Şimdi Ara

Adnan Menderes Üniversitesi [2016 Girişliler]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adnan Menderes Üniversitesi'ni kazanan herkese merhabalar. Doluşun yolumuzu bulalım şimdiden kaynaşalım.

Adım Ensar Söke İşletme Fakültesi YBS bölümü çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scarface57

Adnan Menderes Üniversitesi'ni kazanan herkese merhabalar. Doluşun yolumuzu bulalım şimdiden kaynaşalım.

Adım Ensar Söke İşletme Fakültesi YBS bölümü çıktı.

up var mı kazanan
  • bir sökeli olarak allah sabır versin diyorum
  • Creedence Clearwater R. kullanıcısına yanıt
    neden öyle dedin ki
  • Scarface57 S kullanıcısına yanıt
    Söke eskisi gibi değil hocam :)

Ama tren garının arkasında tariş var onun hemen altında ufak bir köfteci var öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    köfteye bayılırım tren demişken hiç trenle gezdin mi oralarda keyifli oluyor mu
  • Scarface57 S kullanıcısına yanıt
    Aydına falan gidilecekse sarı otobüslerle beraber en ucuz yol. Sarı otobüslere göre artısı oturabilmeniz. Trenler diğer Hatlara göre eski olsa da keyiflidir. İzmire vesaire de gidilebilir onlar daha modern Trenler

gittiğim zaman denemek isterim teşekkürler :)
  • quote:

gittiğim zaman denemek isterim teşekkürler :)

Hocam Aydında ilçeler arası seyahat yaparak yılınızı geçerse hiç sıkılmazsınız örneğin bı ara kuşadasına bı ara dıdıme bi ara efelere gidin gezin tabı bı kere gitmeyle de ogrenemezsınız o yerlerı cok eglenceli olacaktır.

• Nazilli myo dış ticaret.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kolesistokinin kullanıcısına yanıt
    pişman etmez herhalde o konuda beni ya adü de okumak ve aydında gezmek güzel ikili olsa gerek
  • quote:

pişman etmez herhalde o konuda beni ya adü de okumak ve aydında gezmek güzel ikili olsa gerek

Gezersin de hocam merkezde en fazla bir ay gezersın sonra sıkmaya başlar ufaktan :)

• Beyler obis de açıklanan açıklamada yazan Bilgi İzlem Formu nerede bulamadım
  • kolesistokinin kullanıcısına yanıt
    bilemiyorum ya Bursa Bilecik'e de baktım hayalim Bursa idi ama üniversitenin bulunduğu bölge kötü dediler bir de yeni açıldı atölye sıkıntısı falan varmış bölgeye de baya berbat dediler. Önceliğim eğitimdi Aydın'daki eğitim güzel diye duydum ama bilmiyorum pek tatil canlısı birisi değilimdir yani gezmeyi severim de önceliğim eğitimdi şimdi hep kötü yorum okuyorum Aydın için üzmüyor değil İstanbul'dan kalk taa orada oku falan. Bursa'm yazsaydım acaba demeye başladım şimdi
  • Cbklqn kullanıcısına yanıt
    Adü'de mi okuyorsun hangi üniversite?
  • Nazilli İİBF yeni başlayanlar bi come pleas 😄

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.