Şimdi Ara

Adiosçular-İstanbul Buluşması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
1
Favori
3.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nihayet Sabri Üstadın İstanbul'a gelmesi ile beklenen buluşma gerçekleştirilebilecektir.

Buluşma Tarihi: 29 Kasım Perşembe, saat: 20:00 -daha erken gelebilenler için biraz daha öncede buluşulabilinir.
    Buluşma Yeri: Marmara Forum ile Tekzen'in tam ortasında, Tekzenin tarafında Şehristan Cafe & Restaurant (Eski adı Beyzade cafe) var.

Metrobüs , Hafif Metro , Tramvay ile gelecek arkadaşların hepsinin Zeytinburnu durağında (3 ulaşım aracınıda aktarma noktasıdır) inip 100 metre civarında yürümesi gerekecektir.

bu arada katılacak olanlar kimler

1-) Bilgisayars (Baş Patron)
    2-) Realgs
    3-) Okan30 (muhtemelen)
    4-) Cinematic
    5-) Vedatist
    6-) Bluerdem
    7-) Realstory (muhtemelen)
    8-) Lostvoid
    9-) KcRasco (muhtemelen)
    10-) Bagbam
    11-) Kambochian (muhtemelen)
    12-) Selo 224

Umarım sayımız dahada artar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celtavigo -- 29 Kasım 2012; 8:13:06 >

• Ben bi aksilik çıkmazsa gelirim sanırım Mustafa'da aksilik çıkmazsa gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 10 Ekim 2012; 18:24:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahibitanıdık

Ben bi aksilik çıkmazsa gelirim sanırım Mustafa'da aksilik çıkmazsa gelir
    4 Kasım için şimdilik bir şey diyemem ama 10 Kasımda Ankaraya gidiyorum 11 Kasımda dönecem. 11 Kasım olursa ben yokum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

4 Kasım için şimdilik bir şey diyemem ama 10 Kasımda Ankaraya gidiyorum 11 Kasımda dönecem. 11 Kasım olursa ben yokum

Alıntıları Göster
    10 Kasım'ın olduğu haftasonu Balkanlar'a gidiyorum. Diğer zamanlarda bir aksiliklik olmazsa gelmeye çalışacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realstory

10 Kasım'ın olduğu haftasonu Balkanlar'a gidiyorum. Diğer zamanlarda bir aksiliklik olmazsa gelmeye çalışacağım.

Alıntıları Göster
    Bu kadar gezgini toplamak zor olacak
  • quote:

Bu kadar gezgini toplamak zor olacak

Alıntıları Göster
    O zaman cruise turu ayarlayalım İstanbul çıkışlı yunan adalarını gezip İzmirde biten, hem İstanbulun hemde İzmirin gönlü olur, gezginlerde yolundan alı konulmamış olur

Bu kadar gezgin var ama şehir dışında olmayacak yada işi olmayan 100 - 150 kişi kesin vardır ama kaçı gelir dersen orda tahmin yapamam. Fakat önceki tecrubelerim ve tahminlerim yoğun bir katılım olmayacağı yönünde.

• quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

O zaman cruise turu ayarlayalım İstanbul çıkışlı yunan adalarını gezip İzmirde biten, hem İstanbulun hemde İzmirin gönlü olur, gezginlerde yolundan alı konulmamış olur

Bu kadar gezgin var ama şehir dışında olmayacak yada işi olmayan 100 - 150 kişi kesin vardır ama kaçı gelir dersen orda tahmin yapamam. Fakat önceki tecrubelerim ve tahminlerim yoğun bir katılım olmayacağı yönünde.

Alıntıları Göster
    valla genç kabul edersiniz heralde bende gelebilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeak

Biim gönlümüz genç

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

quote:

Biim gönlümüz genç

güzel olur o zaman baya bi. :)
  • quote:

quote:

quote:

Biim gönlümüz genç

güzel olur o zaman baya bi. :)

Jeak bende gencim kardeşim daha yaş 30 Bende varım istanbul içi her yer uyar...

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhabalar,

Her tarih ve yere uymaya çalışırım.

Bu fırsat kaçmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat33

Merhabalar,

Her tarih ve yere uymaya çalışırım.

Bu fırsat kaçmaz...

Alıntıları Göster
    Ok arkadaşlar perşembe günü akşamı novotel otel civarı bir yerde buluşalım diyorum istanbulda olacağım, gündüz toplantılar nedeniyle malesef müsait değilim, hiç olmazsa bir çay içeriz muhabbet ederiz
    TARİH: 29 KASIM PERŞEMBE NOVOTEL LOBİSİ SAAT:21:00 NASIL?
    google maps:
    http://maps.google.com/maps?hl=tr&sugexp=ekjrth&cp=9&gs_id=4&xhr=t&rlz=1C1LENN_enTR507TR507&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bpcl=38897761&ion=1&biw=1366&bih=643&um=1&ie=UTF-8&q=novotel+istanbul&fb=1&gl=tr&hq=novotel+istanbul&hnear=novotel+istanbul&cid=0,0,1903634803090705819&sa=X&ei=25-wUMasE9CGhQf7tYGICg&sqi=2&ved=0CKsBEPwSMAE

İstanbul, Kennedy Caddesi, 34025 İstanbul
    (0212) 414 3600 ‎ · novotel.com

Veya çevrede bildiğiniz bir mekan varsa orasıda olabilir metroya vs yakın olan sizin için daha uygun
    İstanbul u hiç bilmiyorum, aracımda olmayacak forumumuzdan aldığım bilgiye göre trafik durumu berbatmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 24 Kasım 2012; 13:20:08 >

• quote:

Ok arkadaşlar perşembe günü akşamı novotel otel civarı bir yerde buluşalım diyorum istanbulda olacağım, gündüz toplantılar nedeniyle malesef müsait değilim, hiç olmazsa bir çay içeriz muhabbet ederiz
    google maps:
    http://maps.google.com/maps?hl=tr&sugexp=ekjrth&cp=9&gs_id=4&xhr=t&rlz=1C1LENN_enTR507TR507&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bpcl=38897761&ion=1&biw=1366&bih=643&um=1&ie=UTF-8&q=novotel+istanbul&fb=1&gl=tr&hq=novotel+istanbul&hnear=novotel+istanbul&cid=0,0,1903634803090705819&sa=X&ei=25-wUMasE9CGhQf7tYGICg&sqi=2&ved=0CKsBEPwSMAE

Veya çevrede bildiğiniz bir mekan varsa orasıda olabilir metroya vs yakın olan sizin için daha uygun
    İstanbul u hiç bilmiyorum, aracımda olmayacak forumumuzdan aldığım bilgiye göre trafik durumu berbatmış

Alıntıları Göster
    Sabri abi kaç gün İstanbulda sın?

• quote:

google maps:

Alıntıları Göster
    Ok bende varım dostlar. 3 Aralık a kadar bütün tarihlere uyabilirim

• quote:

google maps:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben hafta içi 4 gün ankaradayım 3 günde izmitte bu aralar program full ötesi.
    istanbula gelmem mümkün değil normal zamanda olsaydı kesinlikle katılmak tanışmak isterdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: vedatist

çarşamba gecesi perşembe gecesi ordayım,
    cuma akşamı geri uçuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 24 Kasım 2012; 12:46:38 >
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    29 Kasım benim doğum günüm süper olurdu bana da ancak 27 Kasım-2Aralık arası Londra'da olacağım dolayısıyla katılamayacağım. Şansa bak :)
  • quote:

quote:

Hafta sonu olsaydı sürer olurdu ama olsun sen buralara kadar gelmişken biz 40-50 km mi gelemiyicez

Başka kimseden ses çıkmıyor şimdi hafta sonu tatilde millet tabiki
  • Olay ne ki tam olarak?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.