Şimdi Ara

Admob Uygulama Geliri Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar, benim şuan halihazırda Google Play'de 2 uygulamam bulunuyor ve bu uygulamalarda reklam gösteriyorum. Bunların reklam kazançlarından genel anlamda memnunum, fakat şöyle bir sorun var ; birinde yaklaşık 7 kat fazla gösterim olmasına rağmen kazançlar birbirine çok yakın. Uygulamayı indiren, yani reklamları gören ülkeler neredeyse aynı sayılır yani ülke farkı da pek yok. Onun dışında ise reklam sayısı da neredeyse aynı. Gösterim çok, kazanç az olan uygulamamda kazancın fazlalaşması için yapılabilecekleri söyleyebilecek bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Admob Uygulama Geliri Hakkında

• Vergisi veriyor musun ? Ağır cezaları var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şirket kurdunuz mu hocam vergi için

• quote:

Orijinalden alıntı: Starbucksunstari

Vergisi veriyor musun ? Ağır cezaları var

Hocam o kısmı ben düşüneyim isterseniz. Bu işin içindeyim yani bunu bilmememin ihtimali olabilir mi? :) yine de düşündüğünüz için teşekkür ederim. Benim sorum başka sorduğum soru hakkında bilginiz var mı?

• Aylık ortalama ne kadar gelir elde ediyosun

• bladeGny kullanıcısına yanıt
    Çok değil hocam 1000 liranın altında daha önce üstünde de kazandığım oldu ama şu aralar yüksek değil.
  • jolepling kullanıcısına yanıt

Aylık 2-3 bin dolar kazanmam lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bladeGny kullanıcısına yanıt
    anlamadım hocam?

Benim diyorum bu işlere girip aylık 2-3 bin dolar kazanacak seviyeye gelmem lazım

Bu reklamları beyaz saraydakiler mi görüyor hocam? Üstteki uygulama da oldukça iyi bir eCPM'e sahip ama alttaki bariz uçmuş. Ayrıca Google'ın Admob'daki raporlar sekmesinde gezinmenizi öneririm çoğu şeyi açıklar.
  • larry vs sergey kullanıcısına yanıt
    Beyaz saray mı görüyor bilmiyorum hocam ama görenlere minnettarım 😄 yorumunuz için teşekkür ederim ben orayı tam bir inceleyeyim.
  • reklam gösterimi uygulama içeriğine göre değişiyor. o yüzden farklı olması normal. bende 5 sene önce bu işlerle uğraşıyordum. sonra bıraktım. ama bu aralar tekrar başlayacağım. en son para direkt banka hesabıma yatıyordu. yukardaki biri sormuş ama bu vergi işi nasıl oluyor? vergi prosedürü nasıl işliyor?

• ben de öyle düşünmüştüm uygulama içeriğine göre değiştiğini yani... para konusunda para yine aynı şekilde banka hesabına yatıyor orda bir otomatik vergi kesintisi falan yok ama vergi vermek için şirket kurmak ve gerekiyorsa fatura kesmek muhasebeci tutmak bu şekilde gelir vergisi ödemek gerekiyor tabi bunların hiçbirini yapmadan sadece paranı da alabilirsin ama yakalanırsan vergi cezası ödüyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.