Şimdi Ara

Admin denilen görevliler ne işe yarıyor???!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soru gayet açık! Bu admin denilen görevliler ne işe yarıyor?
    Millete ceza vermekten başka bi halta yaradıkları yok.
    Neymiş? Gereksiz konu hortlatmaymış! Bu forumda eski konulara cevap yazılamaz diye birşey mi var! Belki adamın işine yarayacak!

He yaramayacak diyorsanız görevinizi yapın da eski konuları silin bir zahmet! Hayret birşey be!
    Milletin siyasi mesajlarını haber vermeden silerler, işlerine gelmeyenleri haber vermeden silerler!
    Ama eski konular nedense cirit atıyor!

Millete ceza vermekten başka bir işe yaradığınız yok vallahi. Elimde yetki olsa da bende size ceza versem görevi kötüye kullanmaktan!

• Öncelikle merhaba,

Uyarı geçmişinizden sizi bu kadar sinirlendiren uyarıya baktım. Uyarı alma sebebiniz bu mesajınıza konu olan "gereksiz konu hortlatma".

Şimdi bu açıklamamdan sonra geleyim asıl konuya,

İlk olarak konudaki bizlere yönelik hitap şekliniz ve kullandığınız üslup hiç hoş değil ki eminim sizde bunun farkındasınızdır. Şikayetçi olduğunuz konuda haklı bir tarafınız olsaydı tüm samimiyetim ile bu doğrultuda bir cevap yazardım ancak benim açımdan durum öyle değil.

Sizin bilinçli olarak ve bunu rekor denemesi olarak görerek hortlattığınız konuya en son 23 Haziran 2001 tarihinde cevap yazılmış. Sizin konuyu hortlattığınız mesaj ise "Konu Hort En iyisi bir zamanlar BearSharedı "

İşin ilginç yanı imzanızdan gördüğüm kadarı ile bunu eğlence haline getirmişsiniz ve tıpkı imkansız bir şey başarmışcasına imzanızda bu durumu paylaşmışsınız.

Tarafsız olarak bu durumu değerlendirdiğiniz zaman gereksiz bir davranış sonucunda forum kirliliği dediğimiz olaya yol açmış olduğunuzu farkedeceğinizi düşünüyorum. Düşünün herkes sizin gibi böyle rekor denemesi için eski konuları hortlatmaya kalksa ne olur bu forumun hali?

Gelelim neden eski konuların silinmediğine.. Forumlar yıllarca biriktirilen paylaşımlar, bilgiler, tecrübeler üzerine kurulu yapılardır. Heleki donanımhaber forumları altyapı ve bilgi birikimi bakımından oldukça sağlam ve içeriği zengin bir forumdur. Eğer sizin dediğiniz gibi eski konular silinirse bu bahsettiğim tecrübelerin ve birikimlerin de silinmesi anlamına gelecektir. Bu konuların varlığı her zaman mutlaka birilerinin işine yarıyor/yarayacaktır. Ancak bu tip konuların altına hort, hey vs. yazıp ya da çeşitli smıleyler kullanarak güncel konuların içine taşımak bu birikimleri bir nevi kötüye kullanmak olacaktır. Bunu sizin hortlattığınız konu için yazmıyorum, genel olarak değerlendiriyorum.

Diyorsunuz ki belki birisinin işine yarayacak? Siz tarihi eski, teknik bir konu altına bilgi alma amaçlı bir mesaj yazsaydınız büyük olasılıkla herhangi bir uyarı almayacaktınız. Çünkü bu durumda siz iyi niyetli olacağınız için durumu gören yönetici de anlayış göstererek, konuyu kilitlemek ile yetinebilirdi. Ancak yukarı da da bahsettiğim gibi tamamen gereksiz ve art niyetle yapılmış bir hareket söz konusu.

Son olarak gelelim siyasi vs. mesajların silinmesi durumuna. İnanın forum altında görev yapan arkadaşlarımdan hiçbirisi kasti ya da art niyetli olarak bir işlem yapmaz. Kurallar ne ise hepimiz o çerçevede işlem yapıyoruz.

Size samimi olarak durumu açıklamaya çalıştım, anlayış göstereceğinizi umuyorum.

İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64

Soru gayet açık! Bu admin denilen görevliler ne işe yarıyor?

Size yaptığınızın yanlış olduğunu göstermeye çalışırlar. Eğer ısrarla buna devam ederseniz yavaştan yol verirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

Öncelikle merhaba,

Uyarı geçmişinizden sizi bu kadar sinirlendiren uyarıya baktım. Uyarı alma sebebiniz bu mesajınıza konu olan "gereksiz konu hortlatma".

İlk olarak konudaki bizlere yönelik hitap şekliniz ve kullandığınız üslup hiç hoş değil ki eminim sizde bunun farkındasınızdır. Şikayetçi olduğunuz konuda haklı bir tarafınız olsaydı tüm samimiyetim ile bu doğrultuda bir cevap yazardım ancak benim açımdan durum öyle değil.

Sizin bilinçli olarak ve bunu rekor denemesi olarak görerek hortlattığınız konuya en son 23 Haziran 2001 tarihinde cevap yazılmış. Sizin konuyu hortlattığınız mesaj ise "Konu Hort En iyisi bir zamanlar BearSharedı "

İşin ilginç yanı imzanızdan gördüğüm kadarı ile bunu eğlence haline getirmişsiniz ve tıpkı imkansız bir şey başarmışcasına imzanızda bu durumu paylaşmışsınız.

Tarafsız olarak bu durumu değerlendirdiğiniz zaman gereksiz bir davranış sonucunda forum kirliliği dediğimiz olaya yol açmış olduğunuzu farkedeceğinizi düşünüyorum. Düşünün herkes sizin gibi böyle rekor denemesi için eski konuları hortlatmaya kalksa ne olur bu forumun hali?

Gelelim neden eski konuların silinmediğine.. Forumlar yıllarca biriktirilen paylaşımlar, bilgiler, tecrübeler üzerine kurulu yapılardır. Heleki donanımhaber forumları altyapı ve bilgi birikimi bakımından oldukça sağlam ve içeriği zengin bir forumdur. Eğer sizin dediğiniz gibi eski konular silinirse bu bahsettiğim tecrübelerin ve birikimlerin de silinmesi anlamına gelecektir. Bu konuların varlığı her zaman mutlaka birilerinin işine yarıyor/yarayacaktır. Ancak bu tip konuların altına hort, hey vs. yazıp ya da çeşitli smıleyler kullanarak güncel konuların içine taşımak bu birikimleri bir nevi kötüye kullanmak olacaktır. Bunu sizin hortlattığınız konu için yazmıyorum, genel olarak değerlendiriyorum.

Diyorsunuz ki belki birisinin işine yarayacak? Siz tarihi eski, teknik bir konu altına bilgi alma amaçlı bir mesaj yazsaydınız büyük olasılıkla herhangi bir uyarı almayacaktınız. Çünkü bu durumda siz iyi niyetli olacağınız için durumu gören yönetici de anlayış göstererek, konuyu kilitlemek ile yetinebilirdi. Ancak yukarı da da bahsettiğim gibi tamamen gereksiz ve art niyetle yapılmış bir hareket söz konusu.

Son olarak gelelim siyasi vs. mesajların silinmesi durumuna. İnanın forum altında görev yapan arkadaşlarımdan hiçbirisi kasti ya da art niyetli olarak bir işlem yapmaz. Kurallar ne ise hepimiz o çerçevede işlem yapıyoruz.

Size samimi olarak durumu açıklamaya çalıştım, anlayış göstereceğinizi umuyorum.

İyi forumlar.

benim aldığım ilk uyarı ya da cezam olsa tamam. Ama ordakilerin çoğunda öznel değerlendirmelere göre hareket edilmiş.
    Uyarı listesinden adminle konuşuyorduk. Cevap vermeyi kesti. Madem haklı. Neden cevap veremiyor?

Son mesaja hort yazdık diye iki kutu doldurduk. Neyse madem öyle. Bir ara bi tane daha hortlatırım en azından kutucuklar gider.

Gerçekten millete ceza vermekten başka yaptığınız görev yok. İşiniz çok kolay aslında. Şikayet butonuna gelenlerin %99una ceza verin.

Bakın benim uyarı listeme. İkinci el bölümüyle ilgili önce onaylanmış ve sonra reddedilmiş bir durum var.
    Orda admin bakmadan uyarıyı vermiş. Ben de gerekli açıklamayı yaptım. Boşu boşuna uyarı listem kabardı. Neden?

Bu şikayet edilmiş kesin bunda bir durum vardır. Böyle düşünüyor ceza verenler.

• quote:

Bir ara bi tane daha hortlatırım en azından kutucuklar gider.

Ben yerinizde olsam bundan pek emin olmazdım.
  • Aslında belli bir zaman geçince cevap yazılamasın konuya böyle olursa konu hortlatmada olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

quote:

Ne o? Tehditlere mi başladınız? İşte sizin "admin"liğiniz bu kadar. Yazık.

Her lafa bir cevabınız var gibi konuşuyorsunuz forum genelinde. Yukarda yazdığım uzun mesaja neden cevap yok da size batan cümleyi alıntı yapıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaCKeRBoY64 -- 6 Mart 2012; 21:26:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu tuşlar ne işe yarıyor???
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En azından her orta forum kullanıcısı bu forumun yönetiminin üyelerini tehdit etmeyeceğini bilir. Sizi tehdit etmem yönetime leke sürer, kendime çamur atmama neden olur yönetimde olduğum her zaman karşıma gelir. Kişi yaptığı işi önce kendi beğenecek. Bize uyarlarsak size verdiğim cevabı önce kendim beğenmeliyim. Haliyle tehdit, ekran başından 30 yaşındaki bir kişi gayet boş bir kavramdır.

Amacınızın boş bir şekilde konu hortlatmak yani eski konuları bulup yine boş mesajlar ile ilk sayfaya düşürmek akabinde imzanıza koyarak şekil yapmak olduğu anlaşılıyor. Rekordur, hoş bir anıdır katılırım, helal olsun der geçerim. Ancak; eski konular, içinde bilgi barındırır fakat sadece eskidir. Boş mesajlar ile ilk sayfaya taşınmasını ve kişilerin bu konulara girerek zaman kaybetmesini pek istediğimiz söylenemez. Silmek ise yapılabilecek en kötü harekettir zira o bilgiye birinin ihtiyacı olabilir.

Hal böyle iken bilinçli şekilde konuları hortlatmak akabinde zaten sadece sizi rahatsız etmek ve kurallara uymanız için avatarınızın altında konumlandırılmış uyarı kutucukları kısa sürede yok etmek için yine konu hortlatmaya çalışmanız bir sonraki seferde 2 uyarı puanı ile kalmaz.

Tehdit etmekten ziyade tüm samimiyetimle demek istediğim budur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rds

quote:

Ne o? Tehditlere mi başladınız? İşte sizin "admin"liğiniz bu kadar. Yazık.

Her lafa bir cevabınız var gibi konuşuyorsunuz forum genelinde. Yukarda yazdığım uzun mesaja neden cevap yok da size batan cümleyi alıntı yapıyorsunuz?

Ekleme : Diğer yazdıklarınıza yine cevap vermedim çünkü uyarılarınızı ve içinde cereyan eden konuları tek tek incelemem gerekmekte. Müsait olduğumda memnuniyetle bunuda yapar sizi bilgilendirmek isterim.

İyi forumlar.

• Hort konusunu çözebilmiş değilim bende henüz millet 10 senelik Hort yapıyo imzayada yazıyor bunu ama ben yapınca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aallpp99

Hort konusunu çözebilmiş değilim bende henüz millet 10 senelik Hort yapıyo imzayada yazıyor bunu ama ben yapınca

ben de iki konu için 4 kutuyu kırmızıya buladım hocam. Bi gün sinirlenip 2006dan beri açık olan üyeliğimi kapattıracağım. Cılkı çıktı bu forumun ve uygulamaların.
    Keyfi davranıyorlar. Yandaşları küfür eder, mesajlarını silerler sadece. Biz konu hortlatırız. Görmediğimiz muamele kalmaz.
  • kusura bakma ama imzada 11 yıllık hortlar varken bir de minareye kılıf aramak, yöneticileri aptal yerine koymaktır. yöneticileri haksız bulduğum çok sayıda uygulama oldu, ama bu onlardan biri değil.
  • quote:

quote:

Hort konusunu çözebilmiş değilim bende henüz millet 10 senelik Hort yapıyo imzayada yazıyor bunu ama ben yapınca

ben de iki konu için 4 kutuyu kırmızıya buladım hocam. Bi gün sinirlenip 2006dan beri açık olan üyeliğimi kapattıracağım. Cılkı çıktı bu forumun ve uygulamaların.
    Keyfi davranıyorlar. Yandaşları küfür eder, mesajlarını silerler sadece. Biz konu hortlatırız. Görmediğimiz muamele kalmaz.

Biz yönetime seçimle değil atamayla geliyoruz.

Burası özel bir mülk, peşin peşin söyleyeyim de, ille de seçim isteriz tartışması başlamasın. Neyse.

Atananların yandaşı olmaz, olsa da anlamı olmaz. Atananlar atandıkları gibi görevden alınırlar, yandaşın faydası olmaz.

Bir de kimlermiş bu yandaşlarımız bir söyler misiniz?

Hangi "yandaşımız" küfür etmiş de işlem yapılmamış?

Allah aşkına azıcık mantıklı düşünün, bu kadar yönetici geldi geçti, demek ki kimse kalıcı değil. Peki bu forumun adminleri, sahibi izin verir mi bir yöneticinin üyeleri kayırmasına.

Adminlerin tamamı, hele rds bu konularda son derece titizdir.

• hem suçlu hem güçlü dedikleri böyle birşey olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toorop

quote:

quote:

Biz yönetime seçimle değil atamayla geliyoruz.

Burası özel bir mülk, peşin peşin söyleyeyim de, ille de seçim isteriz tartışması başlamasın. Neyse.

Atananların yandaşı olmaz, olsa da anlamı olmaz. Atananlar atandıkları gibi görevden alınırlar, yandaşın faydası olmaz.

Bir de kimlermiş bu yandaşlarımız bir söyler misiniz?

Hangi "yandaşımız" küfür etmiş de işlem yapılmamış?

Allah aşkına azıcık mantıklı düşünün, bu kadar yönetici geldi geçti, demek ki kimse kalıcı değil. Peki bu forumun adminleri, sahibi izin verir mi bir yöneticinin üyeleri kayırmasına.

Adminlerin tamamı, hele rds bu konularda son derece titizdir.

moderatörler öyle o zaman.

• Boyle bir iddaada bulunduysaniz link vermek durumundasiniz. Ben forumda moderatör olarak görev yapmaktayim ve benim yandaslarim kimlermis bilmek istiyorum.

Eger yandasi olan ben degilsem, yandaslari olan moderatör kimmis söylermisiniz ?
  • HaCKeRBoY64

Yandaş dedikleriniz kimse tek tek isim vermelisiniz, aksi halde bu tarz söylemler size bir fayda sağlamayacağı gibi tüm yönetimi zan altında bırakacaktır.

6 yıl bu forumda görev aldığım için yazmak istedim. Bu forumun üyeleri arasında adaleti ve düzeni sağlayamayan veya yanlış yapan her kim ise görevinden alınmıştır.

Kendi geçmişimden örnek vereyim. Çok samimi arkadaşlarımı bile forumda hakaret yada küfür ettiği için banlamışımdır. Şu an ki yönetime de böyle yandaş mevzularına girmeyeceği için kefil bile olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

Öncelikle merhaba,

İyi forumlar.

Bu cevap, sitenin yönetici seçiminde bir sorun olmadığının ispatı olmuş resmen. Sabrından ve üslubundan dolayı tebrik ediyorum hocam

Şu "yandaş" meselesini de kapatın artık. 6 yıldır bu forumdayım, daha 1 kişinin bu iddiasını kanıtladığını görmedim. Çamur at izi kalsın mantığıyla yapıyorsunuz ama, en basit tabirle ayıptır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelabel -- 8 Mart 2012; 4:47:25 >

• Yönetimde ve forumda belirli kurallar vardır. Bu kurallar dahilinde de en ılımlı forum kuralları donanım haber forumlarındadır. Zannediyor musunuz ki bilgisayar karşısında, ellerimizi ovuşturarak "bir üye hata yapsa da banlasam, ceza versem, uyarı yazsam" gibi beklediğimizi. Hatta hiçbir zaman farkında olmayacaksınız ama elimizden geldiğince hepinize tolerans göstererek ağır forum kurallarını uygulamak istemiyoruz. Yalnız bu da bir zorunluluk.

Sırf işimizi yapıyoruz diye annemize, kardeşimize, eşimize küfür yiyip, bir de üzerine üyelerimizden ağır ithamlar duyuyoruz. Daha sonrasında da burada bizleri anlayan üyelere "yalaka, yağcı" sıfatları yakıştırıyorsunuz.

Her neyse HORT! konusu için konuşuyorum, her koşulda cezai işlem gerektirir. Forumda eğlenebileceğiniz alanlar mevcuttur ve konu HORT'latma gibi saçma bir eğlence ve övünme şekli yoktur. Bunu savunmanın da mantığı yoktur. İmzanızda gururla taşıdığınız o linkler, benim yönetim yaklaşımımda anında ceza verilmesi gereken linklerdir.

İyi forumlar...

• hiç bir işe yaramıyorlar iş güç ban olmuş hergün saat başı forum çöküyor kimsenin umrunda deil iş ban vermeye geldimi anında ban demin konudışından 2 hafta uzaklaştırma aldım sırf m yazdığım içinadamın tekine sırf beni konuda rahatsız ediyor diye pmden adam akıllı cevap verdim ki adam beni dakkasında şikayet etmiş 5 10 dakkaya 2-3 hafta gideriz işte görevleri buiddasına girerimki bütün gelen şikayetleri incelemeden 4 gün veriyolar bu 10 oldu3 tane saygı duyduğum yönetici var onun dışında gerisi yalan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 9 Mart 2012; 23:17:04 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.