Şimdi Ara

dv-6 3xxx serisi için w8 ekran kartı sorunu bitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende dv6 3102et var ama tüm dv6 3xxx serileri için olacağı kannatindeyim.

benim hp3102 ile w8 maceram hüsranla başlamıştı denemediğim driver kalmadı hatta imzasız hack edilmiş ati driverları bile denedim ama sonuç kurulumda siyah ekran son denememde temiz w8 üstüne w7 driverları uyumlu moddan daha önce w7 ile çalışıyordu seçeneği ile tanımadığı sürücüleri (Management Engine Arabirimi Sürücüsü - hp mobile data protection sensor - Validity Parmak İzi Algılayıcısı Sürücüsü - ATI Grafik Kartı Sürücüsü )uyumluluk sorunu giderme ve bu sürücüler daha önce w7 ile sorunsuzdu seçeneği ile kurulum yaptım.ekran kartları arasında seçim yapabildim ve hiç bir sıkıntı olmadan yeniden başlatıp sorun olmadığını görünce hemen güncellemeleri yaptım ama güncelleme bitince ati5650 yine uçtu ne yazıkki hiç kasmadan tekrar temiz bir kurulum ile güncellemeleri tek tek kurup sorunlu alduğunu düşündüğüm 165mb buyutundaki (muhtemelen içinde ekran kartı ile ilgili drivar var)

bu güncelleme yüklenince siyah ekran veriyor bu kesin
    x64 Tabanlı Sistemler İçin Windows 8 Güncelleştirmesi (KB2756872)
    Yükleme boyutu: 169,9 MB
    Bu güncelleştirmenin etkili olması için bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekebilir.
    Güncelleştirme türü: Önemli
    Windows'daki sorunları gidermek için bu güncelleştirmeyi yükleyin. Bu güncelleştirmede giderilen sorunların tam listesi ve daha fazla bilgi için ilişkili Microsoft Bilgi Bankası makalesine bakın. Bu öğeyi yükledikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekebilir.
    Ek bilgi:
    http://support.microsoft.com/kb/2756872
    Yardım ve Destek:
    http://support.microsoft.com

bunu birdaha güncellemelerde gizle diyerek şu an sıkıntısız çift ekran kartı keyfini yaşıyorum.
    bu arada güncelleştirmeleri sakın tümden kapatmayın defender yazılımı güncellemeler kapalı iken çalışmıyor kapatmak yerine güncelleştirmeleri yüklemek için benden onay iste seçeneğini seçin ve güncellemeler geldikçe emin olmadığınız özellikle 150mb üsüt güncelleleri gizleyin
    sonradan gelen bir kaç günleştirme sonrası şu an sorun yok size tavsiyem kesin olarak temiz kurulumun üstüne deneyerek sonuca ulaşabilirsiniz haa birde sistem geri yükleme w7deki gibi berbat saatler sürüyormuş galiba w8 kurulumu 20dk dan bitiyor nasılolsa bence sistem geri yükleme işini ancak sistemde önemli veriniz varsa kullanın

şimdi tek sorunum benim can yoldaşım ROLLBACKRX yazılımını w8 ile kullanabilmek malesef 3 kezde bu programı kuracam diye formatlamak zorunda kaldım w7 yumluluk modunu yemedi :)rollbackrx

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.