şimdi filmi anlatıyım.. 2 yaşlı adamımız var biri siyahi sıska ve fakir bi adam diğer adam ise beyaz şişko ve hastaneler zinciri sahibi zengin bir adam.. dış görünüşleri bu şekilde.. hatırladığım da bu iki adam aynı hastane odasında kalmak zorunda kalıyorlar ve bu şekilde arkadaş oluyorlar. ikisinin de belirli bir gün sonra öleceği kesin bu yüzden herkesi geride bırakıp yaşanılması gerenler diye bi listede yazanları sırayla yapıyorlar. hatta zengin olanın yıllardır kızıyla görüşmediğini falan öğreniyoruz filmin içinde....
filmin anımsayan arkadaşlar şimdiden çok teşekkür ediyorum
2 guy 1 cup sanirsam?
Güzelmiş takip
quote:
Orijinalden alıntı: kuthan.exe
şimdi filmi anlatıyım.. 2 yaşlı adamımız var biri siyahi sıska ve fakir bi adam diğer adam ise beyaz şişko ve hastaneler zinciri sahibi zengin bir adam.. dış görünüşleri bu şekilde.. hatırladığım da bu iki adam aynı hastane odasında kalmak zorunda kalıyorlar ve bu şekilde arkadaş oluyorlar. ikisinin de belirli bir gün sonra öleceği kesin bu yüzden herkesi geride bırakıp yaşanılması gerenler diye bi listede yazanları sırayla yapıyorlar. hatta zengin olanın yıllardır kızıyla görüşmediğini falan öğreniyoruz filmin içinde....
Filmin ismi aklima gelmedi ama morgan freeman oynuyordu ordan bulursun belki
yaz the bucket list
vendetta
quote:
Orijinalden alıntı: bc_
vendetta
Yok crysis
quote:
vendetta
Bende izlemiştim çok güzel bi film Aynen The Bucket list
quote:
Orijinalden alıntı: Automax
quote:
vendetta
Yok crysis
Yok orjinal
Çocuklar duymasın
quote:
Orijinalden alıntı: Anthony_Stark
quote:
Filmin ismi aklima gelmedi ama morgan freeman oynuyordu ordan bulursun belki
The Bucket List - Şimdi ya da Alsa
Şimdi ya da asla
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82BEAE867
Şimdi ya da asla
şimdi ya da asla
quote:
Orijinalden alıntı: kopsil
şimdi ya da asla
Alıntıları Göster
adamsınızz!!! harika forum
quote:
adamsınızz!!! harika forum
Alıntıları Göster
the bucket list
quote:
Orijinalden alıntı: Robb_Stark
the bucket list
Alıntıları Göster
A Serbian Film
quote:
Orijinalden alıntı: Dgkn.
A Serbian Film
Alıntıları Göster
bir filmde ben sorim
yaşlı bir adam ıssız tarla gibi bir yerde bir çalışma yapıyordu ve gökyüzünde birşeyler oluyordu. adam anten gibi birşey kuruyordu herhalde değişik birşeydi ve gökyüzünde parlak birşeyler oluyordu polis filan gelip ne yapılıyor diye soruyordu hatırladıgım kadarıyla .
çok kötü anlattım ama aklımda sadece bu kalmış
quote:
Orijinalden alıntı: Canis_Majoris_Vy
bir filmde ben sorim
yaşlı bir adam ıssız tarla gibi bir yerde bir çalışma yapıyordu ve gökyüzünde birşeyler oluyordu. adam anten gibi birşey kuruyordu herhalde değişik birşeydi ve gökyüzünde parlak birşeyler oluyordu polis filan gelip ne yapılıyor diye soruyordu hatırladıgım kadarıyla .
Hababam sınıfı askerde
quote:
Orijinalden alıntı: Cenab@
quote:
Orijinalden alıntı: Canis_Majoris_Vy
bir filmde ben sorim
Hababam sınıfı askerde
baktım ama oyuncular aynı değil böyle meşhur kel bir adam vardı kaslı filan kim ola ki