Şimdi Ara

admin bi cevap verirmisin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

benim açtığım konuları kilitlemişsiniz, nedenini öğrenebilirmiyim? siz kuralları mı yerine getirdiniz?

eğer kural hatası yaptıysam kusura bakmayın ama hepsini okuduğuma eminim msn grubu açmakla ilgili bir kural yoktu.herkes özgür değil mi bu konuda? kapatılmalıysa hepsi kapatılmalı bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: biseydicem

sayın admin,

benim açtığım konuları kilitlemişsiniz, nedenini öğrenebilirmiyim? siz kuralları mı yerine getirdiniz?

eğer kural hatası yaptıysam kusura bakmayın ama hepsini okuduğuma eminim msn grubu açmakla ilgili bir kural yoktu.herkes özgür değil mi bu konuda? kapatılmalıysa hepsi kapatılmalı bence.

msn grubu açmak değil
    fake üyeliklerle taklit grupların reklamını yapman yasak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spyxxx

quote:

sayın admin,

msn grubu açmak değil

sayın spyxxx,

lütfen sözlerimize dikkat edelim, bu üyelik fake değildir, size söyledim iftira atmadan önce kanıtınız olsun ki bu bir iftira olmasın.

ama grup reklamı yapmak yasak ise bunu sizde yaptınız, ozaman sizin konunuzda silinmeli sanırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Spyxxx

quote:

sayın admin,

msn grubu açmak değil

sayın spyxxx,

lütfen sözlerimize dikkat edelim, bu üyelik fake değildir, size söyledim iftira atmadan önce kanıtınız olsun ki bu bir iftira olmasın.

ama grup reklamı yapmak yasak ise bunu sizde yaptınız, ozaman sizin konunuzda silinmeli sanırım.

grup reklamı yapmak değil diyorum ya sana
    20-30 tane grup açıp milletin üyelerini çalmak yasak.

Mesela salı günleri 1 kişi Update konusu açar
    Diğerleri silinir.

Buna benziyor. Forumda 2liliği önleme amaçlı bir durum...
    ayrıca konular silinmedi kitlendi. Lurtz gelince hepsini inceleyerek size gereken cezayı vericek...

• 1- 1 Konuyu 2. kez açmak yasaktır.
    2- Başka konuda tartışma yarattınız.

Bir daha bü tür konuların açılmamamasını istiyoruz. Son uyarımızdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.