Şimdi Ara

Adiosçular-İstanbul Buluşması (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
1
Favori
3.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: beyazseytanahmet

marmara foruma gelmek için en kısa mesafe metrobusun hangi durağı oluyor arkadaslar?

Merter durağı
  • Sabri ustadın eşgal belli; Bakınız inceleme yaptığı otel ve dubai gezilerine
  • Ben o gün erken gelebilirsem beni tanırsınız, zaten en erken gelen burdan mesaj atar masayı ve giyimini söyler sonra gelenler oturur ne dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 26 Kasım 2012; 1:04:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam ozaman.en erken gelen mesajı atsın giyimini falan ordan toparlanırız artık:)
  • Konu disi'na hic bakmadigim icin gormemistim bu bulusma olayini. Simdi Sabri ustat ana konuya yazinca gordum. Allah bi mani vermezse persembe aksami marmara forumda olurum ben de. Bahsedilen kafe Özsüt oluyor heralde? :)

• Başlığıda böyle değiştirdim.

Nihayet Sabri Üstadın İstanbul'a gelmesi ile beklenen buluşma gerçekleştirilebilecektir.

Buluşma Tarihi: 29 Kasım Perşembe, saat: 20:00 -daha erken gelebilenler için biraz daha öncede buluşulabilinir.
    Buluşma Yeri: Marmara Forum , Üstkat açık otopark girişinin yanındaki Cafe . (Bilen arkadaşlar Özsüt olduğunu söylüyor bunu netleştiririz.)

Metrobüs , Hafif Metro , Tramvay ile gelecek arkadaşların hepsinin Zeytinburnu durağında (3 ulaşım aracınıda aktarma noktasıdır) durağında inip 400 metre civarında yürümesi gerekecektir.

bu arada katılacak olanlar kimler

1-) Bilgisayars ( esas oğlan )
    2-) Realgs
    3-)Okan30 (ihtimal dahilinde)
    4-)Beyazseytanahmet
    5-)Cinematic
    6-)Vedatist

Umarım sayımız dahada artar.
  • Bluerdem'de katılıyor,onu da listeye yazabiliriz.

Cafe ismini bilmiyorum, hiç dikkat etmedim ama sanırım dediğiniz gibi Özsüt idi.

Birbirimizi tanımak kolay olacak ,zaten o kafede 8-10 kişilik masa başka olmayacaktır.İlk giden 3-4 masayı birleştirtsin ve 10-12 kişilik masa hazırlatsın. Ordan anlarız zaten bizim masa olduğunu .
  • çok gelmek isterdim ama çok ters kalmış, hem ev bostancıda olduğundan hem de o akşam işim olduğundan.
    ekstradan aynı gün o civarlarda öğlen yemeği gibi bir şey olursa katılma şansım var.
    şimdiden sizlere iyi tanışmalar ve buluşmalar.
  • Bu sıralar işlerim oldukça yoğun ama ben de gelmeye çalışacağım.
  • Evimin tam karşısında Marmara Forum, ufaklıkla annesini ikna edebilirsem bende geleyim.
    Girişteki cafe Coffee Corner, Özsüt yanılmıyorsam 3. sıradaki cafe.
    Bu durumda perşembe saat 20:00 de Coffee corner mı oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lostvoid

Evimin tam karşısında Marmara Forum, ufaklıkla annesini ikna edebilirsem bende geleyim.

Sanırım Marmara forumu en iyi bilen sizsiniz.

Coffee corner , Özsüt veya başka kafe hangisinde 10-15 kişi daha rahat oturup sohbet edilebilecekse o mekanın olmasında fayda var. Önerinizi bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celtavigo

quote:

Evimin tam karşısında Marmara Forum, ufaklıkla annesini ikna edebilirsem bende geleyim.

Coffee corner , Özsüt veya başka kafe hangisinde 10-15 kişi daha rahat oturup sohbet edilebilecekse o mekanın olmasında fayda var. Önerinizi bekliyoruz.

Coffee cornerda buluşalım o zaman, bulması herkes için kolay olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: celtavigo

quote:

Coffee cornerda buluşalım o zaman, bulması herkes için kolay olur.

Multinet varmı yoksa toplantının ruhuna aykırı olur.

• Multinet sitesinden alıntı varmış.

Coffee Corner

Osmaniye Mah.Marmara Forum A.V.M

OSMANİYE

BAKIRKÖY

212 4666388

Pastane

O zaman buluşulacak yerde belli olmuştur.
  • Kusura bakmayın ama yeri 1. kat girişi buluşması kolay gibi ama resimlerden çok küçük gibi gözüküyor. Toplam 15 kişilik gibi ben mi yanlış görüyorum.
  • Biraz büyük bi yer olmasında fayda var ne olur ne olmaz

• iç mekan ve kapalı dış mekan var. Kapalı dış mekanı geniş. İç mekan söylediğiniz gibi epey ufak. 15 kişi için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Olmazsa orada buluşup starbucks yada illy e geçeriz.
  • starbucks varda Marmara forumda bence direk orda buluşalım. Ben sabit bir nokta olması adına otopark tarafındaki giriş kapısının bitişiği diye
    o kafeyi önermiştim.
    Adını herkesin bildiği Starbucksta buluşmak daha akıllıca olur.bu arada Starbacks en üst katta, yemek katında mı?
  • iki adet starbucks var, yemek katındaki D&R ın içinde ve epey ufak.
    Starbucks olacaksa diğerini tavsiye ederim sanırım birinci kattaydı.
  • neyse kafa karıştırmayalım, kapının yanındaki cafede buluşalım.sonra gerekirse Starbucksa gideriz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.