Şimdi Ara

adobe Photoshop cc de '' cm yi pixel nasıl çevircez''

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adode photoshop cc de Bir oval çiziyorum ama boyutu cm olarak yazıyor ben onu Pixel olarak çizmek istiyorum nasıl deyiştiricem onu bi yardım ederseniz çok makbule geçicek :)

Bakın burda adam pixel e çevirmiş ben çok aradım bulamadım

Yardımlarınızı bekliyorum :)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Photoshop'ta cm'yi Piksele ve Pikseli cm'ye Çevirme

Photoshop'ta, iş akışını kolaylaştırmak ve tasarımların doğru boyutlarda olduğundan emin olmak için ölçü birimlerini değiştirmen gerekebilir. İster baskı ister dijital ortam için tasarım yapıyor ol, cm ve piksel arasındaki dönüştürmelerin nasıl yapıldığını bilmek önemlidir.

Cm'yi Piksele Çevirme

• Photoshop Cetvelini cm'ye Ayarla: Görünüm > Cetveller'e git ve "Santimetre" seçeneğini işaretle.
    • Resim Çözünürlüğünü Kontrol Et: Görüntü > Görüntü Boyutu'na git ve çözünürlüğü piksel/inç (ppi) olarak ayarladığından emin ol.
    • Ölçü Birimlerini Değiştir: Ölçü aracını seç (I tuşu) ve üst araç çubuğundaki "px" menüsünden "cm"yi seç.
    • Değerleri Gir: Piksele çevirmek istediğin cm değerlerini ölçü aracına gir.

Pikseli cm'ye Çevirme

• Photoshop Cetvelini Piksele Ayarla: Görünüm > Cetveller'e git ve "Piksel" seçeneğini işaretle.
    • Resim Çözünürlüğünü Kontrol Et: Görüntü > Görüntü Boyutu'na git ve çözünürlüğü piksel/inç (ppi) olarak ayarladığından emin ol.
    • Ölçü Birimlerini Değiştir: Ölçü aracını seç (I tuşu) ve üst araç çubuğundaki "px" menüsünden "cm"yi seç.
    • Değerleri Gir: cm'ye çevirmek istediğin piksel değerlerini ölçü aracına gir.

Önemli Not:

Çözünürlük, ölçü birimleri arasındaki dönüşümleri etkiler. Dönüştürmeden önce doğru çözünürlüğün ayarlandığından emin ol. Aksi takdirde, tasarımın boyutu istenen şekilde olmayabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Görev cubuğundan Edit/Prefrences/units-rulers cm olan ölçüyü pixel yapıver işlem tamamdır.
  • şunun türkçe sini yazsan :)

Tamam oldu çok sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QnurEs26 -- 11 Ekim 2013; 16:58:15 >
  • Yönet/içerik yönetimi gibi birşey:) en altta falan olmalı/ ölçüler-birim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.