Şimdi Ara

ADINI UNUTTUĞUM Bİ FİLM VAR YARDIM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi filmi anlatıyım.. 2 yaşlı adamımız var biri siyahi sıska ve fakir bi adam diğer adam ise beyaz şişko ve hastaneler zinciri sahibi zengin bir adam.. dış görünüşleri bu şekilde.. hatırladığım da bu iki adam aynı hastane odasında kalmak zorunda kalıyorlar ve bu şekilde arkadaş oluyorlar. ikisinin de belirli bir gün sonra öleceği kesin bu yüzden herkesi geride bırakıp yaşanılması gerenler diye bi listede yazanları sırayla yapıyorlar. hatta zengin olanın yıllardır kızıyla görüşmediğini falan öğreniyoruz filmin içinde....

filmin anımsayan arkadaşlar şimdiden çok teşekkür ediyorum

• 2 guy 1 cup sanirsam?
  • Güzelmiş takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuthan.exe

şimdi filmi anlatıyım.. 2 yaşlı adamımız var biri siyahi sıska ve fakir bi adam diğer adam ise beyaz şişko ve hastaneler zinciri sahibi zengin bir adam.. dış görünüşleri bu şekilde.. hatırladığım da bu iki adam aynı hastane odasında kalmak zorunda kalıyorlar ve bu şekilde arkadaş oluyorlar. ikisinin de belirli bir gün sonra öleceği kesin bu yüzden herkesi geride bırakıp yaşanılması gerenler diye bi listede yazanları sırayla yapıyorlar. hatta zengin olanın yıllardır kızıyla görüşmediğini falan öğreniyoruz filmin içinde....

Filmin ismi aklima gelmedi ama morgan freeman oynuyordu ordan bulursun belki

• yaz the bucket list
  • vendetta
  • quote:

Orijinalden alıntı: bc_

vendetta

Yok crysis
  • quote:

vendetta
    Bende izlemiştim çok güzel bi film Aynen The Bucket list
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automax

quote:

vendetta

Yok crysis

Yok orjinal
  • Çocuklar duymasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anthony_Stark

quote:

şimdi filmi anlatıyım.. 2 yaşlı adamımız var biri siyahi sıska ve fakir bi adam diğer adam ise beyaz şişko ve hastaneler zinciri sahibi zengin bir adam.. dış görünüşleri bu şekilde.. hatırladığım da bu iki adam aynı hastane odasında kalmak zorunda kalıyorlar ve bu şekilde arkadaş oluyorlar. ikisinin de belirli bir gün sonra öleceği kesin bu yüzden herkesi geride bırakıp yaşanılması gerenler diye bi listede yazanları sırayla yapıyorlar. hatta zengin olanın yıllardır kızıyla görüşmediğini falan öğreniyoruz filmin içinde....

Filmin ismi aklima gelmedi ama morgan freeman oynuyordu ordan bulursun belki
    The Bucket List - Şimdi ya da Alsa

• Şimdi ya da asla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-82BEAE867

Şimdi ya da asla
    şimdi ya da asla
  • quote:

Orijinalden alıntı: kopsil

şimdi ya da asla

Alıntıları Göster
    adamsınızz!!! harika forum

• quote:

adamsınızz!!! harika forum

Alıntıları Göster
    the bucket list

• quote:

Orijinalden alıntı: Robb_Stark

the bucket list

Alıntıları Göster
    A Serbian Film
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dgkn.

A Serbian Film

Alıntıları Göster
    bir filmde ben sorim

yaşlı bir adam ıssız tarla gibi bir yerde bir çalışma yapıyordu ve gökyüzünde birşeyler oluyordu. adam anten gibi birşey kuruyordu herhalde değişik birşeydi ve gökyüzünde parlak birşeyler oluyordu polis filan gelip ne yapılıyor diye soruyordu hatırladıgım kadarıyla .

çok kötü anlattım ama aklımda sadece bu kalmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Canis_Majoris_Vy

bir filmde ben sorim

yaşlı bir adam ıssız tarla gibi bir yerde bir çalışma yapıyordu ve gökyüzünde birşeyler oluyordu. adam anten gibi birşey kuruyordu herhalde değişik birşeydi ve gökyüzünde parlak birşeyler oluyordu polis filan gelip ne yapılıyor diye soruyordu hatırladıgım kadarıyla .

Hababam sınıfı askerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenab@

quote:

Orijinalden alıntı: Canis_Majoris_Vy

bir filmde ben sorim

Hababam sınıfı askerde

baktım ama oyuncular aynı değil böyle meşhur kel bir adam vardı kaslı filan kim ola ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Dgkn.

A Serbian Film

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.