandan bir nefes,Tek bir nefes olsun usanmadım... Bütün sokakların gözü benim üzerimdeydi.. Aklımda sen varsın diye.. Beni en zayıf yerimden vurdular "......" Çok uzaklardaydın, nasıl bilecektin..
Geceydi... Karanlıktı... Sarhoştum... Beterdim...
Ağlamak insanın aczini gösterir. Ben dün gece yağmur yağarken yürüdüm. Sessizce dolaştım,saatlerce boş sokaklarda Ağlamadım, Yanaklarımdan yağmur damlaları aktı. Hiç kimseyi düşünmedim,Hiç üşümedim o an. Çünkü yağmur damlaları sıcaktı. Hayal kurmadım,Hatırlamadım bile maziyi, Bir köşede oturmadım,şemsiyemi açmadım, Bir örtünün altına sığınmadım. Çünkü yağmur yağıyordu, Ve yağmur damlaları sıcaktı. Yürüdükçe yürüdüm,sanki yağmur dinmeyecek, Bu gece hiç bitmeyecekti. Gözlerim hep sonsuza baktı Hiç bir şeyi göremedim. Ben ağlamadım. Yağmur yağıyordu,yanaklarımdan yağmur damlaları aktı
Sen bana dediğinden bu yana kırık bir yanım. İçimde bitmeyen yitmeyen bir sen. Senle tutunmuşluğum hayattaki fırtınalara, dalgalara rotamı kaybetmiş bir gemi gibiyim şimdi yalpalıyorum. Acısını yaşıyorum sensizliğin.
Varsın ağlasın Dalda kiraz Herkes kendine Sürgün biraz
Aşkımıza ağlıyor şimdi bulutlar. Gökyüzü döküyor içindekileri damla damla benim gibi. Kendine sürgün ettin ya beni. Bitmeyen bir özlemin kollarına bıraktın. Sürgünlerdeyim bu sürgünün sebebi sen sonu sen.
Çocuk gülüşün Dünden bir yara Aşk bize sıla
Gözlerimin önünde yüzün o masum gülüşün. Geçmişten kalan kabuk tutmuş bir yarasın içimde zaman zaman kanayan. Uzaklardayız bir birimize aramız da aşılmaz engeller. Aramızda başka eller, başka yollar başka hayatlar var. Akıp gidiyor hayat senden uzakta bir yerde.
Günler gelirde Büyür üzerler Aşk bize gurbet
Zaman akıp gitmekte yolunda sanıyorum her şey aklıma bir sen düşene kadar. Büyüyor tekrar açın içimde. Tarifsiz sızılar sarıyor, kramplar giriyor kalbime kap katı kesilip kalıyorum damarlarımda kan akmıyor bir kalp krizine dönüşüyorsun. Feryat ediyor kalbim sonunda patlatıyor damarlarım yinede yoksun.
Ay ışığı Tende bıçak Giden sürgün Kalan kaçak
Sürgün edilmiş bir aşk bu senden uzaklarda bir deniz kenarında sana doğru bakıyorum hasretle. Yüzün gibi parlıyor bu gece ay. Tebessümler oturuyor yüzüme. Yaralarım kanıyor deniz tuz basılıyor üstüne seni hatırladıkça. Mavi bir gecede hasretliğin siyahı sarıyor etrafımı.
Kapansın yarası Şu gecenin Ayrılıklar örtsün üstümü
Sensiz geçen yılların yarası kapansın artık. Ya tam sana gelsem ya tam senden gitsem sıkışmasam hep iki arada bir derede. Sen en iyisi bende bitsen ve kapatıp kapıları mühürler vursak üstüne.
Kimim kimsemdir Ah gözlerin Gidecek yeri Yok kimsenin
Hiçbir şeyimsin dokunamadığımsın, gözlerinde kendimi göremediğimsin yanında olmadığım, saçlarını okşayamadığım. Hiçbir şeyimsin hiç gidemediğimsin. Senden başka kimsem yok. Sende ise bir ben varmıyım?[/center]
dengesiz ve gelgitliyim.. fazla yaklaşma ne olur, can yakar hissizliğim..
kötüyüm,karanlığım,çirkinim.. değersizliğimden ölmek üzereyim.. pamuk ipliğinde geziniyorum kurulu düzenin yok benim, depremlerdeyim.. dengesizim.. gelgitliyim..
sevme beni ne olur..! beterin de beteriyim.. gelirim derim gelmem, gelmem derim yoluna dünyamı sererim.. ben bile korkuyoken kendimden, eğer sen korkmazsan benden işte o zaman hayatının en çıkmaz lekesiyim..
dokunma bana..! kirlenmesin ellerin.. lanelenmişlerin en lanetiyim.. şimdi geldiysem birazdan sıkılır giderim.. kapılma bana.. ben rüzgarlar önündeyim.. dengesiz ve gelgitliyim..
dünüme aldanma geçmişim yok benim yarınım belirsiz.. kendimi kaybettim.. benliğim benden habersiz.. ıssız ve karanlık caddelerdeyim.. dengesiz ve gelgitliyim..
gülüşüme aldanma.. iki saniyeliktir.. ertesi acı,ertesi keder ertesi hüzün,ertesi ölüm.. ertesi gözyaşıdır gülüşümün..!
bakışıma aldanma.. bugün hayranlıksa bakışımın anlamı, yarın yok sayabilirim aynı kavramı.. şimdi seviyorsam seni, yarın nefret olabilir aynı sezi.. ne olursun..hissetme beni..!
canını yakabilirim.. tenini sızlatıp, gözlerini kan çanağına çeviririm.. sevginin üzerine kan lekesi sürerim..
dedim ya..
can yakar hissizliğim.. ben.. dengesiz ve gelgitliyim..!
quote:
Orjinalden alıntı: Jerfii
unutma!
yüreğinde bir ismin imzası var ve sen onu silemezsin
söküp atamazsın ne kadar uğraşsan da seninle beraber büyür ıcındekı sızı ilk önce onu hissedersin başkasına dokundugunda...
unutma!
bir kere sevdin mi uzun uzun yanarsın sitemler.. öfkeler birikirken ıcınde sen azalırsın. dilinde küfür elinde kadeh eksik olmaz günler böyle geçer. alışırsın...
unutma!
sabahlar artık gecikir. ister sağa dön ister sola gözüne uyku değil gidenin hayali gelir... kendini şiirlere verirsin elin sigaraya gider her on dakika da bir fena zehirlenirsin...
unutma!,
bir süre güvenmeyeceksin kimseye kandine sığınacaksın aşk konuşulduğunda sen susacaksın of'larla ah'larla başlayacaksın her cümleye çevrende senden başka herkes haksız olacak senin haklılığınsa çaresiz gidecek çöpe..
unutma!
bir gün kaldığın yerden başlayacaksın biri seni bulacak... önce korkacaksın eski acılara yakalanmaktan biraz ürkeceksin. ne kadar dirensen de nafile insansın sonuçta, seveceksin....
eski acılara bakıp da küsme sevdalara gavura kızıp da oruç bozulmaz sök at kafandan acaba'ları! bir kemik aynı yerden iki defa kırılmaz..
artık kararmaz gecelerin. bir daha yaşlar akmaz gözünden. sabahların gecikmez. kim bilir ağladığın günlere gülersin bir defa öldün ya zamanında? bir daha ölmezsin...
Çok güzeL Saol
Rica ederim..Beğendiğine sevindim..
hepsi birbiinden güzel suan duygu patlaması yaşadım valla
EveT Hepsi Süper ELine SağLık.
.:MyLaydDi:. ;
hocam naptın yaa valla okurken kendimden gectim cok güzeller bi arkadas duygu patlaması yasadım demişte sonuna kadar haklısevdigim kız gelip duruyo zaten aklıma (hic gitmiyoki)
hepsi çok güzel
bir defa öldün ya zamanında? bir daha ölmezsin...
AşıkLar Konusu OLmuş.
quote:
Orjinalden alıntı: ßaTıKaN
AşıkLar Konusu OLmuş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme