Şimdi Ara

Adobe CC Ekran Kartı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kısa süre önce yeni bir iş için bir makina topladım. Makinanın özellikleri şu şekilde;

MSI Z170A M3 Anakart
    MSI GTX 980 Ti ekran kartı
    4x8 GB Kingston RAM
    240 GB SSD
    Intel i7 6700k 4.00 Ghz işlemci

Makina genel olarak başarılı olması gerekirken çok ciddi sıkıntılarım var. Yardımlarınızı rica ediyorum. Adobe CC'ye lisanslı olarak sahibim ve bu programlarda devreye girmesi gereken CUDA'yı uzunca bi süre devreye sokamadım. Daha sonra çeşitli driver değişimleriyle devreye soktum ancak 2K'lık ve 1 dk'lık bir görüntünün converti 3.5 saat sürüyor. Makina tamamen güncel ve tüm driverlar yüklü. Programlar Creative Cloud'dan direk indirilmiş durumda. MSI'ın uygulaması olan msi Gaming App ile ekran kartını overclock modunda çalıştırıyorum ancak en çok gördüğüm 1305 mhz. Convert sırasında 135'lerde takılıyor hatta. Convert'e başladığımda CPU'ya yükleniyor ve öyle bir kitliyor ki makinayı chrome bile açamıyorsunuz. Ekran kartı devre dışı kalmış desek değil çünkü ekranlar direk ona bağlı. Bir haftadır bununla uğraşıyorum. Eğer bir bilgisi olan varsa çok sevinirim. Buarada cuda_support_list.txt dosyasını crackli CS6 üzerinden değiştirdim ve convert süresi 50 dk'ya kadar düştü ama bana bu sürede yaramıyor. Böyle bir makinanın böyle hatalar vermesi çok saçma.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.