Şimdi Ara

Adiosçular-İstanbul Buluşması (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
1
Favori
3.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mesai olayı cıkmazsa ben de gelmeye çalışacağım.
  • çaylak adioscularıda kabul ediyorsanız bende gelmek isterim tecrübe dinleyip yararlanmak adına.
  • Buluşma Tarihi: 29 Kasım Perşembe, saat: 20:00 -daha erken gelebilenler için biraz daha öncede buluşulabilinir.
    Buluşma Yeri: Marmara Forum , 1.Kat açık otopark girişinin yanındaki Coffee Corner (yeri kolay olduğu için burada buluşulacaktır. Kalabalık olursa başka bir yere geçilebilir. )

Metrobüs , Hafif Metro , Tramvay ile gelecek arkadaşların hepsinin Zeytinburnu durağında (3 ulaşım aracınıda aktarma noktasıdır) inip 400 metre civarında yürümesi gerekecektir.

bu arada katılacak olanlar kimler

1-) Bilgisayars (Baş Patron)
    2-) Realgs
    3-) Okan30 (muhtemelen)
    4-) Cinematic
    5-) Vedatist
    6-) Bluerdem
    7-) Realstory (muhtemelen)
    8-) Lostvoid
    9-) KcRasco (muhtemelen)
    10-) Bagbam
    11-) Kambochian (muhtemelen)
    12-) Selo 224

Şimdiden 12 kişi olduk bile. Cafeeyi arayıp ( 0212 4666388) 15 kişilik yer ayırtmak lazım.
    Beyazseytanahmet arkadaşımıza cep tellerimizi vermiştik ama son dakika işi için gelemeyecek.
    Bu durumda buluşma saatinde de bu topikten haberleşeceğiz demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 28 Kasım 2012; 8:02:42 >

• Arkadaşlar beklenen katılım olacaksa kafe ufak kalır, tamam yer merkezi ama daha önce sabri ustadın belirttiği gibi saat AVM 22:00 de kapanıyor herkez akşam işten çıkıp gelecek, saat 19:00 da anadolu yakasından marmara forma gelmek isteyen forumdaş en iyi ihtimal 20:30 da ( metrobüs veya deniz ulaşımı ile) mekanda olacak, beraber yemek yiyelim dense zaman sıkıntı olacak.

Bu saatten sonra da plan değiştirmek biraz sıkıntılı olacak

Acizane tavsiyem yemek alternatifi ve oturma zamanının uzaması için Tekzen marketin yanındaki burger king daha iyi olacağıdır. Metro,tranvay, metrobusle gelecek arkadaşlar daha az yürür. Metro ve tranvay durağı tekzenin önünde metrobüs durağı 150 Mt mesafede. Araçla gelecekler içinse tekzende otopark mevcut, ilk buluşma yerinden de uzak değil karşı karşıya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangeraus -- 28 Kasım 2012; 12:01:09 >

• Bah hele bizde geleh mi ?

Bu arada adios muhabbeti nedir.. Ona göre geleceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyüp R Yılmaz

Bah hele bizde geleh mi ?

Gel zararlı çıkmazsın. kara bile geçersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyüp R Yılmaz

Bah hele bizde geleh mi ?

Kambersiz düğün olmaz sende gel

Gelmek istiyorsan tabi ki gelebilirsin ama adios ne olaki dersen konuyu incele derim

http://resim.donanimhaber.com/m_43479733/mpage_1/key_/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

Arkadaşlar beklenen katılım olacaksa kafe ufak kalır, tamam yer merkezi ama daha önce sabri ustadın belirttiği gibi saat AVM 22:00 de kapanıyor herkez akşam işten çıkıp gelecek, saat 19:00 da anadolu yakasından marmara forma gelmek isteyen forumdaş en iyi ihtimal 20:30 da ( metrobüs veya deniz ulaşımı ile) mekanda olacak, beraber yemek yiyelim dense zaman sıkıntı olacak.

Şu saatten sonra plan değiştirmek biraz sıkıntılı olacak

Acizane tavsiyem yemek alternatifi ve oturma zamanının uzaması için Tekzen marketin yanındaki burger king daha iyi olacağıdır. Metro,tranvay, metrobusle gelecek arkadaşlar daha az yürür. Metro ve tranvay durağı tekzenin önünde metrobüs durağı 150 Mt mesafede. Araçla gelecekler içinse otopar mevcut, ilk buluşma yerinden de uzak değil karşı karşıya.

Üstad ilk günden bende onu düşünüyorum. Burger geç kapanıyorsa kesinlikle orası olmalı AVM kalabalık olacağı için hem buluşma,hem ses açısından hemde genişlik açısından daha rahat olacaktır. Böylece dediğiniz gibi yürüme mesafeside kısalır.

• quote:

Orijinalden alıntı: celtavigo
    Üstad ilk günden bende onu düşünüyorum. Burger geç kapanıyorsa kesinlikle orası olmalı AVM kalabalık olacağı için hem buluşma,hem ses açısından hemde genişlik açısından daha rahat olacaktır. Böylece dediğiniz gibi yürüme mesafeside kısalır.

Sadece yurümede değil, oturup çay içip ayrılmak olmaz, akşam işten çıkan mutlaka aç olacak beraber yemek yiyelim falan dense milletin toplanması 20:30 - 21:00 olacak orda bir yerde yemek yense kimse kimseyle muhabbet etmeden saat 22:00 olacak ve herkez dağılacak.

Son gün değişikliği olacağı için uzak bir yerde buluşmak olmazdı. Burger hem ilk planlanan yere yakın, ulaşım açısından rahat, kapanma saati daha geç, aynı mekanda yemek yeme şansımız var, mekan daha geniş ve buluşmak için ilk defa bir araya gelenler için 2-3 kafeden hangisiy di, oturan 2-3 kişiye siz adioscumusunuz diye sorma derdi de olmaz. Akşam 20:00 civarı orta yaşlarda 2-3 bayın oturduğu masa sayısı 2-3'ü geçmez burger king'de Buluşmakta rahat olur.

• O zaman burayı en az bilen Sabri Üstad ilede görüşüp başlıktaki buluşma yerini değiştiririz. Ana sayfamızda da yazarsak sanırım bir sıkıntı olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celtavigo

O zaman burayı en az bilen Sabri Üstad ilede görüşüp başlıktaki buluşma yerini değiştiririz. Ana sayfamızda da yazarsak sanırım bir sıkıntı olmaz.

Sabri ustad için sıkıntı olmaz, önemli olan katılımcılar ne diyecek. Adios konusuna da yazdım katılacaklar topiği incelesin diye, katılımcılar ok. derse Sabri usrad her şekilde kabul eder.
  • Muhtemelen ulaşım ve buluşma kolaylığı açısından tramvayın hemen yanındaki TEKZEN'in yanındaki Burger King olabilir. Bugün netleştiririz.
  • Arkadaşlar;
    Buluşacağınız yere çok yakın bir yerde oturan biri olarak naçizane fikrim;
    Marmara Forum ile Tekzen'in tam ortasında, Tekzenin tarafında Şehristan Cafe & Restaurant (Eski adı Beyzade cafe) var.
    Orada buluşmak daha iyi olabilir.
    Çay, Nargile, yemek var. Geç saatlere kadar da açık.
    Benim mesaim olacak gibi gözüküyor, erken biterse gelmeye çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arunsal -- 28 Kasım 2012; 13:23:58 >
  • Üstadlarım benim siz nereyi uygun görürseniz benim için orası güzeldir
  • benim için farketmez, bana heryer Galatasaray
  • quote:

Orijinalden alıntı: arunsal

Arkadaşlar;
    Marmara Forum ile Tekzen'in tam ortasında, Tekzenin tarafında Şehristan Cafe & Restaurant (Eski adı Beyzade cafe) var.

Üstad şunu keşke ilk gün söyleseyin direkt orayı yazardık. Akşam gelecek arkadaşların yorumlarına göre belirleriz. Sonuçta hepsi aynı noktada.
  • Evet hepsi birbirine çok yakın.
    Katılamama ihtimalim olduğu için çok fazla müdahale etmek istemedim.:)
  • YKB wp yüklüyor mu katılımcılara?
    ya da talep etsek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arunsal

Arkadaşlar;

Benimde aklıma orası geldi ama bilmeyenler çok buunlması daha rahat olur burger kingi söyledim. Benimde gelip gelmeyeceğim kesin olduğundan bugüne kadar olaya mudahil olmadım ama şu anda 12 kişi katılması bekleniyor hangi kafe olduğu nasıl buluşulacağı belirgin olmadığı için mudahale etmek zorunda kaldım. Benim katılma olasılığım %80 katılamazsamda arkadaşlara faydam olsun.

Ama Şehristanda uygun. otoparkıda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangeraus -- 28 Kasım 2012; 20:31:59 >

• arkadaşlar 24 saat sonra buluşacağız ama yer konusu muallakta kaldı.
    Artık bir karar verilsin. Kararı Bilgisayars arkadaşımız versin.Bahsigeen yerler birbirine 100 mt aralıkta ve aralarında başka yapı yok.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.