Şimdi Ara

Adli kontrol şartı ile serbest bırakıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün bir kavga konusu sebebiyle adli kontrol şartı ile serbest bırakıldım tarafıma yurtdışı yasağı ve her hafta imza atmam konusunda yardımcı olundu. Bu durum işe girişlerde karşıma çıkar mı uyarı veya sicile işler mi konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Niye kavga ettin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alkollüydüm

• Sicile işleyip işlemeyeceği yargılama sonunda belli olur. Bazı işyerleri adli sicil arşiv kaydı isteyebilir ancak şuan soruşturma devam ettiği için bu bilgiye erişemezler.

• hukum kesinlesirse sicile geciyo diye biliyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sen bir an önce işe gir sicile işlememişken.

• OptikForm kullanıcısına yanıt

İşe girdikten sonra ne olacak hocam. Her hafta imzaya gitsem bile karşıma çıkacak mı ileride?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Spinazola kullanıcısına yanıt

İşe girdikten sonra 1 ve yıl üstü ceza alırsan zaten devlet memurluğun düşüyor. Şu an adli sicil kaydında devam eden davan da gözükür. Almazlarsa almazlar yani.

• Konunun çok uzmanı değilim sadece 1 yıl meselesini biliyorum.

"657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun ifadesine göre, kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezası alan kişiler ile verilen hapis cezasının süresine bakılmaksızın affa uğramış olsa dahi maddede sayılan suçlardan mahkûm olan kişiler devlet memuru olamamaktadır."

Kanunda böyle geçiyor. Ancak mülakatta falan bilerek düşük puan verip elerler mi orasını bilemem.

• asertyu kullanıcısına yanıt
    Ya zaten engelliden gireceğim. Bipolardan %40 alıyorum, daha diyabet falan var. Çok sorun olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asertyu kullanıcısına yanıt

Hapis cezalık bir durum yok olay bambaşka bir seviye hocam sadece haftada 1 kez imzaya gideceğim adlı sicil kaydında şuan bir şey gözükmüyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.