Şimdi Ara

Adobe photoshop'da 'focus area' özelliği olan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     Adobe photoshop'da 'focus area' özelliği olan ?

bu focus area özelliği hangi sürümde mevcut bende cs6 var bunda bulamadım cs3 vardı ondada bulamadım ekstra bir güncelleme felanmı yüklemem lazım ps kullanan arkadaşlar rica etsem kendilerinde kuru olan ps'lerde bu özellik varsa söylerse sevinirim

• Heîsenberg kullanıcısına yanıt
    Photoshop cc de kesin var.

Adobe nin youtube sayfasında anlatımı da var.

Net alan yada dof alan bölge arzuya göre seçilip effect verilebiliyor. Süper özellik.

https://youtu.be/ARFbJQxgjSA

Cs6 ile cc arasında pek fark yok diye biliyorum. Güncelleyin belki gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri sirin

Photoshop cc de kesin var.

Adobe nin youtube sayfasında anlatımı da var.

Net alan yada dof alan bölge arzuya göre seçilip effect verilebiliyor. Süper özellik.

https://youtu.be/ARFbJQxgjSA

Cs6 ile cc arasında pek fark yok diye biliyorum. Güncelleyin belki gelir.

düzgün bir çalışma ve arkaplana güzel bir bokeh texture eklendiği zaman cidden çok başarılı bir iş yapıyor bu özellik ama bir türlü bulamadım acaba sadece apple versiyonlarındamı var diye merak ediyorum benim izlediğim 3,4 video'dada apple kullanıyordu çünkü
    birde photoshop cs6 mı son sürüm cc'mi son sürüm eğer cc son sürüm ise belki o yüzden cs6 da olmaya bilir diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heîsenberg -- 16 Mart 2016; 15:21:41 >

• Heîsenberg kullanıcısına yanıt
    Son sürüm cc

Bence güncelleme ile gelir ama emin değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps cc indirdim fakat ondada yok büyük ihtimalle sadece apple adobe ps'lere özgü bu özellik
  • Merhaba
    bende cc 2015 sümün de bu özellik mevcut ve kullanıyorum baya işe yarıyor windows 10 kullanıyorum
  • En azından son 3 güncelleme geriye doğru CC serisinde var diyebilirim bu özellik. MAC kullanmıyorum. İsme değil, cisme değil, işimi görene bakıyorum ama körmüşüm ben, pardon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cs6 da yokmu yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.