Şimdi Ara

AdMob reklamları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    reklam konusunda yeniyim biraz acemilik var. uygulamama admob koydum ve bazı konularda yarıdmınıza ihtiyacım var.

admob uygulamad arayüzünde uygulamanın türünü soruyor. bu gösterilecek reklamların türünü değiştirirmi ? ben eğlence yaptım uygulama kategorisini ama başka kategoriler seçtiğim halde hep aynı reklamlar görünüyor.

birde şu meşgur ecpm konusu. reklamların gösterim süreni 30-120 sn arasında seçmeliyiz. bunu değiştirdiğimiz zaman ecmnp değişiyor çünkü talep sayyısı değişiyor. ecmp değiştiği zaman kazandığımız parada bi değişim oluyormu ? tıklama sayılarının aynı olduğunu varsayarsak. ve süreyi kaç sn yapmamız iyi olur bazı yabancı forumlarda en ideali 60 sn diye yazılmış ama mantıklı açıklamalar yok.

birde mediation konusu var. google yardım sayfasında mayıs ayından sonra ecpm ayarlayı kaldırdıklarını yazıyor fakat sitede hala ayarlanabiliyor. bunun yerine floor betayı kullanmamız gerekiyormuş. ben floor betayı tek başına kullandığım zaman reklam alanı dolmuyor. %50 seviyelerinde. bende 1 tane mediation için iki tane publiser id oluşturdum birinifloor betaya diğerini adnetwork e bağladım. gösterim oradnı arttı %99 sevilerine geldi. programı henüz yollamadığım için netleştirmem gerekli bu yaptığım doğru bişeymi sağlıklı çalışırmı. ve ecpm değiştirmek istersem her ülke için ayrı ayrı mı girmeliyim yoksa floor betanın yanında ecpm kutucuğuna istediğim değeri girmem yeterlimi ?

ve son sorum. telefonun dilini değiştirdiğim zaman yabancı reklamlar gözükmeye başlıyor. türkçe yapınca çoğunlukla türkçe reklamlar çıkıyor. ben karışık çıkmasını istiyorum böyle bi şansımız varmı. mesela sadece oyun reklamları gösterilsin bütün dillerde.
    biraz çok oldu sorularım kusuruma bakmayın Sad

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    addmefast,likeAll, vb siteler..
    12 yıl önce açıldı
    meta reklamları
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.