Şimdi Ara

Admin denilen görevliler ne işe yarıyor???!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 10 yillik konu hortlatma konusunda adminlere sonuna kadar hak veriyorum 1 kisi hortlatinca ardi arkasi kesilmiyor mesajlarin birde ovunup imzaya falan koymalar imzaya koyunca havali oldugunu dusunuyor heralde bir takim ergen surusu:)
  • Beğenmiyorsanız başka forumlara bakın, forumun düzeni bu, kurallara uyan kısım memnun. Beğenmeyenler kendileri düşünsün.
    Arz, talebe göre 10 yılı aşkın geçmişi olan forumu mu şekillendirilecek ?
    Birisi egosunu tatmin ediyor, başkasıda geliyor çanak tutuyor.

Horlatanlara bundan sonra hortlatılma tarihine göre Altın, Gümüş ve Bronz madalya verilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 10 Mart 2012; 17:45:24 >
  • Aslında kaç yıllık hort olursa o kadar fazla ceza verilse daha iyi olur.
  • Zaten bizler ne kadar anlatmak istesek de niyetimizi, siz hep bize olumsuz yaklaşacaksınız. Olsun...

Konu hortlatmanın neden ceza aldığını anlattık ve bu kural dahilinde yapmış olduğunuz eylemin gerektireceği cezayı kabul edecek olgunlukta olmanız gereklidir. Burada yapmış olduğunuz durumun zaten hiçbir şekilde "gereksiz"den başka tanımı yoktur.

10 yıl önce açılmış bir sorun başlığına, siz de yazabilir, gerekli bilgileri alabilir ya da 10 yıl önce yazılmış bir çözümden yararlandığınız için teşekkür edebilirsiniz. Burada sizin kelimelerinize elbette mühür vurmuyoruz, vurmayız. Ancak "Konu HORT" yazmanın ne manası vardır, ne de esprisi.

Kurallar budur, bunca zamandır bu şekilde işler ve bu foruma üye olurken hepimiz bu kuralları kabul ederek üyeliğimizi başlatırız.

İyi forumlar.
  • şaka gibi ya eski konulara girip hort zaa yazıyorlar sonra buraya gelip ahkam kesiyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F5 -- 10 Mart 2012; 19:41:37 >
  • forumda daha çok gönüllü arkadaşlar olmalı bence.
    Yani sadece ilgilendiği alan dışında başka konuları takip edecek arama ve raporlama yapabilecek insanlar olmalı.

Admin ve mod ların işleri zaten zor. Onlara destek olmamız gerekiyor.
  • Şu konu hortlatma mevzusunu 1 yıldır diyorum kurallara ekleyin diye de ipleyen yok ki. Kuralı buraya yazarsınız üye görmediyse görsün diye, daha da muhattap olmazsınız olur biter. Her seferinde bıktım şu hortlatma konusu yüzünden tartışma çıkmasından. 1 madde eklemek zor mu arkadaş ?
  • arkadaslar yanlıs yere yazıyom belki bilemem ama googleden arama yaptıgımda en iyi sitelerden biri dh..ne aramaya kalksam hep en başda cıkdı ..uye olim dedim bi kac konu acdım yardım agırlıklı ne cevap atan ne yardım edenı göremedım malesef bu konuda biz yenılere sızın tabirinizle caylaklara daha desdek olmanız yada elde tutmanız gerekmez mı ..bi müşteri olarak kendımı gorseydım bi daha magazaniza ugramam bunu neden ornek verdım cunku kendım satış danışmanıyım müşteri memnuniyeti önemli bu safhada ...
  • @ Nétwork

Simdi neden boyle bir sey soyleme ihtiyaci duydun ki ? bu forum senin mi ? begenmiyorsaniz baska forumlara bakin gibi laflari da kullanman hic hos degil !! su forumda sevdigimiz uyeler ve onlarin degerli yorumlari olmasa emin ol 5 dakika durmazdim burda ayrica dh bulunmaz hint kumasi falan da degil gecenin bu saatinde bile bir suru uye var forumda ve cok mukemmel yorumlar atiliyor !! ben bu forum sayesinde yasamadan bir suru tecrube ogrendim

benim kurallarla hic bir problemim yok sadece bazi yoneticiler gorevlerini abartiyorlar o kadar !!

@ dusty

yapmis oldugum tanim sizce gereksiz bence degil konu disina atilan yorumlarin bir kismi sacma sapan ve hic bir mantigi yok !! ciddi anlamda acilan konulara, care bekliyen kisilere bazi uyeler baykus resimleri, unlu insanlarin resminin altina " gulmedim, komik degil gibisinden yazilar, cool story bro, gel bi dakka konusucaz gibi acilan topic in konusunu degistiren ve dalga konusu olmasina sebep olan yerlerde niye peki uyari vermiyorsunuz ? hort yazmak mantigi neyse bu resimleri koyma mantigida bence ayni

benim belirtmek istedigim olmadik yerlerde ufak tefek seylerden uyari puani veriyorsunuz bazende kurallarin acik bir sekilde ihlal edildigi yerlerde de varliginiz gorunmuyo

• Konu Dışı zaten Off Topic'tir ve kendi içerisinde kuralları vardır. Oranın işleyişi ve yönetilişi genel forum işleyişinden ve buna endeksli olarak yönetiminden çok daha farklıdır.

Anlamak istemediğiniz şu: Konu hortlatma yapan arkadaşlar alakalı, alakasız, yerinde ya da yanlış yerde tutup da her tür konuda bu işi yapma hakkını buluyor kendinde. Misalen TV Tavsiyeleri bölümü için konuşalım, bu bölümde atıyorum 200X yınlında açılmış bir tavsiye isteği konusunun altına gelip "HORT" yazarsanız aldığınız uyarıyı ve cezayı sonuna kadar hakedersiniz. Bu forumun her bölümü için de geçerlidir. Burası bir esasen bir donanım ve teknoloji forumudur ve bu konuları içeren başlıklar espri malzemesi yapılamaz.

Zaten forumun rutin teknoloji havasından kurtulmak için pek çok bölümü içeren bir off topic kısmı mevcut. Buralarda da eğlenebilmenin çeşitli yolları var. Bu alanlar dışına çıkarılan eğlenceler ve "HORT" gibi manasız deyişler cezaya tabiidir.

Ayrıca bize "kurallarin acik bir sekilde ihlal edildigi yerlerde de varliginiz gorunmuyo" derken, siz gördüğünüzde şikayet sistemini kullanmayı deniyor musunuz? Hakverin ki sizler gibi bizler de forumun her alanında her an, her gün, her dakika aktif olamıyoruz. Üyelerimizin "şikayet et" seçeneğinin de farkında olduğunu biliyoruz. Siz de deneyin o halde o butonu, süs değil ya? Hele bir deneyin, şikayette bulunun. O zaman yapılmazsa o zaman yaftalayın bizi ama hariçten gazel okumayın bunu yapmadan.

• quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

quote:

Orijinalden alıntı: ZR1

hiç bir işe yaramıyorlar iş güç ban olmuş hergün saat başı forum çöküyor kimsenin umrunda deil iş ban vermeye geldimi anında ban demin konudışından 2 hafta uzaklaştırma aldım sırf m yazdığım içinadamın tekine sırf beni konuda rahatsız ediyor diye pmden adam akıllı cevap verdim ki adam beni dakkasında şikayet etmiş 5 10 dakkaya 2-3 hafta gideriz işte görevleri buiddasına girerimki bütün gelen şikayetleri incelemeden 4 gün veriyolar bu 10 oldu3 tane saygı duyduğum yönetici var onun dışında gerisi yalan

1- Forum çöktüğünde çalışan kişiler yazılım uzmanları. Adminler sizden sorumlu
    2- Birisi rahatsız ediyorsa orada " şikayet et " butonu var. Şikayet edersin. Mesajı silinir. Bi daha yaparsa uzaklaştırma alır. Sen ona cevap verirsen sen ceza alırsın. Haklıyken haksız konuma düşersin.
    3- Evet bazı kişiler her şikayete uyarı verme, uzaklaştırma düşüncesi ile yargılama özelliğine sahip. Bu anda uyarı listesine girip düzgün açıklama yaparak haklılığını kanıtlayabilirsin. Hala haklı olduğunu düşünüyorsan forumdestek'e mail atarsın.

işte o her zaman öyle olmuyor. bazı üyeler oluyor, birisine takıyor ve peşinden ayrılmıyor. her attığı mesajın ardından alıntı yapıp bir şeyler söylüyor, zıt gidiyor. kurallara aykırı bir yanı var mı? bence pek yok. zaten benim başımda defaten böyle olaylar geldi, şikayet sistemi hiçbir işe yaramıyor. her olayda çözümmüş gibi "şikayet sistemini kullanın" denmesini de muazzam derecede saçma buluyorum. şikayet sistemi çoğu zaman üyelerin derdine çare olmuyor.

• Arkadaşlar konu hortlatmak uyarı puanı gerektirir. Her maddeyi kurallara yazın gibi bir argümanla gelmeyiniz zira her adımı kurala bağlamak herkesi sıkar. Burada önemli olan forumun işleyişinin aksamamasıdır. Bu durumda forumun düzenini sağlamak için alacağımız her türlü önlem, yapacağımız yaptırım olağandır.

Her ne kadar şikayet sistemini saçma ve faydasız olarak görsenizde şikayet sistemi bu forumun üye-kural dışı durum-yönetim üçgeninin vazgeçilmezidir ve bu sisteme ihtiyacımız kaçınılmazdır. Her durumda kullanırsanız seviniriz. :)

Bu konu ile çok zaman kaybettiğimizi düşünüyorum. Herkese iyi forumlar dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.