Şimdi Ara

mac mini de 55 inç ekran tv için punto ve simge nasıl büyür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

55 inç 4K tv ye bağlamak için Mac mini aldım, ekran da simgeler yazı puntoları çok küçük olduğu için belli bir mesafeden kullanması zor oluyor. Simgeler ve punto nasıl büyüyor, yardımcı olurmusunuz.

•  mac mini de 55 inç ekran tv için punto ve simge nasıl büyür

Masaüstünde boş bi yerde sağ tuş tıkla.
    Görüntü seçeneklerini göster de, ardından resimdeki menü çıkacak buradan simgeleri büyütebilirsin hocam

• Bende de 1080p 32" LG TV var. Mac'i bağladığım zaman artık retina ekrana alıştığımdan mıdırr nedir pixelleri görüyorum sürekli ve bu canımı sıkıyor. Millet masanın üzerine 32" tv alıp koyuyor ve mac ya da pc'yi bağlıyor kullanıyor. Ben de öyle kullanmak istiyorum fakat, dediğim gibi pixel sorunu canımı sıkıyor. Bu pixel olayına çözüm bulamaz mıyız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iCankat -- 14 Mayıs 2016; 22:33:27 >
  • Hocam merhaba üzerinden çok zaman geçmiş ama tecrübenize istinaden bir soru sormak istiyorum. Lg 55 inç 4k bir tv var, Mac mini bağlayıp kullanmayı planlıyorum film vs izleyip internette gezmek için. Bu cihazdan 4k çıkış alabiliyor musunuz? Siz görüntü kalitesinden memnun musunuz? Alabildiğiniz en yüksek çözünürlük çıkışı nedir? Bir de kullanışlı oluyor mu? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.