Şimdi Ara

İnstagram Reklam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnstagramda reklam 2 reklam verdim. ancak parayı çekmemiş ve reklamlar şuan yayında biri bitti hatta ne zaman çeker parayı ?

• hocam bende reklam vermeyi düşünüyorum ama fazla bütçem yok. 100 liraya kaç adet reklam gösterirler bilgin var mı reklam keşfette gezerken gözükse yeter

• crux07 kullanıcısına yanıt

Hocam 10 liraya 1 günlük istatistik bu şekilde oluyor. Ben papara hesabı açıp parayı oraya attım oradan ödeme istemi yaptım ama parayı cekmediler. İlgi çekici bir reklamın varsa günlük 10 lira fiyat belirleyip 10 gün yapabilirsin butcen varsa

İnstagram Reklam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rumpel Von Stiltskin kullanıcısına yanıt

oha hocam çok iyi. 10 liraya bu kadar reklam göstermeleri inanılmaz birşey değil mi ?

Bundan hemen q gün önce verdiğim reklam daha az bir kitleye ulaşmıştı tam hatırlamıyorum ama sanırım 2 3 k civarıydı hemen peşine bu reklamı verdim ve bununla daha fazla bir kitleye ulaştım. Tabi fiyatı ve yayınlanacak günü artırmak daha çok kişiye ulaştıracaktır ama gayet iyi rakamlar

tabi ki hocam.bende 2 günlük 10 ar liradan deneyeyim.

Deneyin tabi hocam umarım getirisi olur sizede. Kitleyi takipçilerinizden değil de kendi özel kitlenizi oluşturan basıp ayarlayin daha iyi olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH Instagram hesplarınız
    3 hafta önce açıldı
    İnstagram Takipçi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

pek anlamadım hocam. benim google playda bir oyunum varda onun reklamını yapıcam.

• Merhaba hocam

Instagram sayfanı bağladığın facebook hesabında reklam ayarları kısmında bütçe ayarlıyorsun. Örnek olarak benim 75 Lira olarak ayarlı ve her 75 Lirada bir fatura keserek parayı çekiyor.

• The Management kullanıcısına yanıt

Hocam peki diyelim 75 e ayarladık 50 liralık reklam verdik sadece daha da vermedik çekmiyorlar mı parayi

Ve bu reklam.ayarları nerede bulamadım facebook üzerinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rumpel Von Stiltskin -- 9 Temmuz 2020; 14:56:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rumpel Von Stiltskin

Hocam peki diyelim 75 e ayarladık 50 liralık reklam verdik sadece daha da vermedik çekmiyorlar mı parayi

Ve bu reklam.ayarları nerede bulamadım facebook üzerinde

Hayır belli bir süresi var, o sürenin sonuna kadar çekmiyorlar diye biliyorum. Tabi sistem değişmiş de olabilir, ben 6-7 ay öncesine kadar kullanıyordum.

Edit: Hesabı kapattım hocam fakat profil kısmında sayfayı yönet > reklamları yönet tarzı bir yerdeydi. Biraz göz at hemen farkedersin

Edit 2: Bu da benim rekor kıran paylaşımım :D herhalde en az parayla en çok etkileşim aldığım buydu. Tabi 50 küsür yorum geldi 5k kaydet 6k beğeni geldi muhtemelen keşfete düşmüştüm. Şu aralar konsept değiştirmeye hazırlanıyorum bakalım neler olacak.

İnstagram Reklam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 9 Temmuz 2020; 15:9:46 >

• The Management kullanıcısına yanıt

Hocam ne reklamiydo bu baya iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Rumpel Von Stiltskin

Hocam ne reklamiydo bu baya iyi

Yabancı videolara altyazı ekleyerek paylaştığım bir sayfam var(dı). Bir tane paylaşımım baya beğenilmişti ve üstüne de reklam verince bu etkileşimleri aldım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.