Şimdi Ara

adminler sağolsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler bu donodon denen gerizekalı 1 saattır bu forumda ve anamıza bacıma kufur edıyor.fakat adminlerimiz hala birşey yapmış değilburdan adminlere sesleniyorum bu adamı bı kac dakıka ıcınde banlamassanız uyelıgımı sılecegım..

• Ya Dur sende ekşın yaratma hemen bekle silerler elbet
  • ya bu forumda küçük yaşta kardeşlerimiz war yaptığını terbiesizlik tmm illaha banlana kadar bu karaktersiz kişi anamıza bacımıza sövsünmü yani amacınız bu mu nerde bu eski DH anında bnanlayıp kilitlerlerdi

Lütfen şu donodon adlı şahsı forumdan ip ban olarak banlamanızı istiorum ve de topiclerinizi bir an önce silmenizi şiddetle rica ediorum
  • +1
  • abi ekşını mı var bu olayın adam 10 tane topic açtı yaw 10 tanee
  • noldu yilmazeest
    benim topicler 3 dk. durmadı
    adam size 1 saattir ana bacı sövüyo
    iş yok sende
  • ya topic acip bişe sorucaktım ss koyup unutturdu serefsız herıf yaaa
  • adminler nerde hani bir şikayet ettiğinde sadece ko unun adminine değil dhinin bütün adminlerine gidiyodu o şikayet nerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NervoUsKing -- 27 Ocak 2007; 15:37:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: doan92

abi ekşını mı var bu olayın adam 10 tane topic açtı yaw 10 tanee

sende haklısın da elin densizi yüzünden kendi üyeliğini neden siliyorsun
    bunu yapman onları dahada mutlu eder. Sabır!
  • ok
  • quote:

Orjinalden alıntı: saintrow

noldu yilmazeest
    iş yok sende

+99999999999999999
    aynısı benim basıma geldi topici actım 2. msj süresi doldu 2. msj ı yazıcaktım. topic kilit.
  • quote:

Orjinalden alıntı: saintrow

noldu yilmazeest
    iş yok sende

Hem iş yok dersiniz, hem de benim konumu sildin dersiniz. Lütfen mantıklı konuşun da sizlerin eleştirilerini ciddiye alan olsun. Küfürlü dangalağın teki geliyor onu görüyorsunuz veryansın ediyorsunuz modlara. Gördüğünüz buzdağının görünen kısmı sadece. Bu dangalaklardan niceleri geliyor foruma ve kimse göremeden çoktan atılıyor. 10 taneden 1'i daha uzun süre kaldı diye bu adamlar tembel mi oldu? 24 saat emrinize amade olacak robotlar olarak görmeyin moderatörleri. Küfürlü bir konuyu görüp de silmeyip bekleyecek hali yok, işi vardır veya o an görmemiştir. Öyle konuşuyorsunuz ki küfürleri gördü de bekledi.

• quote:

Orjinalden alıntı: doan92

evet beyler bu donodon denen gerizekalı 1 saattır bu forumda ve anamıza bacıma kufur edıyor.fakat adminlerimiz hala birşey yapmış değilburdan adminlere sesleniyorum bu adamı bı kac dakıka ıcınde banlamassanız uyelıgımı sılecegım..

Tamam sen zahmet etme, ben sileyim üyeliğini.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.