Şimdi Ara

ADMİNİSTRATOR ŞİFRESİ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdşlar benim sorunum şu; bilgisayara geçen yıl format attırmıştım o sırada adam administrator kullanıcısına parola koydu ben parolayı biliyorum ama bilgisayarı her açdığımda karşıma hatalı parola girdiniz büyük küçük harflere dikkat ederek giriniz diyor.sonra tamam diyorum ve olusturdugum kendi hesabımla oturum acıyorum.Benim asıl amacım administrator şifresini kaldırmak aceba nasıl kaldırırım bi yardımcı olun lütfen.(bu yüzden format bile atamıyorum:@)

• format atabilirsin. administrator hesabının şifreli olması buna engel değil.

forumda bi arasana benim açtığım bi konu olmalı bununla ilgili.
  • bilgisayarımsağ tık yönete tıklayarak kullanıclardan administratorö sağ tık parola belirle fiyerek parolayaı boş geçin kolay gelsin bunu yaparken admin hesabınız olması gerekir
  • quote:

Orjinalden alıntı: enis1024

format atabilirsin. administrator hesabının şifreli olması buna engel değil.

forumda bi arasana benim açtığım bi konu olmalı bununla ilgili.

http://forum.donanimhaber.com/m_13631472/mpage_1/key_//tm.htm#13631472
  • KASANIN İÇİNDE BİOS PİLİ VAR O PİLİ ÇIKARIRSAN ( KOL SAATİ PİLİNE BENZER) Bİ YAKLAŞIK 5 DK ÇIKIK KALSIN SONRA TEKRAR TAK PİLİ VE BİLGİSAYARI BAŞLAT ŞİFREYİ UNUTMUŞ OLACAKK... HİÇ DENEMEDİM AMA ÖYLE OLACAĞINDAN EMİNİM... (BU İŞLEMİ PRİZDEN FİŞİ ÇIKARIPTA YAPSAN SONUÇ ALABİLİRSİN ) SONNUÇ ALIRSAN HABER VERİRSİNN...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bY_aLp

KASANIN İÇİNDE BİOS PİLİ VAR O PİLİ ÇIKARIRSAN ( KOL SAATİ PİLİNE BENZER) Bİ YAKLAŞIK 5 DK ÇIKIK KALSIN SONRA TEKRAR TAK PİLİ VE BİLGİSAYARI BAŞLAT ŞİFREYİ UNUTMUŞ OLACAKK... HİÇ DENEMEDİM AMA ÖYLE OLACAĞINDAN EMİNİM... (BU İŞLEMİ PRİZDEN FİŞİ ÇIKARIPTA YAPSAN SONUÇ ALABİLİRSİN ) SONNUÇ ALIRSAN HABER VERİRSİNN...

SLm

Bu dediginiz islem bios da sifre varsa uygulanır.Admin sifresi için ekstra programlar gerelir eger makineyi admin olarak acamıyorsanız.

SAYGILARLA

• Kullanıcı hesaplarından şifre sorgulamayı kaldırabilirsin.3
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Linuxmint şifre kaldırma
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir hatırlatmada da ben bulunayım hiç açılmıyor yada şifre unutuldu bios ekranı geçer geçmez f8 e bas güvenli modda aç ok
  • güvenli modda ac
  • ardkşlar teşekkür ederim yardımınız için sorunu çözdüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.