Şimdi Ara

Adiosçular-İstanbul Buluşması (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
1
Favori
3.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E5 tarafına bakan salonda 3 masa 12 sandalyelik yer hazırlattım.direk o masaya gelin,masa şu an boş

• 5 kişi olduk bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: realgs

E5 tarafına bakan salonda 3 masa 12 sandalyelik yer hazırlattım.direk o masaya gelin,masa şu an boş

Ben geldim

• Son durum ne, kaç kişi oldu

• vedatta geldi,taaa ümraniyeden

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

quote:

Orijinalden alıntı: realgs

E5 tarafına bakan salonda 3 masa 12 sandalyelik yer hazırlattım.direk o masaya gelin,masa şu an boş

Ben geldim

Ustad telefona bakmıyorsun, kac kisi oldunuz

• 8 kisi olduk,muhabbet şahane

• 9. olarak gelecm

• Fazla yemeyim pastami alip geliyorum

• Arkadaslar birinci adios bulusmamiz gerçekleşti, Dangerous üstadin getirdigi pastayi hepimiz ayni anda üfledik,
    Çok ama çok güzel bir buluşma oldu arkadaşlar, hepinize çok teşekkür ederim,
    İnanilmaz eğlendik ve güldük keske İzmirli olsaydınız biz İzmirde çok azız ,sizler gibi dostları bulmak çok zor, gene beyin fırtınaları yaptık birçok güzel şey paylaştık, hepimiz eteğinden bir sürü bilgi ve anı döktükburda paylaşılmayacak gizli tüyolarda konuşuldu
    Harikaydı, harikasınız, sizi bir dost ve arkadaş olarak çok seviyorum sağolun varolun
    İşi olmayıpta gelemeyenlerde çatlasında patlasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 30 Kasım 2012; 1:47:35 >
  • quote:

Arkadaslar birinci adios bulusmamiz gerçekleşti, Dangerous üstadin getirdigi pastayi hepimiz ayni anda üfledik,
    İnanilmaz eğlendik ve güldük keske İzmirli olsaydınız biz İzmirde çok azız ,sizler gibi dostları bulmak çok zor, gene beyin fırtınaları yaptık birçok güzel şey paylaştık, hepimiz eteğinden bir sürü bilgi ve anı döktükburda paylaşılmayacak gizli tüyolarda konuşuldu
    Harikaydı, harikasınız, sizi bir dost ve arkadaş olarak çok seviyorum sağolun varolun

sunu okuyunca içim gitti valla.bende diyarbakırdayım.işleri anca bugünlük hallettim.otele geldim.üstad bi daha gelince tekrar yapalım.

• quote:

Boğaziçi koprusundeyim İstanbul dediğiniz kadr varmış

Sen bir de Manhattan trafigini gor
  • quote:

Arkadaslar birinci adios bulusmamiz gerçekleşti, Dangerous üstadin getirdigi pastayi hepimiz ayni anda üfledik, Bundan onceki

Bundan onceki mesaj 20:12 pasta bayagi buyuktu galiba

Cok iyi olmus arkadaslar bundan sonraki bulusmayi Izmirde de yapalim ama resim yok mu hic ya?

• Katılan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim. saraybosna'dan selamlar.

• Çok keyifli bir buluşma oldu. Bol bol muhabbet edip, hem Adiostan hem herşeyden bolca konuştuk,çok güldük-az şaşırdık.
    En erkek muhabbeti olan kadın-Futbol-politika muhabeeti olmadı ama kalan aklınıza ne gelirse konuşuldu.
    Gerçekten çok keyif aldım, saat 00:30'u gösterdiğinde istemedende olsa buluşmayı bitirmek durumunda kaldık.Keşke haftasonu olsaydıda
    sabaha kadar sürseydi .
    Sabri Üstadım, ayağına sağlık.Sayende çok keyifli bu buluşma ve tanışma imkanı bulduk tüm arkadaşlarla.
    En kısa sürede benzer buluşmaların gerçekleşmesi dileği ile.
  • Buluşma gerçekten çok güzel ve keyifliydi katılmadım ama öyleydi.Gerçekten çok iyi buluşmaydı.Her ay bi kere yapalım.
  • Fotoğraf istiyoruz

Bu arada Ankara'ya da bekliyoruz
  • Gerçektende şahane bir buluşma oldu değerli bilgiler edindik maceralar dinledik. Pastamızı ve üzerindeki 1. buluşma mumunu unutmayan dangeraus üstada sabri üstada ve buluşmamıza katılan ve katılamayıp uzaktan imrenerek izleyen arkadaşlara teşekkürlerimi bir borç bilirim.
  • Resimleri İzmire dönünce yükleyeceğim

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.