Bildirim
mac mini de 55 inç ekran tv için punto ve simge nasıl büyür
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Bende de 1080p 32" LG TV var. Mac'i bağladığım zaman artık retina ekrana alıştığımdan mıdırr nedir pixelleri görüyorum sürekli ve bu canımı sıkıyor. Millet masanın üzerine 32" tv alıp koyuyor ve mac ya da pc'yi bağlıyor kullanıyor. Ben de öyle kullanmak istiyorum fakat, dediğim gibi pixel sorunu canımı sıkıyor. Bu pixel olayına çözüm bulamaz mıyız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iCankat -- 14 Mayıs 2016; 22:33:27 > -
Hocam merhaba üzerinden çok zaman geçmiş ama tecrübenize istinaden bir soru sormak istiyorum. Lg 55 inç 4k bir tv var, Mac mini bağlayıp kullanmayı planlıyorum film vs izleyip internette gezmek için. Bu cihazdan 4k çıkış alabiliyor musunuz? Siz görüntü kalitesinden memnun musunuz? Alabildiğiniz en yüksek çözünürlük çıkışı nedir? Bir de kullanışlı oluyor mu? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X