Şimdi Ara

Admin denilen görevliler ne işe yarıyor???!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ZR1

hiç bir işe yaramıyorlar iş güç ban olmuş hergün saat başı forum çöküyor kimsenin umrunda deil iş ban vermeye geldimi anında ban demin konudışından 2 hafta uzaklaştırma aldım sırf m yazdığım içinadamın tekine sırf beni konuda rahatsız ediyor diye pmden adam akıllı cevap verdim ki adam beni dakkasında şikayet etmiş 5 10 dakkaya 2-3 hafta gideriz işte görevleri buiddasına girerimki bütün gelen şikayetleri incelemeden 4 gün veriyolar bu 10 oldu3 tane saygı duyduğum yönetici var onun dışında gerisi yalan

1- Forum çöktüğünde çalışan kişiler yazılım uzmanları. Adminler sizden sorumlu
    2- Birisi rahatsız ediyorsa orada " şikayet et " butonu var. Şikayet edersin. Mesajı silinir. Bi daha yaparsa uzaklaştırma alır. Sen ona cevap verirsen sen ceza alırsın. Haklıyken haksız konuma düşersin.
    3- Evet bazı kişiler her şikayete uyarı verme, uzaklaştırma düşüncesi ile yargılama özelliğine sahip. Bu anda uyarı listesine girip düzgün açıklama yaparak haklılığını kanıtlayabilirsin. Hala haklı olduğunu düşünüyorsan forumdestek'e mail atarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

quote:

hiç bir işe yaramıyorlar iş güç ban olmuş hergün saat başı forum çöküyor kimsenin umrunda deil iş ban vermeye geldimi anında ban demin konudışından 2 hafta uzaklaştırma aldım sırf m yazdığım içinadamın tekine sırf beni konuda rahatsız ediyor diye pmden adam akıllı cevap verdim ki adam beni dakkasında şikayet etmiş 5 10 dakkaya 2-3 hafta gideriz işte görevleri buiddasına girerimki bütün gelen şikayetleri incelemeden 4 gün veriyolar bu 10 oldu3 tane saygı duyduğum yönetici var onun dışında gerisi yalan

1- Forum çöktüğünde çalışan kişiler yazılım uzmanları. Adminler sizden sorumlu
    2- Birisi rahatsız ediyorsa orada " şikayet et " butonu var. Şikayet edersin. Mesajı silinir. Bi daha yaparsa uzaklaştırma alır. Sen ona cevap verirsen sen ceza alırsın. Haklıyken haksız konuma düşersin.
    3- Evet bazı kişiler her şikayete uyarı verme, uzaklaştırma düşüncesi ile yargılama özelliğine sahip. Bu anda uyarı listesine girip düzgün açıklama yaparak haklılığını kanıtlayabilirsin. Hala haklı olduğunu düşünüyorsan forumdestek'e mail atarsın.

geçen sene attık pişkin pişkin cevap veriyor suç bendeymiş gibi birde neyse siz lan lafına bile 4 gün veriyosunuz adamlar ana avrat sövüyor 3 puan alıyor ben anlamadım hatta şimdi sırf konu kirlenmesin diye mesaj attım beni şikayet etmiş şimdi gene ban yiyecem durduk yere bu ne biçim adalet attığım mesajda küfür olsa gam yemiyecem

•  Admin denilen görevliler ne işe yarıyor???!!!
    bunun neresi 2 hafta ban almam neden olmuş telefonda girdiğim için m yazdım evde bakarım diye bütün konu bana musallat olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 9 Mart 2012; 23:40:32 >
  • quote:

...adamlar ana avrat sövüyor 3 puan alıyor...

Hatalarımız mutlaka vardır ama bu kadar uç noktalardan girmeyin konuya. Yine bu söylediğinize ihtimal vermek istiyorum ve diyorumki; biz başka mesajlara işlem yaparken ana avrat küfürlü mesajı görmemişizdir ama bu ihtimalde yok denecek kadar az çünkü mutlaka bir arkadaşımız o mesajı şikayet eder, mutlaka önümüze gelir ve işlemini yaparız. Tamam çok kötüyüz ama bu kadar değiliz. Biraz insaf lütfen.
  • tamam beyler uzatmıyacağım hepiniz haklısınız hepiniz sütten çımış akkaşık dahada bişey yazmıyacam zaten ban geliyor şimdi zaten haydi eyvallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 9 Mart 2012; 23:44:38 >
  • quote:

Admin denilen görevliler ne işe yarıyor???!!!
    bunun neresi 2 hafta ban almam neden olmuş telefonda girdiğim için m yazdım evde bakarım diye bütün konu bana musallat olmuş

Şu şekilde açıklayayım;

telefondan girdiğiniz için M yazdınız; size alıntı yapılıp cevap verildiğinde akabinde Yaw he he dediniz. Tekrar alıntı yapıldı size ve siz karışık olarak Ya daha 10 gunluk uyesın banamı ogretıyosun post kasılıp kasılmıyacagını mesaj bulunsun dıye yazdım problem???? dediniz.

Sizin mesajınıza altıntı yapan ve Bunun için sayfa başında bulunan 'Favorilerime Ekle' seçeneğini kullanabilirsin , ayrıca 'Bu konuya email ile güncelleme abonesi ol' diğer kullanabileceğin bir seçenektir ! diyen arkadaşımıza ise Sanane sanamı dustu ekleyıp eklememem bak ısıne hayret bısey belamısınız gıdın baska konulara bakın sayfaların yarısı mesajım bulunsun dıye uzatmayın dediniz.

Tüm bunlar birleşince 15 gün bölüm kısıtlaması oldu.

Ekleme: Uzatıp uzatmamanız banlanmanıza neden olmaz. Sevgi saygı çerçevesinde dilediğiniz kadar uzatabilirsiniz.

• quote:

Admin denilen görevliler ne işe yarıyor???!!!

14) Bölüm içerisindeki konulara sürekli olarak konunun açılış amacının önüne geçecek şekilde alakasız mesajlar yazmak ve alakasız resimler koymak yasaktır. Unutmayınız ki her replik ancak uygun zamanda kullanıldığında konuyu amacından çıkarmaz ve bölüm içerisindeki muhabbete katkı sağlar. Bu kuralın getirilmesindeki amacımız her zaman her konuya aynı mesajların yazılması ile konuların açılış amacından sapmasını önlemek ve aynı zamanda DonanımHaber'e özgü anlam kazanmış ve DonanımHaber mizahına uygun repliklerin kullanılmasını da desteklemektir. Örnek olarak;
    -"takam kafana, sana puanım 9 kanka, ow yea man,
    -..... dediler geldik,
    -kangal alır, anladık .... var,
    -ibretlik paylaşım, cCc .... cCc,
    -.... detected,
    -küfürlü resimler,
    -ben gülüyommu lan vb resimler,
    -sakin ol şampiyon
    -mesajım bulunsun, reserved, takip " gibi mesajların yersiz bir şekilde ve alakasız hallerde konulara yazılması hem konu sahibine saygısızlık olacak hemde konuların içerisindeki muhabbeti olumsuz yönde etkileyecektir. Bu tür mesaj sahiplerine 15 gün süre ile bölüm kısıtlaması verilecektir.

http://forum.donanimhaber.com/m_49677773/tm.htm

Kurallar belli.

• Okey anladım kdısı cezam neyse cekıyorum ayrıyetten aklıma geldı en ufak seyden nem kapıp sıkayet eden uyelerede ceza verılse fena olmaz var oyle tıpler basıma cok geldı 4 kere ondan dolayı ceza aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 10 Mart 2012; 0:19:11 >
  • quote:

Okey anladım kdısı cezam neyse cekıyorum ayrıyetten aklıma geldı en ufak seyden nem kapıp sıkayet eden uyelerede ceza verılse fena olmaz var oyle tıpler basıma cok geldı 4 kere ondan dolayı ceza aldım

Şikayet edenin ne suçu var ki ? Cezai işlemi uygulayanlar düşünme özürlü değil herhalde. Ceza verecek bir şey yoksa şikayet olumsuz sonuçlanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Okey anladım kdısı cezam neyse cekıyorum ayrıyetten aklıma geldı en ufak seyden nem kapıp sıkayet eden uyelerede ceza verılse fena olmaz var oyle tıpler basıma cok geldı 4 kere ondan dolayı ceza aldım

Şikayet edenin ne suçu var ki ? Cezai işlemi uygulayanlar düşünme özürlü değil herhalde. Ceza verecek bir şey yoksa şikayet olumsuz sonuçlanır.

Sikayet edenlerde suc var demiyorum gereksiz yere sikayet edenlere lafim ok?demin bana oldugu gibi Allahtan admin sikayeti okumusta ban vermemis 4 kere basima geldi ornek adamin tekine lan yazmistim 4 gun aldim gecenlerdede sakaniyetine konunun arkadangomer yazdim konuyla ilgiliydi konu komikti adambeni sikayet etmis 3puan aldim vs bunlari diyorum ayriyetten sen adminmisin merak ettim ilkkez gordum telden rutbeler gozukmuyor:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Sikayet edenlerde suc var demiyorum gereksiz yere sikayet edenlere lafim ok?demin bana oldugu gibi Allahtan admin sikayeti okumusta ban vermemis 4 kere basima geldi ornek adamin tekine lan yazmistim 4 gun aldim gecenlerdede sakaniyetine konunun arkadangomer yazdim konuyla ilgiliydi konu komikti adambeni sikayet etmis 3puan aldim vs bunlari diyorum ayriyetten sen adminmisin merak ettim ilkkez gordum telden rutbeler gozukmuyor:)

Admin değilim ama cevap vermek için admim olmama gerek yok.
    Ben de 3'ü reddedilmiş toplam 19 şikayetim var.
    150'den fazlada ben şikayet etmişim. En fazla 3-4 tanesi olumsuz sonuçlanmıştır.

Ben şikayet edenler suçlu demek istemedim. Eden etsin boşver, bir şey yoksa olumsuz sonuçlanır. Dert edecek bir şey yok demek istedim.

• Bende oyle demedim ama senin dedigin gibi olmuyor iste en basitinden verdigim ornek konuyu simdiden hatirladim en garip soyadi kimde diye bir konuydu bence sakayla karisik arkadangomer yazdim 3puana patladi simdi bu adam durup duruken beni sikayet etti hadi durup duruken anabaci sovsem kufurlu soz yazsam yerden goge kadar hakli benim kizdigim konuda bu abuk subuk seylere ban verilmesi uyari listemde bundan 4 5 tane var boyle herneyse iyigeceler.
  • konu hortlamaktan ceza almakta ne demektir ? madem konu hortlatmak yasak aradan belli bir sure gecen konulari kitleyin kimsede hortlatmasin
  • quote:

Orijinalden alıntı: X_S!nS!

konu hortlamaktan ceza almakta ne demektir ? madem konu hortlatmak yasak aradan belli bir sure gecen konulari kitleyin kimsede hortlatmasin

Gereksiz yere boş mesaj yazarak konu hortlatmak yasak. Yoksa konuyla ilgili soru yazmak, mantıklı fikir belirtmek tabii ki hortlatmaya girmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

konu hortlamaktan ceza almakta ne demektir ? madem konu hortlatmak yasak aradan belli bir sure gecen konulari kitleyin kimsede hortlatmasin

Gereksiz yere boş mesaj yazarak konu hortlatmak yasak. Yoksa konuyla ilgili soru yazmak, mantıklı fikir belirtmek tabii ki hortlatmaya girmiyor.

bende diyorumki konuyu kitleyin o zaman istiyen istedigi istedigi konuya mesaj atma hakkina sahip sizdeki bu mantik verilen haklari kisitlamaya calismaktir

gunluk atilan mesaj sayisi size cokmu fazla geliyoda konu hortlamaya bu kadar karsisiniz ?

• quote:

bende diyorumki konuyu kitleyin o zaman istiyen istedigi istedigi konuya mesaj atma hakkina sahip sizdeki bu mantik verilen haklari kisitlamaya calismaktir

gunluk atilan mesaj sayisi size cokmu fazla geliyoda konu hortlamaya bu kadar karsisiniz ?

Konu hortlatmaya karşı değiliz. Konunun ne amaçla hortlatıldığına bakıyoruz öncelikle.

10 Yıl önce açılmış konuya üye girip, HORT yazıyor ve bunu bir marifetmiş gibi görüp birde imzasına taşıyanlar var. Bu ve buna benzer amaçsız (amacı sadece konuyu hortlatmak olan) fiiller kurallara aykırıdır ve cezai işlem gerektirir.

Ama aradan uzun süre geçmiş bir konu için üye faydalı bir ekleme yapıyor ya da konuda paylaşılan bilgilerden bir fayda sağlıyor ve buna binaen bir teşekkür mesajı ya da benzeri bir mesaj atabiliyor. Bunlara zaten işlem yapmıyoruz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

bir insanın bir konuyu HORT latmaktaki amacını anlayabilecek yaşta olduğunu düşünerek çok açıklayıcı bilgi yazmak istemiyorum.
    inşallah beni mahçup etmezsin.

• konu kitlenmemisse ben o konuya istedigim mesaji atma hakkina sahibim !! eger birileri konuya hort diye mesaj atiyorsa buyrun mesajini silin bu davranis sizin uyeleri cezalandiracaganiz anlamina gelmemeli

merak ediyorum surekli ceza vermek sizlere haz mi veriyo ? sizden bahseden, hakksinizda acilan konular surekli sikayet uzerine !!!!! surekli mi uyeler haksiz ? sizin hic mi haksiz oldugunuz zamanlar yok ?
  • iyi güzel diyorsun da bir mesajı hortlattığın zaman, son mesaj silinse bile o konu üste çıkmış oluyor.
    böyle bir sürü konuyu hortlatıp mesajı silinenler hep üstte, gerçekten yardım istemek için konu açanların konuları altta kalacak.

sen "pc açılmıyor yardım edin" diye bir konu aç ben ise 7-8 yıllık 5 tane konu bulup hort yapıp senin konunun alta düşmesine sebep olayım.
    2. sayfada kalsın senin konun...

senin kendi vicdanın buna müsade edecekse , evet davanda haklısın diyeyim o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

iyi güzel diyorsun da bir mesajı hortlattığın zaman, son mesaj silinse bile o konu üste çıkmış oluyor.
    böyle bir sürü konuyu hortlatıp mesajı silinenler hep üstte, gerçekten yardım istemek için konu açanların konuları altta kalacak.

sen "pc açılmıyor yardım edin" diye bir konu aç ben ise 7-8 yıllık 5 tane konu bulup hort yapıp senin konunun alta düşmesine sebep olayım.
    2. sayfada kalsın senin konun...

senin kendi vicdanın buna müsade edecekse , evet davanda haklısın diyeyim o zaman.

ben bu konuyu konu disina actigim zaman zaten ceza alicam sebep ? bolumu disinda baska yere konu acmak !!!!! sanki diger bolumleri yeteri kadar diger uyeler ziyaret ediyormus gibi

dusunceniz guzel ve mantikli fakat konu disinda buna bile ceza yagdiran bir suru yonetici olduktan sonra hortliyan konu diger konulari kapatsa ne olucak ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.